В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 76 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
ЛесяДата: Понеділок, 18/04/2011, 16:28 | Сообщение # 1126
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Іруся,танічка!!!Велике вам спасибі.Ще би я нацикалася робити отих ангеликів,і все би було чудово.Ваші ідейки дуже класні.

 
ir71Дата: Понеділок, 18/04/2011, 16:30 | Сообщение # 1127
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
http://www.flickr.com/search/?w=all&q=First+Holy+Communion+cake&m=text ось ще знайшла

 
оксанкаДата: Понеділок, 18/04/2011, 16:39 | Сообщение # 1128
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Леся, О то вже маєшщ з чого вибирати happy happy happy Нам обов’язково покажеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
ЛесяДата: Понеділок, 18/04/2011, 16:43 | Сообщение # 1129
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Це точно.Що б я без вас робила.Тут справді знаходяться люди які допоможуть!!! flower flower flower

 
УлянкаДата: Понеділок, 18/04/2011, 16:58 | Сообщение # 1130
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Вчора знову робила тортик, бачу, що ще є багато недоліків!!!



s
 
ЛесяДата: Понеділок, 18/04/2011, 17:10 | Сообщение # 1131
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Улянка, в тебе такі ніжні тортики виходять.
Quote (Улянка)
багато недоліків!!!

А недоліки з часом виправляться.А чим ти під мастику вирівнюєш торт???


 
УлянкаДата: Понеділок, 18/04/2011, 17:36 | Сообщение # 1132
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Леся, вирівнюю широким ножем, на мій погляд вирівняла добре, коли покрила мастикою добре не вирівняла, бо цього разу мастика така була м"яка, що я не могла її добре розтачати, дуже прилипала до дошки, хоча я добре притрусила дошку крохмалем, і аж за 5!!! разом хоть щось получилось. Може треба було її таку м"яку трохи ще з пудрою змішати, я вже не хотіла пробувати і так нанервувалась!!!

s
 
ir71Дата: Понеділок, 18/04/2011, 19:12 | Сообщение # 1133
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Улянко,мабуть ти просто замало розігріла зефір і тому мастика втягнула менше пудри а в результаті стала ось така мяка і пориста.Але оформлення получилось ніжним і дуже милим.Навчишся обовязково!У тебе все добре виходить.

 
УлянкаДата: Понеділок, 18/04/2011, 19:41 | Сообщение # 1134
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ir71, дякую за підтримку!

s
 
ЛесяДата: Понеділок, 18/04/2011, 20:10 | Сообщение # 1135
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Улянка, я мала на увазі,яким кремом???

 
УлянкаДата: Понеділок, 18/04/2011, 21:40 | Сообщение # 1136
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Леся, вареною згущонкою з маслом!

s
 
ЛесяДата: Понеділок, 18/04/2011, 22:11 | Сообщение # 1137
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Улянка)
вареною згущонкою з маслом!

Я теж колись робила його під мастику а тепер цей


 
оксанкаДата: Понеділок, 18/04/2011, 22:35 | Сообщение # 1138
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Улянка, Знову гарні кольори!!! Мені тортик сподобався!!! applause applause applause applause

 
УлянкаДата: Вівторок, 19/04/2011, 10:38 | Сообщение # 1139
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
оксанка, дякую!!!

s
 
мамцяДата: Вівторок, 19/04/2011, 20:44 | Сообщение # 1140
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Торт для модниці. Випробовувала перший раз щипчики.Треба мати набиту руку, щоб узор був рівним але сподобалось з нтми працювати.

Оксана Я.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024