Десерти
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 05/03/2013, 12:07 | Сообщение # 196 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (Talochka) Кокосовий флан супервий десерт!
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 05/03/2013, 16:20 | Сообщение # 197 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ira, Зоряна9810,
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 05/03/2013, 16:21 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 25/03/2013, 21:31 | Сообщение # 198 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Канадський десерт Nanaimo Bars Інгредієнти: Нижній шар: 200-230 гр. печива (типу "Ювілейного"); 100 гр. солодковершкового масла; 60 гр. кокосової стружки; 50 гр. цукру; 30 гр. какао-порошку; 1 яйце
Середній шар: 250-350 гр. цукрової пудри; 60 гр. солодковершкового масла; 2-3 ст.л. молока; Ванілін / ванільний цукор за смаком
Верхній шар: 200 гр. гіркого шоколаду; 2 ст.л. вершкового масла
Приготування:
1) На невеликому вогні розтопити вершкове масло (100 гр.), Змішати з цукром і какао-порошком (просіяти). Розмішати. Злегка збити яйце вилкою, 1 хвилину (можна додати дрібку солі), поступово влити його в масляну суміш. Варити, помішуючи, близько 2 хвилин (суміш повинна загуснути), зняти з вогню.
2) Додати подрібнене (в дрібну крихту) печиво і кокосову стружку. Розмішати.
3) Форму з бортами злегка змастити вершковим маслом, викласти основу і утрамбувати. Відправити в холодильник на годину. 4) Для середнього шару з'єднати цукрову пудру, масло і трохи молока, збити. При необхідності додати ще трохи пудри - шар повинен бути спочатку густим, тому в ході охолодження практично не затвердіє.
5) Нанести крем поверх основи. Прибрати в холодильник на 40-60 хвилин.
6) На водяній бані розтопити шоколад з маслом, трохи остудити і рівномірно покрити десерт.
7) Охолодити до застигання, нарізати і подавати до столу
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 27/03/2013, 18:34 | Сообщение # 199 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Цитата (ir71) Канадський десерт Nanaimo Bars
Не дивно, що не втрималася! Виглядають дуже смачно! Дяку за рецепт! Про такий десерт я ще й не чула. Середній шар такий цікавий. Навіть не можу відразу уявити його структуру.
А я з повторення пройденного. Тільки в іншій інтерпретації. Ось тут я колись давала рецепт панна котти з апельсиновим соусом. Минулої неділі повторила, правда без соусу, а просто оздобивши карамеллю.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 27/03/2013, 18:34 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 27/03/2013, 19:22 | Сообщение # 200 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (Talochka) а просто оздобивши карамеллю. я втратила дар мови від фото з карамелю...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 27/03/2013, 19:41 | Сообщение # 201 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дівчата,таких десертів наставили,про яку весну і яке похудання може йти мова
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 27/03/2013, 21:09 | Сообщение # 202 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Цитата (ir71) я втратила дар мови...
Ірусю, скажеш таке! Тоді мені щоразу, коли заходжу до тебе на головну, взагалі непритомніти треба!
Ксюша, та це ж я навмисне фото скрізь ставлю, щоб достатньо було віртуально наїстися!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Четвер, 18/04/2013, 23:51 | Сообщение # 203 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Цукерки " Рафаелло" 250 гр. сухого молока, 100 гр. пудри, 50 гр. кокосової стружки + 25 гр. для обкачування, 100гр. мягкого масла, 50 гр. сметани.Все змішати, поробити кульки і обваляти в кокосі. В холод на 30 хв. Красиво підійдуть для торта Рафаелло", щоб прикрасити зверху.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 23/04/2013, 18:02 | Сообщение # 204 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| [c][/c]Пропоную приготувати незвичний та цікавий десерт. Розумне тістечко Продукти (на форму 20*20) 4 яйця, 125 г масла, 500 мл теплого молока, 115 г борошна, 150 г цукру, 0,5 - 1 ч.л. ваніліну без гірки, 1 ст.л. води Приготування: Відділити білки та жовтки. Білки збити з дрібкою солі до стійких піків. Жовтки збити з цукром, ваніліном та водою. Масло розтопити та охолодити. Додати його до жовтків. Збити добре отриману масу. Всипати до жовткової суміші в кілька підходів борошно. Влити половину молока, добре перемішати і додати решту. Ретельно вимішати суміш. Акуратно підмішати білки, рухом зверху вниз. Форму змастити маслом і посипати борошном. Увага!!! Форма повинна бути нероз'ємною!!!! Це важливо, тісто дуже рідке!!! Вилити тісто у форму. Поставити в розігріту духовку до 175 градусів на час від 40 хв до 1,20год. Це залежить від духовки. Моє тістечко пеклося 1год 5 хв. Зверху повинно гарно зарум'янитися, і трохи колихатися, як желе. Повгісттю охолодити в формі, нарізати посипати пудрою та насолоджуватися!!! Смачного!!! П.С. При випічці тісто розшаровується на коржі та ніжне суфле по середині. Зверху виходить бісквітний корж, а нижній нагадав мені товстий млинець. Смак тістечка нагадує мені запіканку з манки. Воно вийшло зовсім не солодке, тому можете сміло додати більше цукру. Попробуйте таку незвичну випічку. Фото своє додам пізніше, а поки фото з інтернету, рецепт також найшовся на просторах мережі.
Сообщение отредактировал Pavluk - Вівторок, 23/04/2013, 18:26 |
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 13/05/2013, 21:35 | Сообщение # 205 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Pavluk дякую за цікавий рецепт тістечко дуже смачне.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 17/05/2013, 14:12 | Сообщение # 206 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Апельсиново-кокосове варення-десерт!
Інгредієнти:. дві склянки свіжого апельсинового соку. дві склянки цукру. дві склянки тертого кокоса (кокосової стружки) Приготування: 1. У скороварці, змішайте апельсиновий сік, цукор і кокосову стружку. Закрийте каструлю і поставте варитися. 2. Після того, як піднявся тиск, знизити вогонь до мінімуму і варити 15 хвилин. Вимкніть вогонь і дайте тиску впасти. 3. Перекладіть в посуд, дайте йому охолонути і можна подавати. Порада: Це варення можна використовувати в різних випічках. Воно надає десертів, більш ніжний і м'який смак.
|
|
| |
Mariyka | Дата: П`ятниця, 17/05/2013, 15:27 | Сообщение # 207 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| Цитата (Зоряна9810) Апельсиново-кокосове варення-десерт! щось новеньке, треба спробувати... Зоряна9810, дякую за цікаву ідею...:s1468:
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 17/05/2013, 22:28 | Сообщение # 208 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Pavluk Таню, рецепт 100%-но мій! Ви ж знаєте, як я люблю такі експерименти. Неодмінно якось спробую. Дуже дякую за рецепт!
Зоряно, і у тебе щось таке цікавеньке! Мабуть можна і як соус до солодких страв використовувати. Дякую за рецепт!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 17/05/2013, 22:38 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 27/05/2013, 22:28 | Сообщение # 209 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Корисні сирні цукерки
1.сир (краще домашній, можна магазинний зернистий) - 300-400 г 2.мед рідкий - 2-3 столові ложки 3.мігдаль (попередньо підсушений в духовці) 4.кокосова стружка
приготування:
1.сир перетерти через сито або в блендері, додати трохи меду (тільки щоб маса не була рідкою!) І перемішати до однорідності. 2.Чайною ложкою брати трохи сирної маси, покласти в серединку мигдаль і сформувати кульку 3.Сирну кульку обваляти в кокосовій стружці.
Готові цукерки перекласти на тарілочку і охолодити
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 28/05/2013, 16:47 | Сообщение # 210 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| ir71, і корисні, і смачні! Полюбляю такі цукерки!
|
|
| |
|