В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 18 » Угорський квасолевий супчик у горщику
15:14
Угорський квасолевий супчик у горщику
Наваристий ароматний суп прикрасить ваш пісний стіл.
Приготуйте його в горщику - дуже смачно!

Замочуємо з вечора півсклянки білою квасолі в холодній воді.
Вранці промиваємо, додаємо 1,5 л води і ставимо варити квасолю до готовності.

На рослинній олії обсмажити шматочки часнику, кубики ріпчаста цибулька, тертий на крупній тертці моркву - все до золотистого кольору.
Гриби (у мене печериці) відварюємо у підсоленій воді 10хв.Воду злити.А гриби підсушити на пательні до випаровування рідини.Додаємо до цибулі і добре все розмішуємо.

Виймаємо овочі з пательні, в масло, що залишилося кладемо пів чайної ложки сухої солодкої паприки і 2 ст л сметанки. На сильному вогні прожарюється ці спеції хвилину, помішуючи.

Потім вливаємо трохи квасолевого бульйону, доводимо до кипіння і виливаємо в каструлю з квасолею та грибами.

Розкладаємо по керамічним горщикам сиру картоплю, нарізану кубиками, овочеву засмажку, рівномірно розливаємо суп, солимо за смаком, додаємо зелень петрушки та кропу і доводимо суп до готовності в духовці (приблизно 30 хвилин, до м'якості картоплі).

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1050 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 02/05/2024, 12:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024