Продукти,які використовуємо
|
|
Христік | Дата: Середа, 23/04/2014, 23:12 | Сообщение # 106 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
| Цитата Саша ( ) Цитата Христік ()купила дуже файний чай так що рекомендую Уточни який то такий той чай? Це я непривально посилання вставила. Ще новачок ) Я мала на увазі цитату користувача Зоряна9810: купила дуже файний чай так що рекомендую. Посилання Дуже часто купляла чай Curtis, але чорний, а цю новинку як для мене ще не пробувала. Тому обовязково куплю.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 05/05/2014, 12:42 | Сообщение # 107 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Спробувала ось таку згущонку. і мені дуже вона нагадала ту з дитинства з жестяних банок. густа , смачна.. і відносно недорога
|
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 25/09/2014, 15:51 | Сообщение # 108 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Дівчата, а хто яку муку використовує для випічки? Я вже пробувала різні, але щось не можу визначитись, яку дійсно варто використовувати. Знаю, що є ще така, вже готова із розупушувачем. Може хтось таку вже в пробовував? І де таку радість можна купити?
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/09/2014, 16:34 | Сообщение # 109 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Я користуюся "Богуміла" а розпушувач сама додаю,інколи він не завжди потрібен у муці
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 25/09/2014, 19:28 | Сообщение # 110 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза, я знаю про таку муку, але вона йде до хлібопічок, а такої не зустрічала,я теж користуюсь Богомилою у червоному мішку 2кг
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: Середа, 01/10/2014, 13:21 | Сообщение # 111 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| ir71, Ксюша, господині, дякую за пораду. Купила муку "Богумила", дуже задоволена, пекла торт "Спартак", від тепер буду використовувати тільки її. Правда трохи пергаментний папір підвів, не хотів добре від коржів відклеюватися. Хто який використовує? Я колись купляла Фрекен Бок, дуже тоненький, майже прозорий, білий, дуже класний.
|
|
| |
Саша | Дата: Середа, 01/10/2014, 20:39 | Сообщение # 112 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Я користуюсь пергаментом тільки фрекен бок. Інший не відстає.
Я - Марійка.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 02/10/2014, 15:31 | Сообщение # 113 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза, Цитата Хто який використовує? я користуюсь лише від Юлі Висоцької Єдім дома, називається Мелочи жизни,там деколи йде з лопаточкою у подарунок,інакшого я не беру, бо пробувала Фрекен бок ,то мені не сподобався,пробувала такий коричневий,то взагалі треба було ложкою зішкрабувати все з нього,тому лише цей,хоч кажуть не підтримувати руского виробника,але я нічого з собою не пороблю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 02/10/2014, 18:27 | Сообщение # 114 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Ксюша, я щось від Висоцької не зустрічала. Ми би і українського виробника підтримували, якби щось путнє випускали. Ну, будем надіятися, що наші хлопці у Верховній раді візьмуться за голову і приведуть країну до ладу. Бо такими темпами, як підвищуються ціни на всі товари і послуги, то не зможем собі нічого якісного і хорошого дозволити. Ой, дівчата, вибачне, трохи з`їхала з теми, але щось вона для мене останній часом дуже болюча
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 02/10/2014, 19:24 | Сообщение # 115 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: П`ятниця, 03/10/2014, 00:59 | Сообщение # 116 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Ксюша, такого не бачила або просто не звертала увагу . При нагоді спробую,
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 03/10/2014, 15:40 | Сообщение # 117 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата Ксюша ( ) я користуюсь лише від Юлі Висоцької Єдім дома, та вже знайдіть заміну тому російському.Впевнена що є маса хороших виробників пергаменту,просто ми погано дивитися на прилавки.Нехай краще у мене причіпається до бумаги чим бути спонсором окупанта
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 03/10/2014, 23:07 | Сообщение # 118 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Цитата ліза ( ) Правда трохи пергаментний папір підвів, не хотів добре від коржів відклеюватися. Хто який використовує? я взагагалі некористуюся папером при випічці,ну хіба коли печу такий пляцок де на низ ідуть дольки яблук,а так тільки Фрекен Бок купляю.
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Субота, 04/10/2014, 00:03 | Сообщение # 119 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Ксюша, і я таким користуюсь. Дуже ним задоволена. Цитата ir71 ( ) та вже знайдіть заміну тому російському.Впевнена що є маса хороших виробників пергаменту,просто ми погано дивитися на прилавки.Нехай краще у мене причіпається до бумаги чим бути спонсором окупанта Знаю, каюсь! То просто літом була велика знижка і я захлань набрала багато. Але вже шукаю заміну. Я ж УКРАЇНЕЦЬ!!!!!!
|
|
| |
ліза | Дата: Субота, 04/10/2014, 00:31 | Сообщение # 120 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| ir71, але ж той окупантський товар нам ще й далі постачають
|
|
| |