Ірусю, Лесю, думаю, не розчаруєтесь і будете, як і я, влітку тримати постійно 1-2 банани в морозилці.
Quote
а ти така наша хороша що ділишся смакотою з нами
Насправді це ви такі хороші, що мені приємно з вами ділитися! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 17/08/2012, 23:24 | Сообщение # 173
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, я вже перешарила цілий форум,поки знайшла рецепт твого морозива,бо в якійсь темці бачила твоє скерування на сніданок ,аж тепер знайшла,завтра обовязково спробую,але так як банани мої улюблені фрукти,то думаю в мене приживеться цей прекрасний рецептик.Дякую сонечко. Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: П`ятниця, 14/09/2012, 19:09 | Сообщение # 175
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
В пошуках чогось смачненького найшла такий цікавий десерт. Сама ще не готувала але найближчим часом попробую. Знайшла рецепт на сайті єдаліте.ру Нати Котяк. Запечений банан з корицею та медом - 130 ккал На одну порцію потрібно: банан - 1шт(225гр); мед - 1ч.л.; кориця - 1ч.л.% грецькі горіхи - 5г; кілька щіпок коричневого цукру за бажанням, фольга для запікання. Приготування: Духовку розігріти до 200гр. Банан добре помити, не чистити!!!! Зробити надріз вздовж банана. Прорізати сам банан, але не перерізати нижню шкірку. Зробити два надрізи в верхній частині банана, біля хвостика, щоб краще розкривалася шкірка. В серединку банана влити мед, додати горіхи. Трохи привідкрити шкірку, посипати цукром та корицею. загорнути банан у фольгу та відправити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Після закінченя часу дістати, розгорнути з фольги та подавати до столу гарячим. Смачного!!! П.С. Буду пробувати напевно в неділю, тоді й своє фото додам, а поки фото автора.
Сирковий десерт (схоже на чізкейк) спекти бісквіт начинка 200-гр сиру (перемолоти на блендері) + 1п. ванільного цукру + + клубніка (приблизно 100-200гр перемолоти на блендері і до клубніки додати пів пачки галаретки (в мене була вишнева)+ 100гр сметани+цукор до смаку +2 ст л желатин розвести на воді і добавити в сиркову масу. поставити в холодильник до застигання можна добавити фрукти і зверху залити галяреткою.
Дата: Понеділок, 17/12/2012, 00:26 | Сообщение # 177
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
_uliana_88, який гарний шматочок! Нагадав про літо серед нашої сніжної зими. Дякую за рецепт! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:09 | Сообщение # 179
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
КРОКЕМБУШ
Класичний французький святковий десерт, який має вигляд конуса і складається з еклерів, склеїних карамеллю або розтопленим шоколадом. Часто його готують на весілля, хрестини та Різдво. Цей десерт завжди буде окрасою столу. Випікаємо маленькі (так легше буде сформувати гірку) еклери, начиняємо їх улюбленим кремом (переважно заварним). З картону робимо конус, застеляємо його всередині фольгою чи харчовою плівкою і ставимо в якусь ємкість. Викладаємо в конус еклери вверх дном, змащуючи їх шоколадом або карамеллю для скріплення. Викладаємо еклери горизонтальними шарами, щільно утрамбовуючи. Останній шар має бути плоским. Ставимо конус з еклерами в холодильник на ніч, потім виймаємо, акуратно перевертаємо його на плоску поверхню і знімаємо картон. Висота крокембуша залежить від того скільки буде еклерів. Готовый крокембуш прикрасити за бажанням. Можна використовувати горіхи, мармелад,драже, фрукти, квіти... Все це приклеюємо за допомогою карамелі або розтопленого шоколаду. Зверху можна прикрасити шоколадом або карамельними нитками, ніби павутинкою. Їдять десерт, відламуючи еклери зверху. Смачного!
Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:48 | Сообщение # 180
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
LILEJA, ото вже смакоту приготувала,так смачно що вже кусочок відломала Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями