В гості до Ірини
 Десерти - Сторінка 14 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Десерти
Зоряна9810Дата: Вівторок, 05/03/2013, 12:07 | Сообщение # 196
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (Talochka)
Кокосовий флан
супервий десерт!


 
TalochkaДата: Вівторок, 05/03/2013, 16:20 | Сообщение # 197
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ira, Зоряна9810,

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 05/03/2013, 16:21
 
ir71Дата: Понеділок, 25/03/2013, 21:31 | Сообщение # 198
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Канадський десерт Nanaimo Bars

Інгредієнти:
Нижній шар:
200-230 гр. печива (типу "Ювілейного");
100 гр. солодковершкового масла;
60 гр. кокосової стружки;
50 гр. цукру;
30 гр. какао-порошку;
1 яйце

Середній шар:
250-350 гр. цукрової пудри;
60 гр. солодковершкового масла;
2-3 ст.л. молока;
Ванілін / ванільний цукор за смаком

Верхній шар:
200 гр. гіркого шоколаду;
2 ст.л. вершкового масла

Приготування:

1) На невеликому вогні розтопити вершкове масло (100 гр.), Змішати з цукром і какао-порошком (просіяти). Розмішати. Злегка збити яйце вилкою, 1 хвилину (можна додати дрібку солі), поступово влити його в масляну суміш. Варити, помішуючи, близько 2 хвилин (суміш повинна загуснути), зняти з вогню.

2) Додати подрібнене (в дрібну крихту) печиво і кокосову стружку. Розмішати.

3) Форму з бортами злегка змастити вершковим маслом, викласти основу і утрамбувати. Відправити в холодильник на годину.
4) Для середнього шару з'єднати цукрову пудру, масло і трохи молока, збити. При необхідності додати ще трохи пудри - шар повинен бути спочатку густим, тому в ході охолодження практично не затвердіє.

5) Нанести крем поверх основи. Прибрати в холодильник на 40-60 хвилин.

6) На водяній бані розтопити шоколад з маслом, трохи остудити і рівномірно покрити десерт.

7) Охолодити до застигання, нарізати і подавати до столу
Прикрепления: 3072789.jpg (56.7 Kb)


 
TalochkaДата: Середа, 27/03/2013, 18:34 | Сообщение # 199
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Цитата (ir71)
Канадський десерт Nanaimo Bars


Не дивно, що не втрималася! Виглядають дуже смачно!
Дяку за рецепт! s1468 Про такий десерт я ще й не чула. Середній шар такий цікавий. Навіть не можу відразу уявити його структуру.

А я з повторення пройденного. podmigivaniya-118 Тільки в іншій інтерпретації.
Ось тут я колись давала рецепт панна котти з апельсиновим соусом. Минулої неділі повторила, правда без соусу, а просто оздобивши карамеллю.



"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 27/03/2013, 18:34
 
ir71Дата: Середа, 27/03/2013, 19:22 | Сообщение # 200
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (Talochka)
а просто оздобивши карамеллю.
я втратила дар мови від фото з карамелю...


 
КсюшаДата: Середа, 27/03/2013, 19:41 | Сообщение # 201
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчата,таких десертів наставили,про яку весну і яке похудання може йти мова

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Середа, 27/03/2013, 21:09 | Сообщение # 202
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Цитата (ir71)
я втратила дар мови...


Ірусю, скажеш таке! Тоді мені щоразу, коли заходжу до тебе на головну, взагалі непритомніти треба! podmigivaniya-118

Ксюша, та це ж я навмисне фото скрізь ставлю, щоб достатньо було віртуально наїстися!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Marta-18Дата: Четвер, 18/04/2013, 23:51 | Сообщение # 203
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Цукерки " Рафаелло"
250 гр. сухого молока, 100 гр. пудри, 50 гр. кокосової стружки + 25 гр. для обкачування, 100гр. мягкого масла, 50 гр. сметани.Все змішати, поробити кульки і обваляти в кокосі. В холод на 30 хв.
Красиво підійдуть для торта Рафаелло", щоб прикрасити зверху.
 
PavlukДата: Вівторок, 23/04/2013, 18:02 | Сообщение # 204
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
[c][/c]Пропоную приготувати незвичний та цікавий десерт.
Розумне тістечко
Продукти (на форму 20*20)
4 яйця,
125 г масла, 
500 мл теплого молока,
115 г борошна,
150 г цукру,
0,5 - 1 ч.л. ваніліну без гірки,
1 ст.л. води
Приготування:
Відділити білки та жовтки.
Білки збити з дрібкою солі до стійких піків. 
Жовтки збити з цукром, ваніліном та водою.
Масло розтопити та охолодити. Додати його до жовтків. Збити добре отриману масу.
Всипати до жовткової суміші в кілька підходів борошно. 
Влити половину молока, добре перемішати і додати решту. Ретельно вимішати суміш. 
Акуратно підмішати білки, рухом зверху вниз.
Форму змастити маслом і посипати борошном. Увага!!! Форма повинна бути нероз'ємною!!!! Це важливо, тісто дуже рідке!!!
Вилити тісто у форму. Поставити в розігріту духовку до 175 градусів на час від 40 хв до 1,20год. Це залежить від духовки. Моє тістечко пеклося 1год 5 хв.  
Зверху повинно гарно зарум'янитися, і трохи колихатися, як желе. Повгісттю охолодити в формі, нарізати посипати пудрою та насолоджуватися!!! Смачного!!!
П.С. При випічці тісто розшаровується на коржі та ніжне суфле по середині. Зверху виходить бісквітний корж, а нижній нагадав мені товстий млинець. Смак тістечка нагадує мені запіканку з манки. Воно вийшло зовсім не солодке, тому можете сміло додати більше цукру.  Попробуйте таку незвичну випічку. podmigivaniya-118
Фото своє додам пізніше, а поки фото з інтернету, рецепт також найшовся на просторах мережі.

Прикрепления: 7410179.jpg (44.3 Kb)




Сообщение отредактировал Pavluk - Вівторок, 23/04/2013, 18:26
 
ТанюшаДата: Понеділок, 13/05/2013, 21:35 | Сообщение # 205
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Pavluk дякую за цікавий рецепт тістечко дуже смачне.
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 17/05/2013, 14:12 | Сообщение # 206
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Апельсиново-кокосове варення-десерт!

Інгредієнти:. дві склянки свіжого апельсинового соку. дві склянки цукру. дві склянки тертого кокоса (кокосової стружки) Приготування: 1. У скороварці, змішайте апельсиновий сік, цукор і кокосову стружку. Закрийте каструлю і поставте варитися. 2. Після того, як піднявся тиск, знизити вогонь до мінімуму і варити 15 хвилин. Вимкніть вогонь і дайте тиску впасти. 3. Перекладіть в посуд, дайте йому охолонути і можна подавати. Порада: Це варення можна використовувати в різних випічках. Воно надає десертів, більш ніжний і м'який смак.


 
MariykaДата: П`ятниця, 17/05/2013, 15:27 | Сообщение # 207
Mariyka
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
Цитата (Зоряна9810)
Апельсиново-кокосове варення-десерт!
щось новеньке, треба спробувати... 
Зоряна9810, дякую за цікаву ідею...:s1468:


"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
 
TalochkaДата: П`ятниця, 17/05/2013, 22:28 | Сообщение # 208
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Pavluk Таню, рецепт 100%-но мій! da-38 Ви ж знаєте, як я люблю такі експерименти. emocii-160 Неодмінно якось спробую. Дуже дякую за рецепт! s1468

Зоряно, і у тебе щось таке цікавеньке! Мабуть можна і як соус до солодких страв використовувати. Дякую за рецепт!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 17/05/2013, 22:38
 
ir71Дата: Понеділок, 27/05/2013, 22:28 | Сообщение # 209
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Корисні сирні цукерки



1.сир (краще домашній, можна магазинний зернистий) - 300-400 г
2.мед рідкий - 2-3 столові ложки
3.мігдаль (попередньо підсушений в духовці)
4.кокосова стружка

приготування:

1.сир перетерти через сито або в блендері, додати трохи меду (тільки щоб маса не була рідкою!) І перемішати до однорідності.
2.Чайною ложкою брати трохи сирної маси, покласти в серединку мигдаль і сформувати кульку 
3.Сирну кульку обваляти в кокосовій стружці.

Готові цукерки перекласти на тарілочку і охолодити
Прикрепления: 9001849.jpg (40.1 Kb)


 
LILEJAДата: Вівторок, 28/05/2013, 16:47 | Сообщение # 210
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
ir71, і корисні, і смачні! Полюбляю такі цукерки!

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024