В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 19 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
TalochkaДата: Понеділок, 29/10/2012, 18:37 | Сообщение # 271
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ірусь, і рулетом нічим не гірше!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Понеділок, 29/10/2012, 20:36 | Сообщение # 272
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Рисові крокети

Quote (ir71)
Рулет з лосося та сиру

дівчатонька дякую за свіжі рецепти!! podmigivaniya-118 da-38 da-38 da-38


 
КсюшаДата: Понеділок, 29/10/2012, 20:48 | Сообщение # 273
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, дякую за рецепт,дуже люблю рибні страви,воно виглядає гарно і так і так як ти зробила da-38 da-38

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PocяДата: Вівторок, 30/10/2012, 14:00 | Сообщение # 274
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Так,Іринко, дуже добре Тобі вдається нагнати апетиту! Дякую за рецептик.Справді рулетом мені сподобалось більше_гарніше і економніше(що не малаважно) da-38

 
IraДата: Середа, 31/10/2012, 00:16 | Сообщение # 275
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ir71, Іринко,дякую за свіжу смакоту!!!!!! Твій варіант оформлення нічим не гірший podmigivaniya-118 podmigivaniya-118 da-38 da-38

 
MariykaДата: Середа, 31/10/2012, 09:27 | Сообщение # 276
Mariyka
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
Печінковий хлібець
600 гр. - печінки і 300 гр. - сала змолоти.
Додати 3 яйця, 2-3 цибулини (потерти на дрібніій терці), 7-8 ст. ложок манки
сіль, перець за смаком.
Масу розділити на 3 частини і помістити в целофанові торбинки.
Варити 2 год. на малому вогні ( по 1 год з двох сторін).
Дівчата, повірте дуже-дуже смачно. Спробуйте.
СМАЧНОГО!!! [color=red]


"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
 
ir71Дата: Середа, 31/10/2012, 10:05 | Сообщение # 277
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Mariyka, дякую за рецепт.Але потрібно було вставити своє фото,яке ти показувалав темі,що у нас на столі

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 05/11/2012, 11:35 | Сообщение # 278
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Перепелині яйця по шотландськи
Пропонуємо вам цікавий рецепт закуски - перепелині яйця фаршировані фаршем назовні. Ця закуска в холодному або гарячому вигляді приємно здивує ваших гостей.
Інградієнти:
куряче філе:300-г;
петрушка:3-гіл;
часник:1-зубч;
дижонска гірчиця:1-ч.л;
мелений чорний перець;
борошно:2-ст.л;
яйце:1-шт;
панірувальні сухарі:150-г;
рослинна олія для фритюру;
яйця перепелині:12-шт
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки, кладемо в чашу блендера. Додаємо листя петрушки, часник, гірчицю, сіль і перець. Подрібнюємо.Яйця кладемо в невелику каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо на вогонь і варимо до готовності, близько 3-4 хвилин з моменту закипання.Очищаємо яйця від шкаралупи.Куряче яйце злегка збиваємо виделкою. Солимо і перчимо. В окремі тарілки насипаємо борошно і панірувальні сухарі.Курячий фарш ділимо на 12 частин. Беремо в руку 1 шматочок фаршу і розплющуємо в коржик. У центр кладемо перепелине яйцеПрикриваємо його вільними кінцями коржі, потім скачуємо в кульку. Повторюємо з рештою фаршем та яйцями.Кожну кульку паніруємо в борошні, макаємо в яйце і обвалюємо в сухарях. Надлишки панірування струшуємо.У глибокій сковороді або каструлі розігріваємо на середньому вогні олію. Кладемо кульки і смажимо до готовності з усіх боків, близько 7-8 хвилин. Перекладаємо на паперові рушники, щоб ввібрати зайвий жир.Подаємо теплими або повністю охолодженими.
Прикрепления: 5911966.jpg (64.7 Kb)


 
ir71Дата: Понеділок, 05/11/2012, 11:37 | Сообщение # 279
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Перепелині яйця по шотландськи

Супер!!!


 
КсюшаДата: Понеділок, 05/11/2012, 11:52 | Сообщение # 280
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, дуже класний рецепт,дякую

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Понеділок, 05/11/2012, 13:17 | Сообщение # 281
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цікавий,а де брати ту гірчицю???

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 05/11/2012, 13:30 | Сообщение # 282
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
Цікавий,а де брати ту гірчицю???


я знайшла її в ашані...але можна брати любу. та просто має кислуватий присмак.
Прикрепления: 2546783.jpg (7.0 Kb)


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 05/11/2012, 13:34 | Сообщение # 283
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Огірочки під грибочками

Така закуска точно не загубиться на святковому столі, а її оригінальний смак здивує ваших гостей. Спробуйте - це дійсно дуже смачно!
Інградієнти:
огірки
мариновані печериці
мілко порізані крабові палички
тертий твердий сир
мілко порізане варене яйце
майонез
Спосіб приготування:
Колечко огірка, потім кульку з салатної маси, зверху маринований грибочок - все це проткнути шпажкою.
У салатну масу входять подрібнені крабові палички, тертий сир, дрібно нарізане яйце і майонез.
Прикрепления: 5497547.jpg (63.5 Kb)


 
IraДата: Понеділок, 05/11/2012, 23:14 | Сообщение # 284
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Зоряна9810, ой Зорянко da-38 стільки смакотиииии аж слинка потекла podmigivaniya-118

 
TalochkaДата: Вівторок, 06/11/2012, 15:48 | Сообщение # 285
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Зорянко, дякую за такі смачні та гарні закуски! da-38

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024