Закуски
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 12:02 | Сообщение # 301 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| наталя, дякую але в наступний раз обовязково вказуй що фото взято з нету
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 13:20 | Сообщение # 302 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Наталю,кльові канапки
|
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 13:47 | Сообщение # 303 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| ir71. обов'язково буду вказувати . Додано (13/11/2012, 13:47) --------------------------------------------- Леся,дякую
|
|
| |
stina | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 14:26 | Сообщение # 304 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (наталя) а докладніше Капусту пошаткувати , підтушити з морквою , яйця зварити порізати на кубіки додати до капусти . Можна додати ще і гриби.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 18:02 | Сообщение # 305 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| хочу поділитися з вами рецептом маринованих печериць ,але не знаю чи його тут можна писати
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 18:11 | Сообщение # 306 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (наталя) хочу поділитися з вами рецептом маринованих печериць ,але не знаю чи його тут можна писати ну якщо це закуска то ТРЕБА!!!
|
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 19:31 | Сообщение # 307 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| МАРИНОВАНІ ПЕЧЕРИЦІ 500гр.- печериць 80гр.- оцет 5% 65гр.-олії 2-3 зубчики часнику(видусити) по 5 горошинок перцю солодкого і гіркого 1 ч.л -солі 1-2ч.лю цукру заварити маринад ,коли закипить додати печериці.варити 15 хв. відставити що охолонули.потім можна в холодильник або на балкон .Через 12 годин готові до вживання . Печериці необхідно брати маленькі . сподіваюся вам рецепт сподобається
|
|
| |
Mariyka | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 22:12 | Сообщение # 308 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| У мене також є рецепт маринованих печериць, але дещо інший, проте дуже-дуже смачний. Отже, нам потрібно: 1 кг - печериць 100 гр - олії 50 гр - води 100 гр - оцту 9-% 2 ч. лож. - солі 4 ст. лож. - цукру 2 лаврових листочки 8 шт чорного перцю горошком 10 шт. перцю духмяного + коріандр горошком
Це все ( крім грибів) проварити разом 5 хвилин. Потім + гриби та ще варити на малегькому вогні 5-7 хв. Перекласти все в банку. Як остигне, залишити хоча б на пару годин в холодильнику, щоб промаринувалися. *** В оригілалі гриби потрібно було парити кип'ятком 2 рази по 10 хвилин, а тоді заливати маринадом. Але я роблю саме так, як написала.
СМАЧНОГО!!!
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 09/01/2013, 16:17 | Сообщение # 309 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Давно обіцяла,але щось призабула. Печінка оригінальна
0.5 кг печінки,3 цибулини,перемолоти на мясорубці. 3 яйця .1ст.молока .1 ст.муки ,1 п.порошку до печева. Все перемішати і поставити пекти на 30 хв..Потім порізати на кусочки.окремо тушити моркву і цибулю,1.ст.молока.1п майонезу залити печінку і в духовку на 20 хв.
Смачного!!!
Сообщение отредактировал Леся - Середа, 09/01/2013, 16:18 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 09/01/2013, 17:02 | Сообщение # 310 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| (Леся) Печінка оригінальна нразва відповідає страві! Дякую за рецептик!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 10/01/2013, 00:55 | Сообщение # 311 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, дійсно смачна страва,я теж таку роблю,я навіть думала що виставляла цей рецепт після Іриного рецепту Печінка по Царськи,дуже смачно
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:27 | Сообщение # 312 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Рецепт з нету Рибна закуска "Полуничка" Інгредієнти: Скумбрія копчена - 1 шт. Картопля - 3 шт. Зелена цибуля Сир плавлений - 100 гр. Рослинна олія - 1 ст.л. Волоські горіхи Зелень петрушки Кунжутні насіннячка - 2 ст.л. Буряк - 1 шт. Мелений білий перець Опис і спосіб приготування: Барвиста холодна закуска на основі копченої скумбрії та картоплі. Блюдо відмінно підійде для будь-якого святкового столу, в тому числі і дитячого, тому повністю готується з натуральних компонентів (в якості барвника використовується буряковий сік). 1. Картоплю відварити в підсоленій воді. Розім'яти в пюре з 1 ст.л. рослинної олії. 2. Копчену скумбрію очистити, видалити кістки і дрібно нарізати. 3. Плавлений сир розім'яти разом з рибою. Додати подрібнені волоські горіхи і зелена цибуля. Перемішати. 4. З картопляного пюре зліпити плоскі коржі, на кожну викласти по чайній ложці начинки. Сформувати кульки у формі полунички. Останній штрих - оформлення:-кожну "полуничку" вмочити в буряковий сік - змастити соняшниковою олією - посипати кунжутом - приробити хвостики з петрушки
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 11/02/2013, 22:27 |
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 22:40 | Сообщение # 313 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, Цитата (Ксюша) Рибна закуска "Полуничка" прямо як справжня дякую за цікаву ідейку
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:17 | Сообщение # 314 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ксюша, щось таке цікаве.Це ж можна рибу і на мясо замінити.Треба пробувати Дякую!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:26 | Сообщение # 315 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (Ксюша) Рибна закуска "Полуничка" а зразу і не скажеш що з риби! дякую за нову ідею!
|
|
| |