Працюємо з мастикою та кремом
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 11:20 | Сообщение # 1051 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| оксанка, вітаю з першим тортиком!!! Так гарненсенько оформлений!!!
s
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 12:03 | Сообщение # 1052 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) Ми тут що допомагати один одному хто чим може. Молодчинка!!!!Дякую за чудові слова!!!!
|
|
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 12:29 | Сообщение # 1053 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Ось і я теж наважилась на торт з мастики, вчора зробила подарунок чоловікові на День народження. Прошу оцінити мою першу роботу, кажіть, що не так.
s
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 13:12 | Сообщение # 1054 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Улянка,гарний,милий,ніжний тортик.Думаю що чоловіку твоєму сподобався.Як для першого то дуже ти постаралася.Тільки ти не ображайся,але я тобі напишу те що писала мені І Оксані наша Іруся.Щоб мастика була без отих дірочок і крупинок її треба добре вимісити а тоді покривати нею торт.Мої перші торти теж мають такі недоліки,але за порадою наших дівчат вже виходять кращі. Ти молодець що наважилася,це дуже цівава і творча робота.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 13:20 | Сообщение # 1055 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Улянка, я тішуся що нас стає більше,що ви хочете вчитися і результат на лице.Перший торт завжди запамятовується на довго.Ти постаралася і все получилося!!!Недоліки є,ще звичайно треба працювати але й успіхи видно.Розочки і листочки гарно вийшли.Ось тільки на наступний раз трохи більше відтіняй листочки бо таких світлих у природі не буває.Та й воно миліше оку,коли листя темне.Дизайн чудовий,смак відмінний.Єдине що хочу відзначити -то трохи краще треба вирівнювати масляним кремом.Та ти ще навчишся.А так все дуже гарно!Молодець!!!!! А розріз нам показати????
|
|
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 13:44 | Сообщение # 1056 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| ir71, Леся, Дякую за зауваження і за приємні слова. :flower:Коли витягнула з холодильника мастику, була досить тверда, так у всіх? Хочу сказати, що вимішувати мастику було дуже-дуже важко, незнаю чи так має бути? Але чим більше місила, вона ставала м"якішою, напевно від тепла рук.
s
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 13:53 | Сообщение # 1057 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Улянка) Коли витягнула з холодильника мастику, була досить тверда, так у всіх? Так і я щоб не чекати поки вона загріється і змякне ,ставлю на кілька секунд у Мх а далі розминаю руками до мягкості.А щоб не прилипала до рук то підсипай пудрою.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 13:54 | Сообщение # 1058 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Улянка) була досить тверда, так у всіх? Так у всіх.Але я завжди витягую її з холодильника скоріше,вона трохи відходить.І чим довше місиш тим вона краща і мякша.
|
|
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 14:02 | Сообщение # 1059 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Леся, ir71, Дякую за відповідь. Ще маю питання. От покрила торт мастикою і можна пофарбувати розбавленим харчовим барвником. Чи може якось її пофарбувати під час готування(самої мастики)?
s
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 14:26 | Сообщение # 1060 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я додаю барвник у мармишки після того як виймаю з мікрохильовки.А ще читала на хлібопічці що мастику можна з холодильника поставити трошки у теплу воду разом із кульочком,але щоб кульок не був дірявий.Я так пробувала і справді легше розминати мастику.
|
|
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 14:36 | Сообщение # 1061 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Леся, додаєш барвник сухий чи розведений горлкою?
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 14:57 | Сообщение # 1062 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Улянка, гарний тортик. Quote (ir71) Перший торт завжди запамятовується на довго це правдиві слова, запамятай Улянко їх. Перший тортик завжди будеш памятати, бо він перший, бо поки до нього приступила, особисто я перерила весь напевно інтернет, перепсула купа мастики і пудри, засиджувалась до ночі на кухні поки наліпила трояндочок...
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 14:58 | Сообщение # 1063 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Улянка) додаєш барвник сухий чи розведений горлкою? я особисто розводжу барвник в мастиці лимонним соком, сиплю ьарвник а на нього капаю пару капель соку, і вимішую
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 15:06 | Сообщение # 1064 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Улянка) От покрила торт мастикою і можна пофарбувати розбавленим харчовим барвником. Краще звичайно додавати розведений у горілці барвник при замісі мастики,але інколи коли треба добитися яскравого кольору то я фарбую зверху торти звичайною мочалкою(паралоном) Мочаю у фарбу і легкими дотиками навожу красу.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 15:20 | Сообщение # 1065 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Уляна гарний тортик! Молодець! Саме основне є початок! А далі....буде ще і ще!
|
|
| |
|