В гості до Ірини
 Десерти - Сторінка 12 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Десерти
TalochkaДата: Середа, 15/08/2012, 15:41 | Сообщение # 166
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ірусю, Лесю, думаю, не розчаруєтесь і будете, як і я, влітку тримати постійно 1-2 банани в морозилці. wink
Quote
а ти така наша хороша що ділишся смакотою з нами

Насправді це ви такі хороші, що мені приємно з вами ділитися!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Середа, 15/08/2012, 16:14 | Сообщение # 167
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Talochka, дуже просто,дуже класно,дуже смачно...дууууууууууууууже дякую за рецептик!!!

 
PoetkaДата: Середа, 15/08/2012, 16:25 | Сообщение # 168
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Талочка дякую за морозиво..В мене правда морозилки немає, але як буде нагода то десь заморожу..... wacko

Я ОЛЯ!
 
TalochkaДата: Середа, 15/08/2012, 16:42 | Сообщение # 169
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
оксанка, Poetka,


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
PoetkaДата: Середа, 15/08/2012, 16:51 | Сообщение # 170
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ні,холодильник без морозилки smile То такий певне тільки в мене.Морозилку мали купити окремо, але то я чую не скоро буде.....

Я ОЛЯ!
 
IraДата: Середа, 15/08/2012, 18:24 | Сообщение # 171
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Talochka, от знову чергова смакота...... Дякую тобі велике за такі прості іводночас вишукані смаколики!!!!!!

 
LILEJAДата: Середа, 15/08/2012, 22:54 | Сообщение # 172
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Talochka, обовязково мушу приготувати. Дякую за простий та цікавий рецептик!

 
КсюшаДата: П`ятниця, 17/08/2012, 23:24 | Сообщение # 173
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, я вже перешарила цілий форум,поки знайшла рецепт твого морозива,бо в якійсь темці бачила твоє скерування на сніданок ,аж тепер знайшла,завтра обовязково спробую,але так як банани мої улюблені фрукти,то думаю в мене приживеться цей прекрасний рецептик.Дякую сонечко.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PavlukДата: Вівторок, 04/09/2012, 22:26 | Сообщение # 174
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Talochka, я вчора готувала десерт з банана. Мій чоловік дуже собі його сподобав!!!! Та і мені - СМАКОТА!!!!!! Дякую за рецепт!!!!!

 
PavlukДата: П`ятниця, 14/09/2012, 19:09 | Сообщение # 175
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
В пошуках чогось смачненького найшла такий цікавий десерт. Сама ще не готувала але найближчим часом попробую. Знайшла рецепт на сайті єдаліте.ру Нати Котяк.
Запечений банан з корицею та медом - 130 ккал
На одну порцію потрібно:
банан - 1шт(225гр);
мед - 1ч.л.;
кориця - 1ч.л.%
грецькі горіхи - 5г;
кілька щіпок коричневого цукру за бажанням,
фольга для запікання.
Приготування:
Духовку розігріти до 200гр. Банан добре помити, не чистити!!!!
Зробити надріз вздовж банана. Прорізати сам банан, але не перерізати нижню шкірку. Зробити два надрізи в верхній частині банана, біля хвостика, щоб краще розкривалася шкірка.
В серединку банана влити мед, додати горіхи. Трохи привідкрити шкірку, посипати цукром та корицею.
загорнути банан у фольгу та відправити в розігріту духовку на 12-15 хвилин.
Після закінченя часу дістати, розгорнути з фольги та подавати до столу гарячим.
Смачного!!!
П.С. Буду пробувати напевно в неділю, тоді й своє фото додам, а поки фото автора.
Прикрепления: 1740393.jpg (45.9 Kb)


 
_uliana_88Дата: Неділя, 16/12/2012, 22:46 | Сообщение # 176
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Сирковий десерт (схоже на чізкейк)
спекти бісквіт
начинка
200-гр сиру (перемолоти на блендері) + 1п. ванільного цукру + + клубніка (приблизно 100-200гр перемолоти на блендері і до клубніки додати пів пачки галаретки (в мене була вишнева)+ 100гр сметани+цукор до смаку +2 ст л желатин розвести на воді і добавити в сиркову масу. поставити в холодильник до застигання можна добавити фрукти і зверху залити галяреткою.
Прикрепления: 1604642.jpg (38.2 Kb)


Сообщение отредактировал _uliana_88 - Неділя, 16/12/2012, 22:53
 
TalochkaДата: Понеділок, 17/12/2012, 00:26 | Сообщение # 177
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
_uliana_88, який гарний шматочок! Нагадав про літо серед нашої сніжної зими. Дякую за рецепт!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
LILEJAДата: Понеділок, 17/12/2012, 14:37 | Сообщение # 178
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
_uliana_88, це має бути щось смачнюще! da-38

 
LILEJAДата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:09 | Сообщение # 179
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
КРОКЕМБУШ



Класичний французький святковий десерт, який має вигляд конуса і складається з еклерів, склеїних карамеллю або розтопленим шоколадом.
Часто його готують на весілля, хрестини та Різдво. Цей десерт завжди буде окрасою столу.
Випікаємо маленькі (так легше буде сформувати гірку) еклери, начиняємо їх улюбленим кремом (переважно заварним).
З картону робимо конус, застеляємо його всередині фольгою чи харчовою плівкою і ставимо в якусь ємкість.

Викладаємо в конус еклери вверх дном, змащуючи їх шоколадом або карамеллю для скріплення. Викладаємо еклери горизонтальними шарами, щільно утрамбовуючи. Останній шар має бути плоским.
Ставимо конус з еклерами в холодильник на ніч, потім виймаємо, акуратно перевертаємо його на плоску поверхню і знімаємо картон. Висота крокембуша залежить від того скільки буде еклерів.
Готовый крокембуш прикрасити за бажанням. Можна використовувати горіхи, мармелад,драже, фрукти, квіти... Все це приклеюємо за допомогою карамелі або розтопленого шоколаду. Зверху можна прикрасити шоколадом або карамельними нитками, ніби павутинкою.
Їдять десерт, відламуючи еклери зверху.
Смачного!
Прикрепления: 8280343.jpg (34.3 Kb) · 9137785.jpg (68.0 Kb)


 
КсюшаДата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:48 | Сообщение # 180
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
LILEJA, ото вже смакоту приготувала,так смачно що вже кусочок відломала

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024