В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 399 400 401 402 403 ... 425 426 »

Закуска "сирні трубочки"

 
1 упаковка плавлених пластинок сиру(я брала фірми PRESIDENT)
0.5ст мелених горіхів
майонез
Начинка.
50гр твердого тертого сиру
2 яйця
1 зубчик часника
сіль,перець,майонез

Готуємо начинку.Для цього тремо на дрібну терку всі складові начинки і заправляємо майонезом.
На пластинку сиру кладемо начинку і скручуємо трубочкою.Обмащуємо легенько майонезом і обкатуляємо в мелених горіхах.СМАЧНОГО!

Детальніше  Вівторок | 10:54 |  Коментарів: (1)

Закуска в огірках

Довгі огірки
Домашній сир
Часник,паприка,сіль,перець
Вершкове масло
Зелень
Кусочок маринованого перцю для прикраси

Огірки нарізати великими кусками і вибрати з допомогою ложечки ,серединку.
Сир добре перетерти з маслом(співвідношення сиру до масла- 2:1) на пишну масу,додати сіль,часник,паприку(все до смаку).Зформувати з тої маси кульки і вставити в огірок.Прикрасити можна чим завгодно.Я прикрасила дрібно нарізаним кусочком маринованого перцю.Подавати закуску охолодженою.

Детальніше  Вівторок | 10:52 |  Коментарів: (0)

Салат «Добриня»

 
4 середніх картоплини (варені)
1 баночка маринованих печериць(250гр)
1 маленька баночка горошку
Пучок зеленої цибулі
1 великий кислий огірок
Сік одного лимону
3-4ст л оліїї
Сіль,перець

Картоплю,огірок нарізати кубіками.Додати дрібно нарізану цибулю,горошок,печериці.Заправити все соком лимона і олією та добре вимішати.

Детальніше  Вівторок | 10:51 |  Коментарів: (0)

Запечений мясний рулет

Чотири великих свиних відбивні(сирі)
500гр мішаного фаршу
2тертих моркви
1 цибулина,1 головка часнику
1 яйце
1ст л желатину
Приправи,перець

До фаршу додати терту цибулю,вичавлений часник,1 яйце,сіль,перець і добре вимішати(руками).
У застелену пергаментом форму складаємо шарами.На дно дві відбивні,посолити,поперчити,чуть посипати желатину.Далі трохи фаршу,на фарш викладаємо рівномірно терту моркву.Далі знову фарш і знову посипаємо желатином і кладемо решта відбивних.Знову перець,сіль і решта желатину.Останній шар у мене з фаршу.
А ось тут невеличка поправка.Останній шар фаршу я мала розділити на двоє і дати шар з тушеного шпінату.На жаль я не знайшла його у магазинах,тому обійшла цей крок.А вигляд був би чудовим.
Накрити все фольгою і поставити запікати у духовку близько 1.5години.Після того як витягнете,поставити під прес до повного охолодження.
 
 

 

Детальніше  Вівторок | 10:49 |  Коментарів: (0)

Квасоля в томаті


Інгредієнти:
2 склянки сирої квасолі
2 морквини
1 червоний перець
3 столові ложки томатної пасти
1 столова ложка борошна
2 цибулини
рослинна олія
бульйон
 
Приготування:
Квасолю попередньо замочити на ніч. Вранці злити воду і відварити до готовності.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці і пригасити на рослинній олії, додати нарізаний кубіками перець,томатну пасту і борошно, все ретельно перемішати і залити невеликою кількістю бульйону. Протушкувати соус до загустіння і залити квасолю. Дати квасолі протушкувати 5-10 хвилин. Подавати в гарячому вигляді.
Я в кінці додаю дрібно нарізаний часник,для пікантності страви.


Детальніше  Вівторок | 10:47 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 26/04/2024, 03:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024