В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Запечений мясний рулет
10:49
Запечений мясний рулет
Чотири великих свиних відбивні(сирі)
500гр мішаного фаршу
2тертих моркви
1 цибулина,1 головка часнику
1 яйце
1ст л желатину
Приправи,перець

До фаршу додати терту цибулю,вичавлений часник,1 яйце,сіль,перець і добре вимішати(руками).
У застелену пергаментом форму складаємо шарами.На дно дві відбивні,посолити,поперчити,чуть посипати желатину.Далі трохи фаршу,на фарш викладаємо рівномірно терту моркву.Далі знову фарш і знову посипаємо желатином і кладемо решта відбивних.Знову перець,сіль і решта желатину.Останній шар у мене з фаршу.
А ось тут невеличка поправка.Останній шар фаршу я мала розділити на двоє і дати шар з тушеного шпінату.На жаль я не знайшла його у магазинах,тому обійшла цей крок.А вигляд був би чудовим.
Накрити все фольгою і поставити запікати у духовку близько 1.5години.Після того як витягнете,поставити під прес до повного охолодження.
 
 

 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1205 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 10/12/2016, 21:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1210]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016