В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 22 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
оксанкаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:35 | Сообщение # 316
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Ксюша)
Рибна закуска "Полуничка"
і де  ти натрапила?  класна  ідейка! podmigivaniya-118 da-38


 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:38 | Сообщение # 317
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, на тернах нету,ти ще в інші темки глянь

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ТанюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:42 | Сообщение # 318
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Ксюша ваша закуска виглядає дуже ефектно і цікаво.
 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:49 | Сообщение # 319
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Танюша, яка вона моя,вона також може і вашою стати

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
_uliana_88Дата: Вівторок, 12/02/2013, 16:07 | Сообщение # 320
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
рецепт і фото не моє взяте з інтернету, але я їла таку закуску мені сподобалося, робила моя кума
роли з блінчиків
мука 3ст.л.
яйце 1шт.
олія 2ст.л.
сік з буряка 80мл
сіль до смаку
для начинки
сир філадельфія 100гр
готовий хрін (куплений) 1ст л 
сметана 2ст л 
малосолена червона риба 150гр
горіхи 60гр
листя салату
спосіб приготування
яйце+сіль +мука+сік буряка вимішати до однорідності  і додати олію. Пекти як звичайні блінчики, змащуючи сковорідку олією. Для начинки змішати сир філадельфія з хріном і сіллю. подрібнити горіхи  і додати до маси. потім рівномірно накладаємо на блінчики нашу масу викласти листя салату їх також трошки змастити сирною масою і покласти слабосолену червону рибку і завернути в рулетик, зверху обмотати харчовою плівкою  і поставити в холодильник десь на год. потім нарізати як роли.
Прикрепления: 8826853.jpg (32.0 Kb)
 
ЛесяДата: Вівторок, 12/02/2013, 16:24 | Сообщение # 321
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата (_uliana_88)
роли з блінчиків
Такі вони файні!!!!!!!!!!!!!Вже хочу.


 
ir71Дата: Вівторок, 12/02/2013, 17:52 | Сообщение # 322
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline

Закуска с лососем



 
ir71Дата: Вівторок, 12/02/2013, 17:54 | Сообщение # 323
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


Рецепт Вкуснейшей Закуски Картофельные Шкурки


 
ir71Дата: Вівторок, 12/02/2013, 17:58 | Сообщение # 324
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Рецепт-Закуска под коньячок


 
КсюшаДата: Вівторок, 12/02/2013, 22:31 | Сообщение # 325
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, все так смачно і доступно.Дякую.
_uliana_88, щось таке смачненьке аж собі захотілось


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Середа, 20/02/2013, 21:08 | Сообщение # 326
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


 
IraДата: Понеділок, 01/04/2013, 13:30 | Сообщение # 327
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Як так вийшло що я сюди незаглянула......скількиж тут смакотиииии!!!!!!!

На прохання Ксюші
"КУРЯЧІ РУЛЕТИКИ"
Беремо куряче філе ріжемо на порційні куски(це все індивідуально порції можуть бути різні) трошки відбиваємо. (Я несолила і неперчила)
Моркву,твердий сир,перець нарізаємо смужками (дивлячись від величини наших порцій філе)викладаємо це все на куряче  філеила  можна додати трошки цибульки,скручуємо рулетиками і викладаємо в посуду в якій будемо готувати. (Скажу що добре це зробити в мульті або пароварці) Зверху я різала шампіньйони і ставила готувати на 20хв.( Готувала я без олії і води бо у мене посуда яка цього непотребує) Думаю в мульті той самий принцип,а от коли готуєте як звичайно то додайте зовсім небагато води і олійки.
я вже  писала щонедавала ні води ні жиру весь сок утворився під час готування.
Прикрепления: 6394595.jpg (57.9 Kb)




Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 01/04/2013, 13:32
 
IraДата: Понеділок, 01/04/2013, 13:42 | Сообщение # 328
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
От ще побачила таку закуску.....здається нічого надзвичайного,але щось новеньке (можливо тільки для мене sorom )

ЛІНИВА ШУБА

Відварити буряк остудити і потерти на терці.
Зварити яйця(тут на вибір залежить від порцій)
почистити  розрізати навпіл і вийняти жовток.
Оселедець,цибульку і жовтки дрібно посікти, з,єднати з буряком приправити до смаку сіллю перцем(можна додати часник) заправити майонезом і нафарширувати наші білки. звеху викласти кільце цибульки і шматочок оселедця.
Наша закуска готова (фото з нету)
Прикрепления: 8990461.jpg (34.0 Kb)


 
КсюшаДата: Понеділок, 01/04/2013, 14:50 | Сообщение # 329
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ira, дякую,а мене якраз і зацікавило що так багато рідини ,а я подумала може то якесь заливне,бо по фото так виглядає,смачно

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Marta-18Дата: Понеділок, 15/04/2013, 23:45 | Сообщение # 330
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Цитата (оксанка)
Пиріг гречано-картопляний з литого тіста.
Який класний пиріг!!!!Дякую!!!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024