В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 363 364 365 366 367 ... 425 426 »

І знову торт!

 
 
Торт для дівчинки на 6 рочків.Така собі рожева троянда...
 
 
 
 
В середині "Чорний принц" зі шоколадним кремом та горішками
 
Вигляд зі заду тортика
 
 

Детальніше  Неділя | 11:58 |  Коментарів: (1)

Салат пісний

Потрібно:
1 стакан вареної цукрової квасолі
1кислий огірок
2шт маринованого болгарського перця
пучок зеленої цибулі
Заправка:оливкова олія-1ст
гірчиця-1ч л

Квасолю намочити звечора,а вранці зварити і остудити.Додати нарізаний кубіками огірок,перець та нарізано дрібно цибулю.Заправити заправкою.
СМАЧНОГО!!!


Детальніше  Неділя | 09:35 |  Коментарів: (1)

Сирник цитриновий

Вологий,ароматний з кислинкою сирник,нікого не залишить байдужими.Спробуйте спекти! Рецепт мій власний,провірений


На корж:

300гр печива "До кави" або любого пісочного печива
50гр масла
1 білок

На сирну масу:
 
3 яйця+1 жовток
500-600гр сиру
1.5ст цукру
2 лимона
1 пудинг+2ст л манки
50гр масла або 0.5ст сметани
пудра для оздоблення

Печеня розмолоти на дрібні крихти,додати розтоплене масло і білок яйця.Замісити "тісто" і викласти його по дну роз"ємної форми.Цей рецепт розрахований на форму 22смД.
Сир пропустити через мясорубку разом з цукром.
З лимонів зняти цедру і додати до сиру,а білу шкоринку що залишилася після зняття цедри почистити ножем та викинути.Мякоть лимона порізати дрібно ножем і залити 0.5ст окропу.Залишити на 10хв,після чого розбити блендером на пюре і додати до сиру.

До сирної маси також додаємо масло(розмящене)пудинг,манку і яйця.Все робре збити міксером до пухкої маси
На корж з печива викладаємо сирну масу і печемо при 180гр 1,15хв(серединка сирника має трохи коливатися,а сам сирник набути золотистого відтінку)
Бажано залишити в духовці до повного остивання.готовий охолоджений сирник посипати цукровою пудрою.


Детальніше  Субота | 10:34 |  Коментарів: (0)

Угорський квасолевий супчик у горщику

Наваристий ароматний суп прикрасить ваш пісний стіл.
Приготуйте його в горщику - дуже смачно!

Замочуємо з вечора півсклянки білою квасолі в холодній воді.
Вранці промиваємо, додаємо 1,5 л води і ставимо варити квасолю до готовності.

На рослинній олії обсмажити шматочки часнику, кубики ріпчаста цибулька, тертий на крупній тертці моркву - все до золотистого кольору.
Гриби (у мене печериці) відварюємо у підсоленій воді 10хв.Воду злити.А гриби підсушити на пательні до випаровування рідини.Додаємо до цибулі і добре все розмішуємо.

Виймаємо овочі з пательні, в масло, що залишилося кладемо пів чайної ложки сухої солодкої паприки і 2 ст л сметанки. На сильному вогні прожарюється ці спеції хвилину, помішуючи.

Потім вливаємо трохи квасолевого бульйону, доводимо до кипіння і виливаємо в каструлю з квасолею та грибами.

Розкладаємо по керамічним горщикам сиру картоплю, нарізану кубиками, овочеву засмажку, рівномірно розливаємо суп, солимо за смаком, додаємо зелень петрушки та кропу і доводимо суп до готовності в духовці (приблизно 30 хвилин, до м'якості картоплі).


Детальніше  Четвер | 15:14 |  Коментарів: (1)
Неділя, 05/05/2024, 04:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024