В гості до Ірини
 Десерти - Сторінка 15 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Десерти
КсюшаДата: Середа, 29/05/2013, 22:21 | Сообщение # 211
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ось ще один рецептик з нету
Творожно-манговое парфе

Легкий, повітряний, хвилюючий, прохолодний і ніжний! Просто як сама Весна! Як тільки ти бачиш цей десерт, як ніби сонячні промінчики заглянули до тебе в будинок! Відразу відчуваєш легкий подих свіжого весняного вітерця, невловимий аромат фруктів і квітів з ноткою карамелі, нез'ясовне хвилювання, любов і ніжність! Створіть свою Весну у себе вдома!
Інгредієнти: 250мл вершків (33-35%)
400г пастоподібного сиру (можна взяти дитячий сирок без добавок)
1 велике манго
1 склянка (об'ємом 200мл) коричневого тростинного цукру
0,5 ч. ложки, ваніліну
2 ст.ложки лікеру (у мене Бейліз, для діток можна додати будь сироп на ваш розсуд)
6 паличок печива «Савоярді» (печиво для «Тірамісу»)
50г фісташок (очищених і дрібно порубаних)
Коричневий цукор перемолоти в кавомолці на пудру. Коричневий тростинний цукор додасть вашому десерту карамельний смак і ніжний, кремовий колір. Потім збити холодні вершки з отриманої пудрою в стійкі піки ... Додати сир і лікер (сироп), акуратно збити міксером на найменшій швидкості буквально на протязі 1 хвилини ... У форму викласти невеликий шар вершково-сирної маси, розрівняти ... Манго очистити і блендером (або просто вилкою) подрібнити в пюре ... Якщо у вас у продажу манго зеленувате, то заздалегідь, дня за три, «закопайте» його в борошно і воно у вас «дозріє» ... Дві палички печива добре вмочити з усіх боків у мангового пюре і викласти другим шаром ... Потім знову шар майбутнього парфе і шар печива, викладених в шаховому порядку в порівнянні з першим шаром паличок ... Останній шар - сирно-вершковий ... Тепер прибираємо наш десерт в морозильну камеру на 5-6 годин ... Залишилося пюре затягнути плівкою і поставити в холодильник. За годину до подачі на стіл десерт вийняти з морозильної камери і дати відтанути в холодильнику ... Прикрасити фісташками і залишилися манговим пюре ...


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 29/05/2013, 22:30
 
КсюшаДата: Середа, 29/05/2013, 22:34 | Сообщение # 212
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Трайфл с бананами і  кавою(з нету)
Повітряний бісквіт, просочений мигдальним лікером, ніжний ванільний крем, шматочки бананів і збиті вершки ... Встояти неможливо!

Інгредієнти:
(На 4 порції)
250 мл молока
1-2 ст.л. ванільного цукру
2 ч.л. крохмалю (краще кукурудзяного, з ним крем виходить ніжніше)
3 яєчні жовтки
100-150 мл вершків 33%
2 банани
125 г бісквітного печива (або бісквіта), порізаного на кубики
100 мл холодної кави
2 ст.л. мигдалевого лікеру

Приготування:
1) 200 мл молока довести до кипіння. Молоко, що залишилося змішати з крохмалем, ванільним цукром і жовтками. Влити суміш в гаряче молоко і варити на маленькому вогні при постійному помішуванні, поки суміш не загусне. Готовий крем не повинен бути занадто густим, будьте уважні! Крем остудити.
2) Вершки збити в піну.
3) Банани нарізати кружечками.
4) Кава змішати з мигдальним лікером і просочити їм бісквіт.
5) Викласти все шарами в наступному порядку: спочатку бісквіт + кава з амаретто, потім ванільний крем, потім банани і зверху збиті вершки. Шари повторити.
6) Готовий десерт прикрасити (за бажанням) мигдальними пелюстками і зернятками кави. Прибрати не деякий час в холодильник і можна пригощатися!
Дуже ніжний і смачний десерт! Поєднання банана, кави і ванільного крему настільки гармонійне, що хочеться, щоб ці шари в десерті не кінчалися і насолоду тривало якомога довше!


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 29/05/2013, 23:13
 
КсюшаДата: Середа, 29/05/2013, 22:37 | Сообщение # 213
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Сирково манговий десерт(вибачте не змогла перевести,бо це фото)

Прикрепления: 9586003.jpg (89.0 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Середа, 29/05/2013, 22:41 | Сообщение # 214
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А ось і ще один рецептик з просторів нету
Десерт із клубніки з натуральним йогуртом

Спосіб приготування: 
Полуницю збити блендером до пюреобразного стану, поступово додаючи цукрову пудру. Пудри взяла чимало, ми ласуни, тим більше що приємно відчувати при їжі смакової контраст несолодкого йогурту зі солодкому полуничним пюре. Печиво подрібнити ступкою в крихту і укласти всю цю смакоту бажано в прозорий стакан.
У ньому найкраще виглядають шари. 
1 шар - йогурт. 
2 шар - полуничне пюре. 
3 шар - йогурт. 
4 шар - печиво. 
5 шар - полуничне пюре,
потім злегка присипати більшими крихтами печива.  Звичайно, можна міняти послідовність, інгредієнти.  Ще багато ягід буде, так що рецепт актуальний до самої глибокої осені. Зустрічала рецепти, в яких використовують і заморожені ягоди.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ТаньчикДата: Четвер, 30/05/2013, 08:35 | Сообщение # 215
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Ксюша, яка смакота і феєрія кольорів.КЛАСНО і впевнена що СМАЧНО!!!!!!!!!

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 25/06/2013, 23:06 | Сообщение # 216
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Рулет "Баунті" 
нам необхідно:
1. печиво-200 гр.
2. вода-100 мл.
3. цукор-100 гр.
4. какао-порошок-2 ст.л.
5. кокосова стружка-80 гр.
6. слив. масло-80 гр.
7. цукрова пудра-80 гр.

приготування

1. Печиво подрібнити в крихту, змішати з какао.
2. У гарячій воді розчинити цукор, остудити.
3. По чуть-чуть додавати воду в печиво і перемішувати до стану в'язкого тесту.( в мене пішла не вся)
4. Кокосову стружку змішати з маслом і цукровою пудрою.
5. Масу з печива розкачати на харчовій плівці в прямокутний, не надто товстий пласт, на нього викласти кокосову масу, все щільно згорнути рулетом, загорнути плівкою і прибрати в морозилку хв на 40.
6. Зняти плівку, рулет розрізати на шматочки і з задоволенням їсти.
Прикрепления: 7485921.jpg (59.5 Kb)


 
IraДата: Вівторок, 25/06/2013, 23:15 | Сообщение # 217
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, скільки барвів і смакотииии da-38 da-38
Зоряна9810
Цитата (Зоряна9810)
Рулет "Баунті"
дякую!!!!!!!!!!!


 
TalochkaДата: Середа, 26/06/2013, 17:01 | Сообщение # 218
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ой, Зорян, він мабуть такий смачинй! І такий акуратний у тебе вийшов!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Четвер, 27/06/2013, 00:24 | Сообщение # 219
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, і знову смакота

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
LILEJAДата: П`ятниця, 28/06/2013, 14:23 | Сообщение # 220
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ось відеорецепт як приготувати французькі макарони


А ось такі вийшли в мене



З ганашем з білого та молочного шоколаду. Після того, як зєднали макарони начинкою, поставити їх в закритій коробочці в холодильник на ніч або й на добу. Саме тоді вони набудуть відповідної консистенції і стануть надзвичайно смачними.
Прикрепления: 2210987.jpg (76.3 Kb)




Сообщение отредактировал LILEJA - Субота, 29/06/2013, 01:18
 
КсюшаДата: П`ятниця, 28/06/2013, 21:07 | Сообщение # 221
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
LILEJA, класно, а особливо помічнички такі на кухні.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
natali0310Дата: Понеділок, 15/07/2013, 20:57 | Сообщение # 222
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
Шоколадне печиво


60 гр вершкового масла чи маргарина
1 плитка гіркого шоколаду
100 гр цукру
2 яйця
1 ч.л. розпушувача
ванілін
1,5 скл борошна

На водяній бані ростопити масло та шоколад. взбити яйця з цукром, додати шоколад з маслом та сухі інгридієнти. Поставити на холод на 1 годину. Сформувати кульки з грецький горішок та щедро обваляти в цукровій пудрі. випікати 10 хв. Печиво смачне, але швидко стало твердим, напевно  від цукрової пудри.
Прикрепления: 7957218.jpg (94.9 Kb)
 
TalochkaДата: Вівторок, 30/07/2013, 19:55 | Сообщение # 223
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline


Рецепт


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Понеділок, 13/01/2014, 14:00
 
IraДата: Понеділок, 05/08/2013, 14:45 | Сообщение # 224
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
"ШОКОЛАДНІ ЦУКЕРКИ СМАК ДИТИНСТВА"
Беремо 200гр. масла  
1ст.цукру
по 5 ст ложок  какао та води
1 пакетик ванільного цукру.
Все разом змішуємо і ставимо на маленький вогонь і варимо до загустіння.
Потім знімаємо суміш з вогню і досипаємо туди 200гр. дитячою суміші "Малиш" чи будь якої іншої. Все вимішати і формувати  середину цукерки можна покласти горішки фундука,а зверху обкатати і стружку чи вафлі . Поставити на холод на 12год. Десерт готовий.
Смачного!!!
Прикрепления: 8023918.jpg (74.4 Kb)


 
_uliana_88Дата: Понеділок, 05/08/2013, 15:21 | Сообщение # 225
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Ira, супер рецепт, обов"язково спробую! da-38
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024