В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 2 » Армянський Мацун
15:57
Армянський Мацун

Молоко - 1 л
сметана-200 мг

Молоко закип"ятити.Хай трохи охолоне( пробачте по народному,щоб пальця можна було встромити)Потім даєте сметану,все то розколотити,вилити в слоїк ,не щільно закрити.Слоїк закутати та поставити на 12 годин.У Вас вийде дужа смачна страва.Якщо візьмете домашні молочні вироби ,буде густе.Від магазинної ,трохи рідше.Смак має вершковий з невеличкою кислинкою.Його можна подавати ,як напій і як соус(добавляючи в мацун часник та інше.)Смачного

Категорія: Рецепти наших користувачів | Переглядів: 1137 | Додав: Яринка-1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 27/04/2024, 14:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024