В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 399 400 401 402 403 »

Крученики «по львівськи»

500гр свинячої вирізки(полядвиці)
1стак сметани
Морква,зелень
Сіль,перець
Олія
3варених яйця
2ст л борошна
 


Відбити Відбити куски свинини як на відбивні.Поперчити,посолити.В серединку на кожен кусок кладемо начинку і скручуємо трубочкою,закріплюємо зубочисткою.
Жаримо на розігрітій оліїї по кілька хвилин з усіх сторін.додаємо 1 стакан сметани і 0.5стак води.сіль,перець і тушимо все до готовності.
2-3ст л борошна піджарити до золотистого кольору,розвести водою і влити до кручеників.Добре розмішати щоб не було грудочок і проварити все ще 10хв.В кінці додати зелень.Подавати можна з гарніром,зокрема у мене з макаронами.
За начинку я використала подрібнені варені яйця,а можна будь що:жарені гриби з цибулею,сир зі зеленю,тушена капуста.


Детальніше  Неділя | 14:11 |  Коментарів: (1)

Курячий зельц

1 курка або 2 великих стегна і дві великих курячих грудки
1 пакетик (10-14 г) желатину
сіль,молотий перець, часник – за смаком
1 морквина
2-3 лаврових листка
.М'ясо зрізаємо невеликими шматочками. Жир відкладаємо убік, нам він не згодиться. Шкірку викидаємо.
Підготовлене м'ясо солимо, перчимо, додаємо видавлений часник і відставляємо убік десь на 2-3 години. Моркву злегка проварити,нарізати кусочками
Беремо чистий, картонний, з фольговим покриттям пакет з під соку або молока і наповнюємо його м'ясом,кусочками моркви. Зверху кладемо декілька лаврових листочків і засипаємо сухим желатином.
Готуємо високу посудину, наповнюємо її водою і ставимо на вогонь. Занурюємо пакет. Вода не повинна доходити по самий пакету, а десь на 3\4. Зверху, на м'ясо, ставимо вантаж: кавову чашку або маленьку скляну баночку. І придавлюємо чим-небудь важким. Я просто накрила кришкою, придавивши баночку. Воду доводимо до кипіння і варимо 1 годину Знімаємо вантаж і витягуємо пакет з води. Охолоджуємо. Перед вживанням пакет розрізаємо і отримуємо курячий рулет зі желе або курячий зельц.
Рецепт запозичила зі сайту «У самовара»
 

Детальніше  Неділя | 14:07 |  Коментарів: (3)

Мясний хлібець з фісташками

900 г курячого м'яса або
м'ясо курячих грудок (близько 3шт)
400гр фаршу (свинина+говядина)
1 яйце
1 зубчик часнику, дрібно-дрібно порізати
120 г готової шинки, порізати маленькими кубиками
1/2 чашки сирих, очищених фісташок
трохи меленого мускатного горіха
сіль, перець за смаком
Курячі грудки перемолоти і змішати з фаршом.
4. Додати яйце, часник, шинку, мускатний горіх, сіль, перець. Все добре, ретельно перемішати
Розігріти плиту .
6. Змастити прямокутний аркуш дуже щільної фольги злегка маслом. Викласти на нього фарш і сформувати брусок..
7. Перенести на деко і запікати 1 годину. Дати остигнути, не виймаючи, потім охолодити в холодильнику.
Мої коментаріїї.У мене було мало фісташок і я додала жарений арахіс.Скажу вам що вигляд непоганий але цього не слід робити то смак у такого арахіса-ніякий.
Рецепт взятий зі сайту KYXARKA.RU
 

Детальніше  Неділя | 14:04 |  Коментарів: (0)

Котлети у картопляній шубі

 
На 12 шт:600гр фаршу
1 яйце
1 маленька суха булочка
Сіль,перець,2 цибулини,4 великих картоплі,2 ст л мелених сухарів,
1 головка часнику

До фаршу додати терту 1 цибулю,часник,сіль,перець,вимочену у молоці булочку,яйце,можна зелень і приготувати масу на котлети.
4 сирих картоплини тремо на дрібній терці(як на деруни)додаємо 2 ст л сухарів,1 терту цибулю,сіль,перець і добре вимішуємо.
Сформовані сирі котлети вимазуємо у картопляній суміші і жаримо на добре розігрітій пательні з обох сторін до готовності.
 
 
 

Детальніше  Неділя | 14:01 |  Коментарів: (0)

Пікантний помідоровий супчик

Потрібно:1кг помідорів,1 цибулина,3зубчика часнику,1 болгарський перець,1 морквину,250мл мясного бульону,4-5ст л оливкової олії,150гр рису,сіль,перець,зелень,спеціїї до смаку

Помідори залити кипятком і зняти з них шкірочку.Мякоть змолоти у блендарі.Цибулю дрібно нарізати піджарити.Часник порізати дрібно,перець соломкою,моркву на терку.Коли цибуля буде майже піджарена до неї добавити часник,перець і моркву.
до протертих помідорів долити бульон,додати піджарені овочі,рис,посолити.поперчити і варити 30хв.за 1-2хв до готовності заправити спеціями і зеленю.До супа добре подати грінки з чорного хліба намазані часником.

Мої коментарії.Я варила суп без рису.А готовий суп весь пропустила через блендер і у мене вийшов суп-пюре.

Детальніше  Неділя | 13:57 |  Коментарів: (0)
Неділя, 24/10/2021, 16:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1947]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2021