В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 364 365 366 367 368 ... 425 426 »

Окунь під грибним соусом

Рибне філе за цим рецептом виходить дуже ніжним і ароматним.

2 філе морського окуня, або будь-якого іншого рибного філе без кісток збризніть лимонним соком і натріть лимонною цедрою та трошки рибної приправи.Нехай собі так промаринується хоч би з годинку.

Розігріти духовку.На великий лист фольги,змазаної олією,кладемо наше філе.(краше на кожен кусок риби,окреми лист фольги)Гарно і міцно загортаємо фольгу і ставимо у духовку на 30хв.Далі викладаємо наше філе на тарілку і поливаємо соусом.

Готуємо соус
На 1-2 ст.л. олії обсмажте ріпчасту цибулину, Порізану півкільцями, до золотистого кольору.

500гр грибів поріжте великими скибочками, додайте в сковороду з цибулею і стушкуйте 5-7 хвилин під кришкою, посолити і поперчити.Додати трохи муки та також піджарити кілька хвилин.Далі додаємо 1 стак сметани та тушкуємо все 15хв до готовності.


Детальніше  Середа | 15:23 |  Коментарів: (2)

Сирне суфле

300гр сиру
100гр цукр
2 яйця
1 пудинг(або 3ст л крохмалю)
0.5 стак жирних вершків
сік та цедра 1 лимону
можна додати жменю родзинок,або різану курагу

Сир змолоти у мясорубці 2 рази або добре зміксувати разом з вершками.Додати жовтки,цукор,пудинг,цедру та сік лимона.Білки збити окремо а потім по трохи додавати до сирної маси та вимішувати(обережно,щоб не зашкодити структурі білків)
Наповнити формочки для суфле і випікати на помірному газі у духовці 40 хв.
Гарно смакує з полуничним джемом,або з карамельним соусом,та в любому випадку надзвичайно ніжне та смачне.


Детальніше  Середа | 09:44 |  Коментарів: (1)

Тортик для любителя рибалки

 
Ось сьогодні цілий день посвятила тортику для чоловіка,який любить риболовлю.Надіюся що він буде задоволений подарунком.
 

Детальніше  Вівторок | 20:52 |  Коментарів: (5)

Пікантна закуска зі жарених яєць

Дуже довго ця закуска стояла у мене в черзі на випробування.Я все придивлялася до неї,а ось сьогодні рішила спробувати.Можу вам зі спокійною душею сказати-пробуйте собі таке приготовити,бо надзвичайно СМАЧНО!

10 перепелиних яєць(можна курячі)
Для соусу:3 ст.л. соевого соуса
1 ст.л. цукру
сік 1/2 лимона
1 зубець часнику

чорний перец, чуть солі
2 великих цибулини
30гр твердого сиру

Яйця зварити на твердо, почистити і пожарити цілими з обох сторін до румяної шкоринки.Це дуже швидко робиться.Потім викласти на паперову салфетку для видалення лишнього жиру.Якщо використовуєте курячі яйця то розріжте їх на четвертинки,якщо перепелині то на половинки.
Соус: в каструльці змішати всі продукти(крім часнику) для соусу і дати закипіти. Цибулини нарізати соломкою і пожарити на олії.. Викладені яйця добре полити соусом,посипати дрібно нарізаним часником,зверху викласти жарену цибулю і на верх потерти твердого сиру.

Закуска цікава і смачна.Жарені варені яйця міняються у смаку.А з пікантним соусом стануть роздинкою на вашому столі.Більше смакують охолодженими,хоча їх можна подавати і як гарячу закуску.Смачного!!!


Детальніше  Вівторок | 14:52 |  Коментарів: (3)
П`ятниця, 26/04/2024, 16:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024