В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 78 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
NatalajДата: Середа, 20/04/2011, 23:31 | Сообщение # 1156
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
мамця, дуже акуратний і цікавий тортик smile
 
NatalajДата: Середа, 20/04/2011, 23:39 | Сообщение # 1157
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
в мене є ще один тортик, робила для чоловіка на день народження))) правда, щоб такий торт зробити на 5 треба ще вчитися)))

 
masikДата: Середа, 20/04/2011, 23:54 | Сообщение # 1158
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Natalaj, тортик суперовий молодець.
 
LILEJAДата: Четвер, 21/04/2011, 00:12 | Сообщение # 1159
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Natalaj, гарні тортики!!! applause

 
NatalajДата: Четвер, 21/04/2011, 00:19 | Сообщение # 1160
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
підкажіть, скоро у свекрухи день народження... хочу зробити торт з квітами, але не знаю як краще, квіти потрібно фарбувати вже коли вони підсохнуть, чи коли формуєш квіти мастика має бути вже в кольорі?
 
ОляДата: Четвер, 21/04/2011, 08:24 | Сообщение # 1161
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Natalaj)
чи коли формуєш квіти мастика має бути вже в кольорі?

Я фарбую завжди мастику в часі її замішування.

Сообщение отредактировал Оля - Четвер, 21/04/2011, 08:24
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 21/04/2011, 10:03 | Сообщение # 1162
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Natalaj, почитай ось тут, там є багато відповідей.

 
мамцяДата: Четвер, 21/04/2011, 14:32 | Сообщение # 1163
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Замість маків зробила сумку happy

Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - Четвер, 21/04/2011, 14:36
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 21/04/2011, 14:45 | Сообщение # 1164
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
мамця, сумка супер!!!!!!!!!!!

 
ЛесяДата: Четвер, 21/04/2011, 14:54 | Сообщение # 1165
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ТОчно,точно,сумка супер!!!

 
мамцяДата: Четвер, 21/04/2011, 14:58 | Сообщение # 1166
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дякую дівчата за гарні відгуки, але ще й мусите порятувати...Дали мені заказ на 28 квітня, але що хочуть, сказали лиш вчора sad Хочуть, щось для хлопця рибака, а у мене фантазії нуль.Самого рибака, боюсь що не зліплю,а рибину, боюсь, що не розфарбую....Тож прошу, рятуйте мене cry

Оксана Я.
 
PavlukДата: Четвер, 21/04/2011, 15:03 | Сообщение # 1167
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (мамця)
Замість маків зробила сумку

Сумка шикарна!!! applause applause applause
Оксана, може подивися на ті риби що Ірина робила? А там дивись і натхнення прийде)))


 
ЛесяДата: Четвер, 21/04/2011, 15:11 | Сообщение # 1168
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
мамця, Оксано!Може те що я виклала в МК тобі підійде

 
оксанкаДата: Четвер, 21/04/2011, 15:36 | Сообщение # 1169
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
мамця, Люкс!!! Люкс!!! Люкс!!!Сумочка те що треба!!! applause applause applause applause

 
УлянкаДата: Четвер, 21/04/2011, 15:56 | Сообщение # 1170
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
мамця,надзвичайно гарна сумочка, клієнт, напевно в захваті буде.

s
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024