Працюємо з мастикою та кремом
|
|
Леся | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 16:28 | Сообщение # 1126 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Іруся,танічка!!!Велике вам спасибі.Ще би я нацикалася робити отих ангеликів,і все би було чудово.Ваші ідейки дуже класні.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 16:30 | Сообщение # 1127 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| http://www.flickr.com/search/?w=all&q=First+Holy+Communion+cake&m=text ось ще знайшла
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 16:39 | Сообщение # 1128 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Леся, О то вже маєшщ з чого вибирати Нам обов’язково покажеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 16:43 | Сообщение # 1129 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Це точно.Що б я без вас робила.Тут справді знаходяться люди які допоможуть!!!
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 16:58 | Сообщение # 1130 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Вчора знову робила тортик, бачу, що ще є багато недоліків!!!
s
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 17:10 | Сообщение # 1131 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Улянка, в тебе такі ніжні тортики виходять.Quote (Улянка) багато недоліків!!! А недоліки з часом виправляться.А чим ти під мастику вирівнюєш торт???
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 17:36 | Сообщение # 1132 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Леся, вирівнюю широким ножем, на мій погляд вирівняла добре, коли покрила мастикою добре не вирівняла, бо цього разу мастика така була м"яка, що я не могла її добре розтачати, дуже прилипала до дошки, хоча я добре притрусила дошку крохмалем, і аж за 5!!! разом хоть щось получилось. Може треба було її таку м"яку трохи ще з пудрою змішати, я вже не хотіла пробувати і так нанервувалась!!!
s
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 19:12 | Сообщение # 1133 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Улянко,мабуть ти просто замало розігріла зефір і тому мастика втягнула менше пудри а в результаті стала ось така мяка і пориста.Але оформлення получилось ніжним і дуже милим.Навчишся обовязково!У тебе все добре виходить.
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 19:41 | Сообщение # 1134 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| ir71, дякую за підтримку!
s
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 20:10 | Сообщение # 1135 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Улянка, я мала на увазі,яким кремом???
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 21:40 | Сообщение # 1136 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Леся, вареною згущонкою з маслом!
s
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 22:11 | Сообщение # 1137 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Улянка) вареною згущонкою з маслом! Я теж колись робила його під мастику а тепер цей
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 22:35 | Сообщение # 1138 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Улянка, Знову гарні кольори!!! Мені тортик сподобався!!!
|
|
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 19/04/2011, 10:38 | Сообщение # 1139 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| оксанка, дякую!!!
s
|
|
| |
мамця | Дата: Вівторок, 19/04/2011, 20:44 | Сообщение # 1140 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Торт для модниці. Випробовувала перший раз щипчики.Треба мати набиту руку, щоб узор був рівним але сподобалось з нтми працювати.
Оксана Я.
|
|
| |