В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 365 366 367 368 369 ... 425 426 »

Торт "Сирний"з малиною

Торт "Сирний"-Це чудове поєднання ароматного бісквіту та низькокалорійного крему з сирним смаком. У сирний торт можна додати будь-які фрукти і ягоди.Торт дієтичний,ніжний та легкий.
 
Бисквіт:
яїця-5 шт.
цукор-1 ст
 мука-200 гр.
ваніль на кінчику ножа
 
Крем:
Сир обезжир.-250гр.
Вершки 33%-0,5л
Цукрова пудра-150 гр.
желатин-20 гр.
 вода1/2ст.
 Малина-300-400гр.
 
 
 

 
Залийте желатин водою, для набрякання. Набряклий желатин розпустіть на водяній лазні, що б остигнув до часу приготування крему.
Приготуйте бісквіт, яйця і цукор збийте до пишного, повітряного стану, об'єм повинен збільшитися в кілька раз. Потім, обережно введіть муку, замішуючи в один бік і від низу до верху, додайте ваніль. Вилийте тісто у форму, випікайте бісквіт при температурі 170 гр. Готовий, охолоджений бісквіт розрізайте на три коржі, причому один корж зробіть тоншим це буде денце.

Поки остиває бісквіт, готуємо крем.

Розітріть сир, що б зменшити фракцію крупинок і збийте з цукровою пудрою. У добре розтертий сир додайте тонкою цівкою вершки, не припиняючи збивати.

Коли сирна суміш збільшиться в об'ємі, стане однорідною і пишною, не припиняючи збивати, акуратно помалу вводите розведений желатин.
Застелите форму харчовою плівкою, на дно рівним шаром розкладайте тоненько врізаний бисквіт та частину малини, зверху трохи крему, зверху  шматочки бісквіта. На бісквіт- малину,крем і так повторюйте, поки не закінчиться бісквіт і крем.
Останній шар має бути крем, на який покладете денце. У міру укладання бісквіта, прагніть акуратно ущільнювати бісквіти. Поставте торт в морозилку на 30 хв, потім в холодильник на 1-2години
 
Якщо готуєте торт під мастику то окремо ще треба зробити масляний крем і гарно рівненько обмазати перевернутий застиглий торт і обтягнути мастикою.

Детальніше  Вівторок | 10:32 |  Коментарів: (2)

Запрошення!

Доброго вечора дорогі мої та любі гості!
 
Мені надзвичайно приємно що ви відвідуєте мій сайт і думаю що багато хто з вас користується моїми рецептами.Це все для вас.Я й надалі планую розширяти сайт,дарити вам нові цікаві рецепти.А звертаюся до вас з проханням не ховатися а заходити на сайт офіційно,задавати питання,писати відгуки,ділитися своїми ідеями та рецептами.У нас працює форум,де можна розповісти про себе,поділитися досвідом і просто поспілкуватися.Тільки завдяки вам сайт стане цікавим.Всім гарно дякую і чекаю у гості!!!
 
 
 
 

Детальніше  Понеділок | 20:10 |  Коментарів: (0)

Сильно лимонні кекси

Їх аромат запрошує всіх на кухню, і ніхто, абсолютно ніхто, не зможе встояти:).

Інгредієнти для 12 кексів:

1 стак борошна
3 / 4 чайної ложки порошку до випічки
дрібка солі
3 / 4 склянки цукру
60 г вершкового масла(мякого)
2 яйця
6 столових ложкок (90 мл) кефіру або йогурту
сік 1 лимона
цедра шкірки 2 лимонів
начинка:заморожені вишні
цукрова пудра для оформлення
у мене готова марципанова помадка для кексів
мастичні квіточки

Просіяти борошно, порошок і сіль, змішати в мисці. Miксером змішати масло з цукром , повільно додавати по одному яйцю, перемішувати.
Масляну суміш додати до сухих інгредієнтів, залити молочним кефіром або йогуртом, наприкінці додати сік і цедру лимона.
Підготувати форму для мафін. Заповнити майже повною бо не ростуть дуже великими і в серединку покласти по одній вишеньці.
Випікати при температурі 180 º С протягом приблизно 15 - 18 хвилин. Охолонути на решітці.Прикрасити по бажанню.

Смачного:)

Рецепт з польського блогу.


Детальніше  Неділя | 18:26 |  Коментарів: (5)

Кекси з шоколадними чіпсами

Я "підсіла" на кексики.Цього разу шоколадні та й ще з шоколадними вкрапленнями

 

250 г борошна
2 чайні ложки порошку до випічки
½ чайної ложки соди
2 столові ложки какао
175 г цукрової пудри
150 г частинок шоколаду (шоколадні чіпси), або поломані кусочки шоколаду
250 мл молока
90 мл олії
1 велике яйце
1 чайна ложка ванільного екстракту
 
 
 


У мисці змішати всі сухі інгредієнти, у другомій- мокрі. Насипте в мокрі - суху суміш швидко, і гарно обєднайте компоненти.
Форму для кексів застелити паперовими формочками або добре змазати маслом та присипати мукою, залити в них тісто, на верх кожної посипати кілька додаткових шоколадних чіпсиків.
 
 
 
 

Випікати 20 хвилин при температурі 200 ° C.

Рецепт з польського блогу "мої випеки"


Детальніше  Неділя | 09:53 |  Коментарів: (1)

Жулєн

Вам будуть потрібні:
гриби свіжі (або заморожені) - 500г;
ріпчаста цибуля 2 шт.;
борошно - 3ч. л;
вершкове масло - 50гр;
жирна сметана(бажано домашня) - 250 мл;
сир - 250г, сіль,
перець чорний мелений - на смак

Гриби тоненько нашаткувати.
Цибулю дрібно порізати.
Цибулю і гриби змішати, поперчити, підсолити і обжарити на помірно нагрітій пательні протягом 5-7 хвилин, попередньо розтопивши на пательній вершкове масло.
У самому кінці обсмажування, додайте борошно і ще трохи протушіть.Можна долити трохи сметани.

Підготовлені гриби розкласти по порційних формочках і залити сметаною.
Сир натерти на тертці і розкласти його по формах поверх грибів зі сметаною. Духовку нагріти приблизно до 150 градусів і запікати жюльєн до утворення золотистої скоринки. Жюльєн подається гарячим.


Детальніше  Субота | 22:39 |  Коментарів: (1)
П`ятниця, 26/04/2024, 23:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024