В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 72 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
ЛесяДата: Вівторок, 12/04/2011, 15:32 | Сообщение # 1066
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Улянко,тобі дівчата вже відповіли,я роблю так само.А маю крім сухих ще гелеві барвники.

 
УлянкаДата: Вівторок, 12/04/2011, 16:34 | Сообщение # 1067
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Всім дякую за відповідь!!!

s
 
оксанкаДата: Вівторок, 12/04/2011, 17:20 | Сообщение # 1068
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Улянка, Вітаю з першою творчою роботою applause applause applause applause Молодець що відважилася, знаю по собі як це happy happy happy happy happy happy Тортик гарний, кольори ніжні...Чудовий подарунок!!! smile smile smile Бачу ти мала терпець до мастики, бо в мене вона також затвердла в холодильнику...я її витягнула...вона довго "відходила" і в результаті (як я писала) "пішла" гайту в смітник happy happy happy друга місилася так само... третя вже було легше wink wink wink А виявляється то так має бути surprised surprised surprised happy happy happy happy happy happy happy

 
УлянкаДата: Вівторок, 12/04/2011, 17:27 | Сообщение # 1069
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
оксанка, дякую! Скажу, що мастика у мене получилась з першого разу, зате нервів пішлооооооо! Але я завжди добиваюсь того, що хочу, а бажання навчитись було дуууууууууже велиииииииике!

s
 
LILEJAДата: Вівторок, 12/04/2011, 17:48 | Сообщение # 1070
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Улянка)
зробила подарунок чоловікові на День народження

Дуже ніжний і смачний подарунок вийшов! applause


 
masikДата: Вівторок, 12/04/2011, 20:03 | Сообщение # 1071
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Улянка, тортик дійсно дуже ніжний і гарненький ти молодець. applause applause applause
 
УлянкаДата: Вівторок, 12/04/2011, 20:09 | Сообщение # 1072
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
masik, LILEJA,


s
 
цукеро4каДата: Вівторок, 12/04/2011, 20:55 | Сообщение # 1073
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Улянка, МОЛОДЕЦЬ!З початком тебе! wink wink wink happy happy happy happy happy happy

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
УлянкаДата: Вівторок, 12/04/2011, 21:10 | Сообщение # 1074
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
цукеро4ка, ДУЖЕ-ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!

s
 
оксанкаДата: Вівторок, 12/04/2011, 22:42 | Сообщение # 1075
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Улянка)
бажання навчитись було дуууууууууже велиииииииике!

Так,так це видно по тортику!!! happy happy happy happy happy


 
IraДата: Середа, 13/04/2011, 13:21 | Сообщение # 1076
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Улянка, молодчина, тортик получився дуже милим biggrin biggrin .Головне небоятися іпробувати,а все приходить з часом.

 
мамцяДата: Четвер, 14/04/2011, 12:03 | Сообщение # 1077
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Уляна, торт вийшов гарний, а практика буде з часом.Молодець! biggrin

Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - Четвер, 14/04/2011, 12:04
 
PavlukДата: Четвер, 14/04/2011, 14:30 | Сообщение # 1078
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Улянка, вітаю з першим тортиком мастичним. Я свій перший буду пам'ятати напевно все життя. Дуже гарно получилося, зі смакои все підібрала і квітів накрутила багато. Молодець!!! А досконалість прийде з часом, чим більше тортів - тим краще буде получатися.
А барвник я теж додаю зразу в мармишки, тільки зараз маю рідкі їх розвидити не треба smile


 
УлянкаДата: Четвер, 14/04/2011, 17:13 | Сообщение # 1079
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Pavluk, мамця, дівчата дякую, старатимусь робити краще, бо це мені дуже сподобалось!!!

s
 
masikДата: П`ятниця, 15/04/2011, 14:13 | Сообщение # 1080
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
А це я вчора зробила свого першого Маквінчика[img]
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024