В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 366 367 368 369 370 ... 425 426 »

Ліниві курячі ніжки

Для приготування ніжок нам потрібно:

куряче філе 2шт
3-4зубця часнику
1 ст л майонезу
1 ч л гірчиці
1 ч л соевого соусу
соломка хлібна,солена

Маринуємо спочатку філе у соусі(всі компоненти змішати) на 30 хв.Потім тоненько нарізаємо філе пластинками і добре відбиваємо

Готуємо тісто.

Для цього у миску засипаємо
2.5ст муки,130гр майонезу і стільки ж холодної води.Можна додати 1 яйце.Місимо тісто меке і еластичне.Може трохи липнути до рук,але я змащую руки олією і все добре виходить.

Тоненько розкачуємо і з тіста нарізаємо полоски на 3.5см.Полосочку філе намотуємо на солену соломку а дала намотуємо полоску з тіста.Намотити треба так щоб тісто трохи заходило одне на одне.

Жаримо у великій кількості олії до золотистого.Викладаємо "курячі ніжки" на паперову салфетку для видалення зайвого жиру.
 
 
 
Смачного!

Детальніше  Субота | 16:32 |  Коментарів: (3)

Кокосові кексики

Ніжна мяка кокосова випічка з маленькою ноткою чорного шоколаду,не залишить вас байдужими.Спробуйте собі таке приготовити.

300гр муки
1пакетик розпушувача
2 яйця
250мл кефіру
100мл олії
1 стак цукру
1 стак кокосової стружки
шоколадні крапельки(жменя)
ваніль
Для оздоблення квіточки з мастики і 50гр вершково-сирного крему.

Просіяти муку з розпушувачем,додати цукор і ваніль.Окремо змішати яйця,кефір і олію.Обєднати дві суміші і всипати кокосову стружку і добре вимішати вилкою(не міксером!)
У підготовлені формочки кладемо 1 ст л тіста,сипемо по кілька шт шоколадний капельок і ще одну ст л тіста.Ставимо у розігріту духовку на 30хв при 180гр.Охолонувші кексики прикрасити по бажанню.


Детальніше  Субота | 10:16 |  Коментарів: (4)

Картопля печена у горшочку

Сьогодні пятниця,а значить піст строгий!Тому у мене пісна картопелька.

Цей рецепт і смачний і корисний, і дуже простий.

У керамічні горщики влийте по 1-2 ст.л. олії.Невеликі картоплини однакового розміру ретельно вимийте за допомогою щітки.
Розкладіть в горщики щільніше, картопля потім трохи осяде.Змішайте сіль, майоран, чорний мелений перець.

Посипте цією сумішшю картоплю, закрийте горщики кришками або фольгою і поставте у розігріту до 220 градусів духовку.

Хвилин через 40 зніміть кришки з горщиків, збільшіть температуру духовки до 250 градусів і дайте картоплі трохи підрум'янитися, хвилин 15.

Викладіть на блюдо і полийте олією зі спеціями з горщиків та подрібленим часником.Смакота,непередати.Добре смакує з квашеним огірочком або з салатом із кислої капусти.


Зі сайту Кухарка.


Детальніше  П`ятниця | 14:47 |  Коментарів: (3)

Оформлення торта на дитяче свято

Цей тортик пекла і оформляла для хлопчика на 4 рочки.Фрагмент з мультфільма про домовичка Кузю.

 
В середині бисквіт з сирним кремом та прослойкою з персиків та вишень

Детальніше  П`ятниця | 11:58 |  Коментарів: (8)

Горіхово-маковий торт

Для двох горіхових коржів необхідно:
- 2 ст. очищених волоських горіхів
- 1 ст. цукру
- 1 ст. борошна
- 3 яйця
- 200 гр. вершкового масла
- 20 гр. сметани
- 0,5 ч. л. соди
Для 1 макового коржа необхідно:
- 0,5 ст. борошна
- 0,5 ст. цукру
- 100 гр. вершкового масла
- 50 гр. маку
- 1 ч.л. розпушувача
- 2 ч.л. ванільного цукру
- 2 яйця
Для кремовою начинки необхідно:
- 1 банка згущеного молока
- 50 гр. вершкового масла

Готуємо горіхові коржі.
Розм'якшене вершкове масло розтираємо з жовтками і цукром.Добавляем розтерті горіхи і борошно.
Добре все перемішуємо
Білки збиваємо з дрібкою солі в густу піну.
Додаємо до тіста і акуратно перемішуємо зверху вниз.
Випікаємо два горіхових коржа.
Переходимо до приготування макового коржа.
Заливаємо окропом мак.
Масло, цукор і ванільний цукор збиваємо міксером.
Додаємо борошно, розпушувач і яйця і знову все збиваємо. Додаємо запарених мак і знову все перемішуємо.
Випікаємо один маковий корж.
Для приготування крему варимо банку згущеного молока в киплячій воді 3 години,або беремо готове покупне молоко "Іриска". Остуджуємо банку, відкриваємо і змішуємо згущене молоко разом з вершковим маслом.
Готовий торт прикрашаємо меленими горіхами і тертим шоколадом і чим завгодно.
Залишаємо просочитися на ніч ...
І насолоджуємося вранці смачним десертом!


Понеділок, 06/05/2024, 04:31
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024