В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 17 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
ir71Дата: Середа, 22/02/2012, 13:25 | Сообщение # 241
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
Я і справді подумала що то перепелині ніжки.

у мене так всі гості думали,мусіла колотися


 
PoetkaДата: Середа, 22/02/2012, 15:16 | Сообщение # 242
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ir71)
у мене так всі гості думали,мусіла колотися

Ну я думаю, в мене навіть сумніву не було,що то справжні перепілочки.Ще й собі подумала,де то наша Іра ті ножки знайшла?????Дякую за гарнющ і неординарні рецепти!!!!Щоб ми без тебе робили?


Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: Середа, 22/02/2012, 15:18 | Сообщение # 243
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Щоб ми без тебе робили?

Олю,те саме що й до мене biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin знаю що і у вашій голові скрито повно талантів.Треба тільки їх на волю випустити happy


 
PoetkaДата: Середа, 22/02/2012, 15:22 | Сообщение # 244
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ir71)
Олю,те саме що й до мене

Помиляєшся дууууже!!!!!Я на форумі себе відчуваю дуже затишно !!Рідко де є такі місцини де з тобою відверто діляться і навчають....мої гості були в захваті від львівських каштанчиків, від багатьох інших страв, відпали від "Симфонії"...а ти кажеш.
П.С.Щонекажи, всетаки тут нас щось і тримає.... і не тільки рецепти, а -ХОРОША АУРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Середа, 22/02/2012, 18:55
 
PocяДата: Середа, 22/02/2012, 18:28 | Сообщение # 245
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Poetka)
скрито повно талантів.Треба тільки їх на волю випустити


Та то не в голові а на форумі ті таланти! Кожного разу тільки все більше дивуюся фантазії господинь! А форум справді спонукає готувати все щось неординарне і не буденне! Дякую ,Іруся, за рецептики,це неймовірно гарно і смачно! clap clap clap


 
Зоряна9810Дата: Середа, 22/02/2012, 18:32 | Сообщение # 246
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Pocя)
А форум справді спонукає готувати все щось неординарне

а це прямо в яблучко...вже який день сидю і думаю що б то таке приготувати, що тут ще не було...правда незнаю чи так в мене вийде, але я буду старатися!!!


 
PocяДата: Середа, 22/02/2012, 18:49 | Сообщение # 247
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
незнаю чи так в мене вийде, але я буду старатися!!!


Впевнена на 100% що вийде! Вже готуюся до другого перегляду застілля! Удачі!!! happy
happy happy


 
IraДата: Середа, 22/02/2012, 18:54 | Сообщение # 248
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (ir71)
Маслини, мариновані з фетою

Quote (ir71)
М'ясна закуска «Перепелині ніжки»

яке воно все апетитне surprised surprised все облизую монітор tongue tongue


 
IraДата: Середа, 22/02/2012, 18:56 | Сообщение # 249
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
.правда незнаю чи так в мене вийде,

Зорянко,ну і чого це ти себе недооцінюєш sad Все у тебе вийде на найвищому рівні happy happy happy


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 27/02/2012, 16:29 | Сообщение # 250
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Тарталетки з грибами і сиром
Печериці відварити в підсоленій воді. Наріжемо їх, як можна дрібніше. Лук поріжемо дрібно, моркву натремо на тертці. Цибулю і моркву обсмажити разом з грибами до золотистого кольору. Остудимо. Остиглі гриби з цибулькою і морквою розмішаємо з готовою грибний пастою, купленою в магазині (плавл Сирна маса зі смаком грібів) Наповнимо тарталетки масою. Сир натремо на дрібній тертці посипем сиром тарталетки зверху. Блюдо готове. ( я додала трішки ще кукурудзи консервованої, і вийшло теж смачно.
Закуска пікантна в тарталетках:
1 банка (850 мл) - «Ананас кружечками в легкому сиропі», сир голландський - 50 гр,. Часник - 1 зубчик (великий), майонез «Провансаль» (маложирний) - 1 ч.л.
Кружечки ананаса вийняти з банки, дати стекти сиропу, нарізати дрібними кубиками. Часник нарізати максимально дрібно, шматочки часнику повинні відчуватися. Якщо використовувати часникодавку, то смак начинки буде не настільки насиченим. Сир натерти на дрібній тертці плоскою, щоб він був тонкими смужками, як Вермішельки. Додати майонез, але відразу не перемішувати, щоб ще раз злити сироп ананасів (він знову відстоїться). Змішати ананас, сир і часник з майонезом. Чайною ложкою викласти начинку в тарталетки, присипати порізаною кропом.


 
ЛесяДата: Вівторок, 20/03/2012, 19:40 | Сообщение # 251
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Закуска з фініків.
Беремо фінік без кісточки,
напихаємо в нього кусочок сиру і горішок,
заготраємо у шинку таку що закручується.і все.
Закріплюємо шпажкою.


 
оксанкаДата: Вівторок, 20/03/2012, 19:49 | Сообщение # 252
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Леся)
Закуска з фініків.

люкс!!!!!!!! tongue


 
КсюшаДата: Середа, 21/03/2012, 00:19 | Сообщение # 253
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, дякую за новий рецепт

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PocяДата: Середа, 21/03/2012, 15:22 | Сообщение # 254
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Леся)
Закуска з фініків.


Гламурна закуска, треба спробувати! Дякую!!! happy


 
ir71Дата: Субота, 23/06/2012, 19:48 | Сообщение # 255
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Чіпси з лаваша



Лаваш - 2-3 шт.
Яйце куряче - 1 шт
Сметана (20%) - 200 гр
Будь сир - 100гр
Зубчик часнику
Суміш перців
Хмелі-сунелі
Сіль

Лаваш розрізати на шматочки будь-якої форми.
Сир потерти на дрібній тертці або перемолоти в крихту в блендері.
Змішати яйце, сметану і спеції. Додати сіль і видавити 1 зубчик часнику.
(Зі спеціями можна експериментувати. Наприклад додати паприку або будь-які на ваш смак)
Ретельно перемішати, але не збивати.
Змастити шматочки лаваша отриманим соусом і притрусити подрібненим сиром.
Помістити в духовку на 5-10 хвилин при температурі 190 градусів. Природно час залежить від вашої духовки. Слідкуйте що б не підгоріли!
Деко нічим змащувати не потрібно.


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024