500-600 г курячого філе
2-3 шматочки булки, розмоченої в молоці,
1 цибулина для соковитості за бажанням
1 яйце
Сіль, перець, приправа для курки на смак,
1 ст л гірчиці
Куряче філе і цибулю і намочену і попередньо віджату суху булочку пропустити через м'ясорубку, додати яйце, сіль, спеції, за бажанням гірчицю і ретельно перемішати.
Потім з фаршу зробити корж, на неї викласти начинку ,акуратно з'єднати краї і
зформувати подовгасту зразу. Для запікання покласти зрази на лист, застелений фольгою чи папером для випічки ,запікати 30-40 хвилин
А з начинками поле фантазії не обмежене.У мене начинка-замочений попередньо, чорнослив з різаними грецькими горіхами.
І другий варіант- тушена капуста.
Можна-гриби,печінку,варені яйця зі зеленю,домашній сир з часничком і т.д.