В гості до Ірини
 Десерти - Сторінка 13 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Десерти
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:56 | Сообщение # 181
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
LILEJA, класно дякую! я вже давно приглядалась до такого але не мала якось можливості приготувати. а тут в тебе поласувала! da-38 da-38

 
LILEJAДата: П`ятниця, 11/01/2013, 11:50 | Сообщение # 182
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ксюша, Зоряна9810, дякую. Раніше завжди просто еклери робила. Але захотілося якось оригінальніше їх подати. От і знайшла такий спосіб. podmigivaniya-118

 
ir71Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 13:07 | Сообщение # 183
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ліля,балдьожна страва!!!!!Просто супер!Я теж не раз звертала увагу на такі еклерові "Ялинки",але все відваги не було.То може після детального опису і я спробую.Дякую!!!!

 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 22:41 | Сообщение # 184
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Яблука в карамелі (з нету)
Інгредієнти:
- яблука - 8 шт -
іриски - 700г -
молоко - 100мл -
ванілін - 1 чайна ложка -
щіпка солі -
палички (для яблук) -
конфети  M & Ms,
кренделі та ін - на смак.
Приготування: яблука миємо, видаляємо хвостик. Іриски ставимо на водяну баню, вливаємо молоко. Добре мішаємо, що всі цукерки розчинилися і додаємо ваніль і сіль. Протикаємо яблуко паличкою в місці, де був хвостик. Потім вимикаємо плиту, але з водяної бані карамель не знімаємо. Занурюємо яблука в карамель,потім в одну з обраних присипок. І викладаємо яблука на пергаментний папір потім відправляємо їх у холодильник.
Прикрепления: 5694711.jpg (46.1 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 11/02/2013, 23:48
 
IraДата: Понеділок, 11/02/2013, 22:44 | Сообщение # 185
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, яблучка такі кольорові  як писанки. da-38

 
masikДата: Понеділок, 11/02/2013, 22:44 | Сообщение # 186
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Ксюша, класний рецепт такі яблучка продавали на різдвяному ярмарку у Львові.
 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 22:45 | Сообщение # 187
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Домашнє бананово-полуничне морозиво(з нету)
Інгредієнти:
- 1 невеликий стиглих банан
100 г замороженої полуниці (так само можна узяти чорницю, вишню або малину)
150 г натурального йогурту
1 столова ложка меду
Приготування: Очистити і нарізати банан і покласти його в чашу блендера , додати заморожені ягоди. Збити до однорідної маси. Додати йогурт і мед. Добре збити, повинна вийти досить повітряна консистенція. Розкласти по формах. У мене вийшло 7 невеликих ескімо. І помістити в морозилку мінімум на 3 години
Прикрепления: 6197168.jpg (17.1 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 11/02/2013, 22:57
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:42 | Сообщение # 188
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (Ксюша)
Яблука в карамелі
а я все думаю як їх робити  dumy-12 а тут рецепт підвалив. будуть яблука точно зроблю.
Цитата (Ксюша)
Домашнє бананово-полуничне морозиво
s3153


 
ТанюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:44 | Сообщение # 189
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Ксюша  яблука в карамелі виглядають дуже апетитно дякую за цікавий рецепт.
 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:47 | Сообщение # 190
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Танюша, та нема за що тож рецепт з нету

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 28/02/2013, 15:22 | Сообщение # 191
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
карамель домашня

інгредієнти:

Молоко - 1/2 літра
Цукор - 3 станкана
Молоко сухе - 1 склянка
Масло вершкове - 100 г

Приготування:

1. Для початку змішайте всі інгредієнти за винятком вершкового масла.

2. Масу викладіть в каструлю і варіть, постійно при цьому, помішуючи, на мінімальному вогні, до тих пір, поки солодка маса не придбає коричневий відтінок.

3. Як тільки маса стане коричневою, додаємо в неї вершкового масла і варимо вже по стану повної готовності.

На приготування карамелі піде приблизно 1.5 ч часу. Якщо варити менше зазначеного часу, то вийде, не карамель, а варена згущене молоко. У разі ж, якщо переварите карамель - вийдуть іриски.

фото з інтернету.
Прикрепления: 1650413.jpg (32.7 Kb)


 
КсюшаДата: Четвер, 28/02/2013, 19:05 | Сообщение # 192
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, який смачний рецепт,вже захотіла тих Ірисок

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: П`ятниця, 01/03/2013, 14:34 | Сообщение # 193
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Цитата (Зоряна9810)
Якщо варити менше зазначеного часу, то вийде, не карамель, а варена згущене молоко. У разі ж, якщо переварите карамель - вийдуть іриски.

То це ж скільки варіантів! da-38 Зоряно, дякую за рецепт!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: Понеділок, 04/03/2013, 19:41 | Сообщение # 194
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Кокосовий флан
 


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
IraДата: Понеділок, 04/03/2013, 21:41 | Сообщение # 195
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Зоряна9810, які іриски апетитні da-38
Talochka, Наталю ну нє такі смачні фотки виставляти неможна .......а то хоч бери і монітор облизуй emocii-160


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024