Десерти
|
|
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:56 | Сообщение # 181 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| LILEJA, класно дякую! я вже давно приглядалась до такого але не мала якось можливості приготувати. а тут в тебе поласувала!
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 11:50 | Сообщение # 182 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ксюша, Зоряна9810, дякую. Раніше завжди просто еклери робила. Але захотілося якось оригінальніше їх подати. От і знайшла такий спосіб.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 13:07 | Сообщение # 183 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ліля,балдьожна страва!!!!!Просто супер!Я теж не раз звертала увагу на такі еклерові "Ялинки",але все відваги не було.То може після детального опису і я спробую.Дякую!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:41 | Сообщение # 184 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Яблука в карамелі (з нету) Інгредієнти: - яблука - 8 шт - іриски - 700г - молоко - 100мл - ванілін - 1 чайна ложка - щіпка солі - палички (для яблук) - конфети M & Ms, кренделі та ін - на смак. Приготування: яблука миємо, видаляємо хвостик. Іриски ставимо на водяну баню, вливаємо молоко. Добре мішаємо, що всі цукерки розчинилися і додаємо ваніль і сіль. Протикаємо яблуко паличкою в місці, де був хвостик. Потім вимикаємо плиту, але з водяної бані карамель не знімаємо. Занурюємо яблука в карамель,потім в одну з обраних присипок. І викладаємо яблука на пергаментний папір потім відправляємо їх у холодильник.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 11/02/2013, 23:48 |
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:44 | Сообщение # 185 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, яблучка такі кольорові як писанки.
|
|
| |
masik | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:44 | Сообщение # 186 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Ксюша, класний рецепт такі яблучка продавали на різдвяному ярмарку у Львові.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:45 | Сообщение # 187 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Домашнє бананово-полуничне морозиво(з нету) Інгредієнти: - 1 невеликий стиглих банан 100 г замороженої полуниці (так само можна узяти чорницю, вишню або малину) 150 г натурального йогурту 1 столова ложка меду Приготування: Очистити і нарізати банан і покласти його в чашу блендера , додати заморожені ягоди. Збити до однорідної маси. Додати йогурт і мед. Добре збити, повинна вийти досить повітряна консистенція. Розкласти по формах. У мене вийшло 7 невеликих ескімо. І помістити в морозилку мінімум на 3 години
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 11/02/2013, 22:57 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:42 | Сообщение # 188 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (Ксюша) Яблука в карамелі а я все думаю як їх робити а тут рецепт підвалив. будуть яблука точно зроблю. Цитата (Ксюша) Домашнє бананово-полуничне морозиво
|
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:44 | Сообщение # 189 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Ксюша яблука в карамелі виглядають дуже апетитно дякую за цікавий рецепт.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:47 | Сообщение # 190 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Танюша, та нема за що тож рецепт з нету
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 28/02/2013, 15:22 | Сообщение # 191 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| карамель домашня
інгредієнти:
Молоко - 1/2 літра Цукор - 3 станкана Молоко сухе - 1 склянка Масло вершкове - 100 г
Приготування:
1. Для початку змішайте всі інгредієнти за винятком вершкового масла.
2. Масу викладіть в каструлю і варіть, постійно при цьому, помішуючи, на мінімальному вогні, до тих пір, поки солодка маса не придбає коричневий відтінок.
3. Як тільки маса стане коричневою, додаємо в неї вершкового масла і варимо вже по стану повної готовності.
На приготування карамелі піде приблизно 1.5 ч часу. Якщо варити менше зазначеного часу, то вийде, не карамель, а варена згущене молоко. У разі ж, якщо переварите карамель - вийдуть іриски. фото з інтернету.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 28/02/2013, 19:05 | Сообщение # 192 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, який смачний рецепт,вже захотіла тих Ірисок
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 01/03/2013, 14:34 | Сообщение # 193 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Цитата (Зоряна9810) Якщо варити менше зазначеного часу, то вийде, не карамель, а варена згущене молоко. У разі ж, якщо переварите карамель - вийдуть іриски. То це ж скільки варіантів! Зоряно, дякую за рецепт!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 04/03/2013, 19:41 | Сообщение # 194 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Кокосовий флан
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 04/03/2013, 21:41 | Сообщение # 195 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Зоряна9810, які іриски апетитні Talochka, Наталю ну нє такі смачні фотки виставляти неможна .......а то хоч бери і монітор облизуй
|
|
| |