В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 362 363 364 365 366 ... 425 426 »

Ковбаски свинячі по-вірменському

свинина-500 г
картопля-300 г
яєчний жовток-2 шт
часник, кориця, мускатний горіх, сіль, перець за смаком
борошно

Перемолоти в м'ясорубці м'ясо (я брала фарш), часник і варену картоплю (зробити сухе пюре без води). У фарш додати корицю, мускатний горіх, сіль, перець, жовтки, все добре перемішати.
Сформувати з фаршу невеликі ковбаски, обваляти їх у борошні і обсмажити до появи скоринки.
Подавати до любого гарніру, також можна подати з соусом Гуакамоле
від Яринки


Детальніше  Вівторок | 10:46 |  Коментарів: (1)

Сирні кекси

Я дуже люблю сирну випічку.А сьогодні мала трохи сиру і незнала де його подіти.Ось згадала про кексики.Я тут вам звісно Америки не відкрию своїм рецептом,він давно всім відомий.Але нагадаю,може хто забув.

Отже на такі сирні штучки нам потрібно:

200-250гр.сиру(творога )
200гр борошна(я дала 100гр борошна+100гр манки)
200гр цукру
150гр масла
ванільний цукор
3 яйця
1 ч.л. розпушувача
жменю родзинок

Яйця збити з цукром.Масло розтопити і влити до яєць, додати сир, борошно, ванільний цукор і розпушувач, вимішати. Потім додати родзинки і викласти в формочки. Форми заповнювати на половину. Пекти 20-25 хвилин при 180 градусах .
Смачно не передати...пригощаю до чаю!!!


Детальніше  Понеділок | 16:47 |  Коментарів: (2)

Торт-сорочка

Ось ще один вигляд оформленого тортика для чоловіка.Мабуть щирий українець,бо замовили власне так,зі жовтим галстуком.Ось тільки на фото він чомусь виглядає помаранчевим,а насправді він наситчено жовтий.

В середині горіховий бисквіт з кавовою пропиткою та вершково-згущеним кремом.


Детальніше  Понеділок | 10:10 |  Коментарів: (4)

Сирні коржі

Для тіста:
5 ст. борошна (склянка - 250 мл.)
320 мл води
1 яйце
2 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. горілки
Для начинки:
300 г бринзи
2 зубчики часнику
пучок зеленої цибулі
по 3 гілочки петрушки і кропу
Додатково:
рослинна олія

Воду з маслом довести до кипіння, всипати 1 / 2 ст борошна і швидко перемішати, щоб не була грудочок.
Дати охолонути. Додати яйця, горілку і решту муки. Вимісити тісто. Дати настоятися не менше чса. У процесі вистоювання 1 раз перемішати
Зелень подрібнити. Бринзу ретельно розтерти руками, додати зелень і подрібнений часник.
Тісто тонко розкачати (1-2 мм). За допомогою блюдця ножем вирізати 2 кола. На один викласти 2 ст.л. начинки,
іншим накрити. Зщіпати края.
У пательню налити олію на 2-3 см. Смажити сирні коржики в добре розігрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки,
при цьому поливаючи постійно олію на коржі.


Детальніше  Неділя | 16:58 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 06/05/2024, 06:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024