В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 77 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
мамцяДата: Вівторок, 19/04/2011, 20:47 | Сообщение # 1141
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Іра, а з желатинової мастики можна робити маки?Проситься жінка, до суботи тортик зробити з маками, а з мармишок не вспію.

Оксана Я.
 
LILEJAДата: Вівторок, 19/04/2011, 21:43 | Сообщение # 1142
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
мамця, гарний тортик. good Модниця точно буде задоволена!!!

 
ЛесяДата: Вівторок, 19/04/2011, 21:54 | Сообщение # 1143
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
мамця, Ну ти як завжди з хорошою роботою applause applause applause

 
НаталонькаДата: Середа, 20/04/2011, 00:03 | Сообщение # 1144
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
мамця, яка гарна робота. Кожний твій новий торт виходить все кращим та кращим у всіх відношенях: торти гарно вирівняні, цікаві ідеї по оформленю, гарні кольорові рішення, використання у роботі різноманітних кондитерських аксесуарів, все іде тортам на користь.
Думаю, що з такими тортами, та бажанням працювати ти швидко освоїш не тільки щипчики.
 
NatalajДата: Середа, 20/04/2011, 00:15 | Сообщение # 1145
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
Прийміть і мене з моїм першим тортиком))) Хотіла завантажити торт через радикал, а коли втавила силку то мені висвітлило таке повідомлення: Знайдено забороненi ББкоди ([URL] або [IMG]).
 
NatalajДата: Середа, 20/04/2011, 00:18 | Сообщение # 1146
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
дівчата у Вас такі гарні тортики получаються, а скажіть довго Ви вже займаєтеся оформленням тортів мастикою?
 
masikДата: Середа, 20/04/2011, 00:51 | Сообщение # 1147
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
мамця, тортик дійсно дуже стильний.
 
masikДата: Середа, 20/04/2011, 00:56 | Сообщение # 1148
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Prokt1k,ти молодець в тебе все вийде якщо є бажання , я захопилася прикрашанням торів десь 1,5 міс. тому коли натрапила на цей сайт.
 
ir71Дата: Середа, 20/04/2011, 09:18 | Сообщение # 1149
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (мамця)
Іра, а з желатинової мастики можна робити маки?

Оксано звичайно що можна.Вони навіть вийдуть більш природними ніж з ММ,бо желатинова тонко розкачується .

Quote (Prokt1k)
рийміть і мене з моїм першим тортиком))

Чудово!!!!Тортик вдався!Навіть не скажеш що то перший!!!

Quote (Prokt1k)
Хотіла завантажити торт через радикал, а коли втавила силку то мені висвітлило таке повідомлення: Знайдено забороненi ББкоди ([URL] або [IMG]).

Треба мати певну кількість написаних повідомлень(дописів) на форумі,тоді Вв-коди будуть дозволені.Простіше сказано- трохи активності і можна тоді і коди вставляти і картинки любі.


 
мамцяДата: Середа, 20/04/2011, 10:13 | Сообщение # 1150
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Іра, я ніколи не працювала з желатиновою мастикою,тому не знаю, за скільки часу квіти висохнуть?А ще тицьни мене носом в рецепт такої мастики, яка тобі сподобалась в роботі, будь ласка.

Оксана Я.
 
Зоряна9810Дата: Середа, 20/04/2011, 10:51 | Сообщение # 1151
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
мамця, дуже гарний тортик, з кожним тортиком твої втвори все кращають і кращають. Молодець!

 
оксанкаДата: Середа, 20/04/2011, 13:27 | Сообщение # 1152
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Prokt1k, вітаю з першим тортиком!!! biggrin biggrin biggrin Ой знаю що то таке перший...мені мій перший тортик ще досих пір всюди привиджується happy happy happy happy happy
мамця, Оксанко, гарний тортик!!!Супер!!! applause applause applause


 
ir71Дата: Середа, 20/04/2011, 14:32 | Сообщение # 1153
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
мамця, я робила лише Ось цю.Вийшла лише з другого разу.Або можна так як ти робиш мармишкову але додати трохи при замісі 1ст л розведеного у кипятку желатину.І місити далі.Така мастика теж за ніч добре висихає

 
PavlukДата: Середа, 20/04/2011, 18:29 | Сообщение # 1154
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Natalaj,супер перший тортик!!! Продовжуй не зупиняйся і кожен торт буде кращий, ніж попередній!!!
мамця, я думаю, що та модниця стала ще модніша. З такою класною косметичкою applause applause applause


 
цукеро4каДата: Середа, 20/04/2011, 22:40 | Сообщение # 1155
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Natalaj, Вітаю! applause flower
мамця, Клас!


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024