В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 60 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
LILEJAДата: Четвер, 31/03/2011, 16:45 | Сообщение # 886
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Леся, я хотіла спитати. Розмітку поля ви айсингом малювали вже прямо на торті?

 
Зоряна9810Дата: Четвер, 31/03/2011, 17:10 | Сообщение # 887
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, дуже файне футбольне поле...

 
Зоряна9810Дата: Четвер, 31/03/2011, 17:12 | Сообщение # 888
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
ДІВЧАТА ЯКОГО ДІАМЕТРУ НИЗ ТОРТА БАРБІ,ХОЧАБ ПРИБЛИЗНО?

а я коли пекла барбі, то не міряла. а пекла кручений торт., то накручувала просто кола....на скільки вистарчило коржів.


 
ЛесяДата: Четвер, 31/03/2011, 21:53 | Сообщение # 889
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
Розмітку поля ви айсингом малювали вже прямо на торті?

Так, на торті


 
zooДата: П`ятниця, 01/04/2011, 10:48 | Сообщение # 890
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Леся, Тільки сьогодні побачила твої нові тортики, ПРОСТО СУПЕР-КЛАС МОЛОДЕЦЬ!!!

Мене звати Тетяна
 
PavlukДата: П`ятниця, 01/04/2011, 13:45 | Сообщение # 891
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата щойно до компа добралась, роботи була ціла купа і ще трошки. Мала два торти: один за мотивами торта від нашої Ірини з кружкою кави, а другий дитячий. Мій перший двоповерховий торт. Чесно кажучи, тим дитячим не дуже задоволена, бо спішила. Мав бути тортик через два тижні, а получилось що треба на сьогодні. От я вчора і товклась на кухні до пізньої ночі, і сьогодні деталі доклеювала. Замучена капець!!! wacko Буду віддихати тепер кілька днів, якшо маля моє дасть happy Прошу покритикувати мене трохи biggrin
Торт "До ювілею"




Дякую Ірині за поради і за чудову ідею!!!
Дитячий через кілька хвилин)))




Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 01/04/2011, 13:47
 
ir71Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 13:51 | Сообщение # 892
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Торт "До ювілею"

Ну ти мене Таня вразила своїм тортом.Насправді дуже гарно зробила і квіти і філіжанку.А чому блюдечко і філіжанка різного кольору?Це так задумано?
Молодчинка,бо справді чудовий тортик!!!!


 
PavlukДата: П`ятниця, 01/04/2011, 14:05 | Сообщение # 893
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (ir71)
?Це так задумано?

Насправді то вийшло спонтанно smile Я кружку ледве вишкрябала з самої кружечки-форми. Замало крохмалом припудрила і мастика пристала намертво. Поті я замостила кружку фольгою та залила шоколад, але то тоже вийшло шкарадно sad То я тоді вяла і мастику запхала цілим куском в ту філіжаночку і добре притисла по формі. Я де в Ютубі бачила як в силіконових формах роблять фігурки з мастики))) А кава - то густа шоколадна маса biggrin


 
ir71Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 14:09 | Сообщение # 894
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
вяла і мастику запхала цілим куском в ту філіжаночку

Тобто у тебе кружка не пуста?То вона б мала трохи важити?Я так зрозуміла що вся з мастики без пустоти?


 
PavlukДата: П`ятниця, 01/04/2011, 14:19 | Сообщение # 895
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Так так, не пуста. Шкода мені було стільки мастики тратити, але іншого виходу не було. Ірочко дякую за твої коментарі!!!

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 01/04/2011, 14:22 | Сообщение # 896
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Pavluk, Ювілейний торт - вищий клас. Таня твоя майстерність зростає з кожним тортом. Так вміло вийшла і філіжанка з кавою, і тарілочка , дуже красиві квіти, кольорове поєднання, - все гарно і гармонійно
 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/04/2011, 14:49 | Сообщение # 897
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Таня,ну ти така молодець що зважилася на такий торт.Якби в мене не виймалась кружка,то вже би було по торті.

 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/04/2011, 14:52 | Сообщение # 898
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я знову з тортиком.Моя перша барбі.


 
PavlukДата: П`ятниця, 01/04/2011, 14:57 | Сообщение # 899
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата дякую за гарні слова і за плюсики!!! Леся, ти теж молодець, он яка Барбі красуня получилась. А з тою кружкою мороки було найбільше, та результатом я задоволена. smile

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:20 | Сообщение # 900
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, Барбі дуже мила і симпатична.Плаття як з подіуму зразу.. Pavluk, а тортик до ювілею просто шикарний.

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024