В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 73 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
УлянкаДата: П`ятниця, 15/04/2011, 14:34 | Сообщение # 1081
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
masik, Просто супер!!!!!!!!!!!

s
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 15/04/2011, 14:39 | Сообщение # 1082
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
masik, ой, який він прикольненький, такий симпатяшка!!!

 
ir71Дата: П`ятниця, 15/04/2011, 15:39 | Сообщение # 1083
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (masik)
робила свого першого Маквінчика

Марянко,твої тортики стають все більше акуратнішими і привабливими.Чудова машинка!!!!


 
PavlukДата: П`ятниця, 15/04/2011, 18:14 | Сообщение # 1084
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
masik, крута тачка!!!

 
PavlukДата: П`ятниця, 15/04/2011, 18:16 | Сообщение # 1085
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
В мене назріло питаннячко. Як правильно зібрати багатоярусний торт щоб він не просів?

 
оксанкаДата: П`ятниця, 15/04/2011, 18:39 | Сообщение # 1086
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
masik, Дуже гарний тортик!!!! А акуратний...в мене просто слів бракує!!! surprised surprised surprised applause applause applause applause

 
ir71Дата: П`ятниця, 15/04/2011, 18:42 | Сообщение # 1087
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Переглянь у нас на сайті відео
Quote (Pavluk)
Як правильно зібрати багатоярусний торт щоб він не просів?
або це


 
masikДата: П`ятниця, 15/04/2011, 19:10 | Сообщение # 1088
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Улянка, Зоряна9810, ir71, Pavluk, оксанка, дуже дякую за схвальні відгуки. smile smile smile
 
PavlukДата: П`ятниця, 15/04/2011, 19:33 | Сообщение # 1089
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ir71, дякую, а то в мене вже очі не хочуть дивитися happy

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 15/04/2011, 22:53 | Сообщение # 1090
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
masik, машинка ніби щойно з авто салону. Бездоганно гарна.
 
IraДата: П`ятниця, 15/04/2011, 23:17 | Сообщение # 1091
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
masik, машинка просто класссссс biggrin biggrin навіть не скажеш що перша молодець!!!! smile smile

 
IraДата: П`ятниця, 15/04/2011, 23:24 | Сообщение # 1092
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
приймайте мого тортика робила на заручини, ось що получилося




 
LILEJAДата: П`ятниця, 15/04/2011, 23:37 | Сообщение # 1093
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Іра, тортик чудовий. Молодець! applause applause applause

 
PavlukДата: П`ятниця, 15/04/2011, 23:49 | Сообщение # 1094
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ira, surprised surprised surprised Супер!!!

 
УлянкаДата: Субота, 16/04/2011, 09:56 | Сообщение # 1095
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Іра, тортик надзвичайно гарний!!!!!!!!!!!!!! good good good

s
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024