В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 342 343 344 345 346 ... 425 426 »

Літній салат з курячими сердечками

2 баклажана
1 великий мясистий помідор
0.5кг курячих сердечок
1 морквина
1 велика цибулина
сіль,перець
зелень
часник
приправи
олія
оцет

Баклажани нарізати не дуже дрібними кубіками , посипати сіллю і дати постояти близько 30 хвилин . Сіль з баклажанів змити , обсушити баклажани за допомогою паперового рушника . Обсмажити баклажани на олії на швидкому вогні.
Цибулю нарізаємо кубіками і жаримо до золотистого відтінку.Додаємо терту моркву і трохи все підтушуємо.Далі дадаємо кубіками нарізаний помідор(шкірку зняти).
Все це смажимо 20 хвилин ( постійно перемішуючи ) до утворення м'якої маси.

Курячі сердечка відварюємо до готовності і охолоджуємо.
Змішуємо курячі сердечка ,нарізані кружельцями  з баклажанами та масою з помідорами. 

Додати в салат подрібнений часник , оцет , сіль , цукор , гострий перець , коріандр , все ретельно перемішати . Всі приправи та спеції додавати за смаком. Викласти салат в пластиковий контейнер , накрити кришкою і дати настоятися в холодильнику не менше 8-10 годин .

Детальніше  Неділя | 10:43 |  Коментарів: (1)

Пиріг з лаваша,сиром та вишнею

Для начинки :
600- 700гр солодкої сирної маси
3 яйця
трохи солі
0,5 кг свіжих вишень
2ст л манки

2 листа армянського лаваша
250гр. любого йогурта

Розігріваємо духовку до 190 градусів.
Лист лаваша розкладаємо на столі , промащуємо йогуртом і вкладаємо в круглу форму діаметром 20 см ( попередньо застеленою її папером для випічки і змащуємо маслом !) ) так , щоб звисали краї. Потім точно також промащуємо і викладаємо другий лист .

Далі кладемо начинку,на -начинку вишні без кісточок.На верх знову лаваш.І так робимо кілька шарів.Верхній лист лаваша просто добре намащуємо йогуртом і ставимо запікатися в духовку на 40-50 хв.
Для начинки.Збити сирну масу з яйцями,додати манку і все добре вимішати.

Розрізати пиріг треба повністю охолодженим.Смачно і навіть не дуже калорійно.

Спробуйте,я впевнена вам сподобається!

Детальніше  П`ятниця | 21:19 |  Коментарів: (2)

Закуска "Рулетики з баклажанів"

Вам знадобиться:

2 баклажани
1 морквина
1 велика цибулина
100гр твердого сиру
зелень
сіль,перець
3 зубчики часнику
олія для обсмажування
майонез

Обмийте баклажани і наріжте уздовж тонкими пластинками.Щедро посоліть баклажани і залиште на 5-10 хвилин, щоб вони виділили гіркоту. Змийте з пластинок сіль і обсушіть їх серветкою.
Розігрійте олію і обсмажте кожну смужку з двох боків.
Приготуйте начинку.Піджарюємо цибулю до золотистого відтінку.Додаємо терту моркву і все протушковуємо 10хв.

Введемо подрібнений часник в майонез і перемішуємо.Намажте баклажани майонезом з одного боку.Покласти по 1 ст л начинки і скрутити смужки баклажанів рулетиком, стороною, що намазана, всередину. Покладіть на тарілку,посипте тертим сиром і поставте на 10 хв у сильно розігріту духовку,для того щоб сир розплавився.Смачного!


Детальніше  П`ятниця | 13:01 |  Коментарів: (2)

Десерт "Барви літа"

1 галаретка зі смаком ківі
1пачка желатину(25гр)
100гр вершків
2ст л цукру
1фруктове морозиво
кілька ягід(я брала виноград"киш-миш")
сиркова маса 250гр
4ст.л соку чорниць

Розводимо галаретку у воді(кількість води взяти на половину менше ніж зазначено на упаковці).На дно креманки кладемо кілька виноградин і заливаємо зеленою галареткою.Ставимо у холод застигати.Тим часом розводимо у підігрітому соці з чорниць желатин.Збиваємо сирну масу і вливаємо розведений желатин.Вимішуємо,щоб не було грудочок.
Морозиво трохи розтопити до кімнатної температури.Розділити на порції і влити поверх застиглої зеленої галаретки.Знову винести на холод.Коли застине то по трохи вливати на морозиво сирну масу зі соком чорниць.Знову поставити на холод.
Вершки збити з цукром до пишної маси.Коли десерт повністю охолодне в холодильнику,то тоді на верх виложити збиті вершки.Прикрасити ківі та тертим білим шоколадом.

З тої порціїї виходить чотири креманки з десертом

Детальніше  Четвер | 12:24 |  Коментарів: (1)
Понеділок, 29/04/2024, 18:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024