Закуски
|
|
ir71 | Дата: Середа, 22/02/2012, 13:25 | Сообщение # 241 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) Я і справді подумала що то перепелині ніжки. у мене так всі гості думали,мусіла колотися
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 22/02/2012, 15:16 | Сообщение # 242 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (ir71) у мене так всі гості думали,мусіла колотися Ну я думаю, в мене навіть сумніву не було,що то справжні перепілочки.Ще й собі подумала,де то наша Іра ті ножки знайшла?????Дякую за гарнющ і неординарні рецепти!!!!Щоб ми без тебе робили?
Я ОЛЯ!
|
|
| |
|
Poetka | Дата: Середа, 22/02/2012, 15:22 | Сообщение # 244 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (ir71) Олю,те саме що й до мене Помиляєшся дууууже!!!!!Я на форумі себе відчуваю дуже затишно !!Рідко де є такі місцини де з тобою відверто діляться і навчають....мої гості були в захваті від львівських каштанчиків, від багатьох інших страв, відпали від "Симфонії"...а ти кажеш. П.С.Щонекажи, всетаки тут нас щось і тримає.... і не тільки рецепти, а -ХОРОША АУРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Середа, 22/02/2012, 18:55 |
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:28 | Сообщение # 245 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Poetka) скрито повно талантів.Треба тільки їх на волю випустити
Та то не в голові а на форумі ті таланти! Кожного разу тільки все більше дивуюся фантазії господинь! А форум справді спонукає готувати все щось неординарне і не буденне! Дякую ,Іруся, за рецептики,це неймовірно гарно і смачно!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:32 | Сообщение # 246 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Pocя) А форум справді спонукає готувати все щось неординарне а це прямо в яблучко...вже який день сидю і думаю що б то таке приготувати, що тут ще не було...правда незнаю чи так в мене вийде, але я буду старатися!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:49 | Сообщение # 247 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) незнаю чи так в мене вийде, але я буду старатися!!!
Впевнена на 100% що вийде! Вже готуюся до другого перегляду застілля! Удачі!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:54 | Сообщение # 248 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (ir71) Маслини, мариновані з фетою Quote (ir71) М'ясна закуска «Перепелині ніжки» яке воно все апетитне все облизую монітор
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:56 | Сообщение # 249 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) .правда незнаю чи так в мене вийде, Зорянко,ну і чого це ти себе недооцінюєш Все у тебе вийде на найвищому рівні
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 27/02/2012, 16:29 | Сообщение # 250 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Тарталетки з грибами і сиром Печериці відварити в підсоленій воді. Наріжемо їх, як можна дрібніше. Лук поріжемо дрібно, моркву натремо на тертці. Цибулю і моркву обсмажити разом з грибами до золотистого кольору. Остудимо. Остиглі гриби з цибулькою і морквою розмішаємо з готовою грибний пастою, купленою в магазині (плавл Сирна маса зі смаком грібів) Наповнимо тарталетки масою. Сир натремо на дрібній тертці посипем сиром тарталетки зверху. Блюдо готове. ( я додала трішки ще кукурудзи консервованої, і вийшло теж смачно. Закуска пікантна в тарталетках: 1 банка (850 мл) - «Ананас кружечками в легкому сиропі», сир голландський - 50 гр,. Часник - 1 зубчик (великий), майонез «Провансаль» (маложирний) - 1 ч.л. Кружечки ананаса вийняти з банки, дати стекти сиропу, нарізати дрібними кубиками. Часник нарізати максимально дрібно, шматочки часнику повинні відчуватися. Якщо використовувати часникодавку, то смак начинки буде не настільки насиченим. Сир натерти на дрібній тертці плоскою, щоб він був тонкими смужками, як Вермішельки. Додати майонез, але відразу не перемішувати, щоб ще раз злити сироп ананасів (він знову відстоїться). Змішати ананас, сир і часник з майонезом. Чайною ложкою викласти начинку в тарталетки, присипати порізаною кропом.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 20/03/2012, 19:40 | Сообщение # 251 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Закуска з фініків. Беремо фінік без кісточки, напихаємо в нього кусочок сиру і горішок, заготраємо у шинку таку що закручується.і все. Закріплюємо шпажкою.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 20/03/2012, 19:49 | Сообщение # 252 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Леся) Закуска з фініків. люкс!!!!!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 21/03/2012, 00:19 | Сообщение # 253 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, дякую за новий рецепт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 21/03/2012, 15:22 | Сообщение # 254 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Леся) Закуска з фініків.
Гламурна закуска, треба спробувати! Дякую!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 23/06/2012, 19:48 | Сообщение # 255 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Чіпси з лаваша
Лаваш - 2-3 шт. Яйце куряче - 1 шт Сметана (20%) - 200 гр Будь сир - 100гр Зубчик часнику Суміш перців Хмелі-сунелі Сіль
Лаваш розрізати на шматочки будь-якої форми. Сир потерти на дрібній тертці або перемолоти в крихту в блендері. Змішати яйце, сметану і спеції. Додати сіль і видавити 1 зубчик часнику. (Зі спеціями можна експериментувати. Наприклад додати паприку або будь-які на ваш смак) Ретельно перемішати, але не збивати. Змастити шматочки лаваша отриманим соусом і притрусити подрібненим сиром. Помістити в духовку на 5-10 хвилин при температурі 190 градусів. Природно час залежить від вашої духовки. Слідкуйте що б не підгоріли! Деко нічим змащувати не потрібно.
|
|
| |