Закуски
|
|
оксанка | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:35 | Сообщение # 316 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Ксюша) Рибна закуска "Полуничка" і де ти натрапила? класна ідейка!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:38 | Сообщение # 317 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, на тернах нету,ти ще в інші темки глянь
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:42 | Сообщение # 318 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Ксюша ваша закуска виглядає дуже ефектно і цікаво.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:49 | Сообщение # 319 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Танюша, яка вона моя,вона також може і вашою стати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 16:07 | Сообщение # 320 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| рецепт і фото не моє взяте з інтернету, але я їла таку закуску мені сподобалося, робила моя кума роли з блінчиків мука 3ст.л. яйце 1шт. олія 2ст.л. сік з буряка 80мл сіль до смаку для начинки сир філадельфія 100гр готовий хрін (куплений) 1ст л сметана 2ст л малосолена червона риба 150гр горіхи 60гр листя салату спосіб приготування яйце+сіль +мука+сік буряка вимішати до однорідності і додати олію. Пекти як звичайні блінчики, змащуючи сковорідку олією. Для начинки змішати сир філадельфія з хріном і сіллю. подрібнити горіхи і додати до маси. потім рівномірно накладаємо на блінчики нашу масу викласти листя салату їх також трошки змастити сирною масою і покласти слабосолену червону рибку і завернути в рулетик, зверху обмотати харчовою плівкою і поставити в холодильник десь на год. потім нарізати як роли.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 16:24 | Сообщение # 321 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата (_uliana_88) роли з блінчиків Такі вони файні!!!!!!!!!!!!!Вже хочу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 17:52 | Сообщение # 322 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Закуска с лососем
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 17:54 | Сообщение # 323 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
Рецепт Вкуснейшей Закуски Картофельные Шкурки
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 17:58 | Сообщение # 324 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Рецепт-Закуска под коньячок
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 22:31 | Сообщение # 325 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, все так смачно і доступно.Дякую. _uliana_88, щось таке смачненьке аж собі захотілось
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 20/02/2013, 21:08 | Сообщение # 326 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 01/04/2013, 13:30 | Сообщение # 327 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Як так вийшло що я сюди незаглянула......скількиж тут смакотиииии!!!!!!!
На прохання Ксюші "КУРЯЧІ РУЛЕТИКИ" Беремо куряче філе ріжемо на порційні куски(це все індивідуально порції можуть бути різні) трошки відбиваємо. (Я несолила і неперчила) Моркву,твердий сир,перець нарізаємо смужками (дивлячись від величини наших порцій філе)викладаємо це все на куряче філеила можна додати трошки цибульки,скручуємо рулетиками і викладаємо в посуду в якій будемо готувати. (Скажу що добре це зробити в мульті або пароварці) Зверху я різала шампіньйони і ставила готувати на 20хв.( Готувала я без олії і води бо у мене посуда яка цього непотребує) Думаю в мульті той самий принцип,а от коли готуєте як звичайно то додайте зовсім небагато води і олійки. я вже писала щонедавала ні води ні жиру весь сок утворився під час готування.
Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 01/04/2013, 13:32 |
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 01/04/2013, 13:42 | Сообщение # 328 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| От ще побачила таку закуску.....здається нічого надзвичайного,але щось новеньке (можливо тільки для мене )
ЛІНИВА ШУБА Відварити буряк остудити і потерти на терці. Зварити яйця(тут на вибір залежить від порцій) почистити розрізати навпіл і вийняти жовток. Оселедець,цибульку і жовтки дрібно посікти, з,єднати з буряком приправити до смаку сіллю перцем(можна додати часник) заправити майонезом і нафарширувати наші білки. звеху викласти кільце цибульки і шматочок оселедця. Наша закуска готова (фото з нету)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 01/04/2013, 14:50 | Сообщение # 329 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ira, дякую,а мене якраз і зацікавило що так багато рідини ,а я подумала може то якесь заливне,бо по фото так виглядає,смачно
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 23:45 | Сообщение # 330 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Цитата (оксанка) Пиріг гречано-картопляний з литого тіста. Який класний пиріг!!!!Дякую!!!
|
|
| |