Закуски
|
|
Talochka | Дата: Понеділок, 29/10/2012, 18:37 | Сообщение # 271 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ірусь, і рулетом нічим не гірше!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 29/10/2012, 20:36 | Сообщение # 272 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Рисові крокети Quote (ir71) Рулет з лосося та сиру дівчатонька дякую за свіжі рецепти!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 29/10/2012, 20:48 | Сообщение # 273 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, дякую за рецепт,дуже люблю рибні страви,воно виглядає гарно і так і так як ти зробила
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 30/10/2012, 14:00 | Сообщение # 274 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Так,Іринко, дуже добре Тобі вдається нагнати апетиту! Дякую за рецептик.Справді рулетом мені сподобалось більше_гарніше і економніше(що не малаважно)
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 31/10/2012, 00:16 | Сообщение # 275 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ir71, Іринко,дякую за свіжу смакоту!!!!!! Твій варіант оформлення нічим не гірший
|
|
| |
Mariyka | Дата: Середа, 31/10/2012, 09:27 | Сообщение # 276 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| Печінковий хлібець 600 гр. - печінки і 300 гр. - сала змолоти. Додати 3 яйця, 2-3 цибулини (потерти на дрібніій терці), 7-8 ст. ложок манки сіль, перець за смаком. Масу розділити на 3 частини і помістити в целофанові торбинки. Варити 2 год. на малому вогні ( по 1 год з двох сторін). Дівчата, повірте дуже-дуже смачно. Спробуйте. СМАЧНОГО!!! [color=red]
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 31/10/2012, 10:05 | Сообщение # 277 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Mariyka, дякую за рецепт.Але потрібно було вставити своє фото,яке ти показувалав темі,що у нас на столі
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 05/11/2012, 11:35 | Сообщение # 278 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Перепелині яйця по шотландськи Пропонуємо вам цікавий рецепт закуски - перепелині яйця фаршировані фаршем назовні. Ця закуска в холодному або гарячому вигляді приємно здивує ваших гостей. Інградієнти: куряче філе:300-г; петрушка:3-гіл; часник:1-зубч; дижонска гірчиця:1-ч.л; мелений чорний перець; борошно:2-ст.л; яйце:1-шт; панірувальні сухарі:150-г; рослинна олія для фритюру; яйця перепелині:12-шт Спосіб приготування: Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки, кладемо в чашу блендера. Додаємо листя петрушки, часник, гірчицю, сіль і перець. Подрібнюємо.Яйця кладемо в невелику каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо на вогонь і варимо до готовності, близько 3-4 хвилин з моменту закипання.Очищаємо яйця від шкаралупи.Куряче яйце злегка збиваємо виделкою. Солимо і перчимо. В окремі тарілки насипаємо борошно і панірувальні сухарі.Курячий фарш ділимо на 12 частин. Беремо в руку 1 шматочок фаршу і розплющуємо в коржик. У центр кладемо перепелине яйцеПрикриваємо його вільними кінцями коржі, потім скачуємо в кульку. Повторюємо з рештою фаршем та яйцями.Кожну кульку паніруємо в борошні, макаємо в яйце і обвалюємо в сухарях. Надлишки панірування струшуємо.У глибокій сковороді або каструлі розігріваємо на середньому вогні олію. Кладемо кульки і смажимо до готовності з усіх боків, близько 7-8 хвилин. Перекладаємо на паперові рушники, щоб ввібрати зайвий жир.Подаємо теплими або повністю охолодженими.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 05/11/2012, 11:37 | Сообщение # 279 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Перепелині яйця по шотландськи Супер!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 05/11/2012, 11:52 | Сообщение # 280 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, дуже класний рецепт,дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 05/11/2012, 13:17 | Сообщение # 281 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цікавий,а де брати ту гірчицю???
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 05/11/2012, 13:30 | Сообщение # 282 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Цікавий,а де брати ту гірчицю??? я знайшла її в ашані...але можна брати любу. та просто має кислуватий присмак.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 05/11/2012, 13:34 | Сообщение # 283 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Огірочки під грибочками
Така закуска точно не загубиться на святковому столі, а її оригінальний смак здивує ваших гостей. Спробуйте - це дійсно дуже смачно! Інградієнти: огірки мариновані печериці мілко порізані крабові палички тертий твердий сир мілко порізане варене яйце майонез Спосіб приготування: Колечко огірка, потім кульку з салатної маси, зверху маринований грибочок - все це проткнути шпажкою. У салатну масу входять подрібнені крабові палички, тертий сир, дрібно нарізане яйце і майонез.
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 05/11/2012, 23:14 | Сообщение # 284 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Зоряна9810, ой Зорянко стільки смакотиииии аж слинка потекла
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 06/11/2012, 15:48 | Сообщение # 285 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Зорянко, дякую за такі смачні та гарні закуски!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |