Закуски
|
|
Ira | Дата: Середа, 12/10/2011, 13:29 | Сообщение # 211 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, яка гарна господинька до нас приєдналася . Оксано ти просто молодчина дуже все в тебе зроблено гарно зі смаком і від душі Молодчина!!!!!1
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 12/10/2011, 13:59 | Сообщение # 212 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дякую,стараюсь
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 14:43 | Сообщение # 213 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Львівські каштани -холодна мясна закуска
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 07/11/2011, 12:59 | Сообщение # 214 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Пікантні крабові кульки 7 крабових паличок 1 червоний болгарський перець 1 скибочка білого хліба завтовшки 4 см 50-60 г твердого сиру 1 яйце невеликий пучок зеленої цибулі 3 ст. ложки майонезу 1/2 ч. ложки гірчиці листочки салату або ніжні листочки пекінської капусти сіль перець Наріжте крабові палички, болгарський перець. Сир натріть на крупній тертці або наріжте дрібними шматочками. З скибочки батона зріжте скориночки і подрібніть м’якуш. Цибулю теж подрібніть. Всі подрібнені продукти перемішайте з яйцем, гірчицею і майонезом. Посоліть, поперчіть і відставте на 15 хвилин, щоб легше було формувати кульки. Нагрійте духовку до 180°С. Сформуйте кульки розміром трохи більше волоського горіха. Викладіть їх на деко і запікайте 15-20 хвилин. Можна застелити деко папером для випічки. Кульки легше знімаються з дека, що охололо.
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 07/11/2011, 18:31 | Сообщение # 215 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ir71, Зоряна9810, Дякую за закусочки...дуже смачненькоооооо
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 04/01/2012, 00:06 | Сообщение # 216 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Гриби в гірчичному маринаді. Шампіньони свіжі або морожені 1 кг гостра гірчиця 3 ст. л. часник 5-6 зубців петрушка, кріп, тмін, перець маринад: олія 50 мл, оцет- 1 ст. л. сіль Спосіб приготування: гриби швидко помити і обсмажити на сковорідціЮ щоб випарувалась рідина. Викласти їх в салатницю і перемішати з часником і зеленню. Змішати всі складники маринаду , додати гірчицю і збити вінчиком. залити гриби маринадом перемішати і поставити на 6-8 год на холод.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 15/01/2012, 18:20 | Сообщение # 217 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Закуска "В корзинках"
Салат: у подрібновачі або дрібно нарізати цибулю(скропити лимонним соком і віджати) білок яйця варене мясо курки(нежирне) тв сир на терку додати кусочки ананасу(грубі,не подрібнювати) майонез
наповнити корзинки
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 15/01/2012, 18:23 | Сообщение # 218 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Гостра закуска "Язик дракона"
Баклажани нарізати кільцями, посолити і поставити під гніт на 15 хвилин, щоб скла з них гіркота.
Моркву натерти на тертці, і обсмажити її з цибулею.
Посмажити баклажани до готовності, промазати їх майонезом змішаним з часником, зверху викласти моркву з цибулею, потім сир і зелень. потрусити зверху чорним меленим перцем.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 15/01/2012, 18:31 | Сообщение # 219 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Рулети закусочні.
450 г моркви 4 яйця 1 ст. л. вершкового масла 175 г вершкового сиру 1 пучок зелені 1 зубчик часнику сіль, мелений чорний перець Моркву очистити, натерти (велика терка). Спассерувати на вершковому маслі протягом 5 хв., остудити. Духовку розігріти до 180 градусів. Деко застелити папером для випічки. До остиглої моркви додати жовтки, сіль і перець за смаком, перемішати. Білки збити до стійкої піни, додати до моркви, акуратно перемішати. Викласти масу на підготовлений лист у вигляді прямокутника 20 на 30 см, приблизно. Випікати в попередньо розігрітій духовці 12-15 хвилин. Перевернути корж на лист паперу для випічки, накрити вологим рушником, остудити. Обережно зняти папір (на якій випікався корж).
Приготувати начинку. часник подрібнити, ретельно перемішати з вершковим сиром кімнатної температури. Розподілити сирну масу по поверхні коржа рівним шаром, згорнути рулет з допомогою паперу, накрити плівкою, охолодити
Так само зробити рулет зі зеленю. Начинка.Така сама але замість часнику додати подріблені горіхи.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 15/01/2012, 18:44 | Сообщение # 220 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| "Фереро-роше"(мясна закуска)
індича печінка цибуля сало яйця
Робимо все по принципу паштету рецепт є ось тут Коли все охолоне,катаємо шаріки. Далі пачку фішташків дрібно мелемо і обтакуляємо шаріки у фісташках.Закуска просто на УРа!
|
|
| |
Pocя | Дата: Неділя, 15/01/2012, 19:35 | Сообщение # 221 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Дякую,Іринко,за рецепти! Вже собі занотувала.Всі страви дуже цікаві і не сумніваюсь що такі ж смачні як і красиві!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 15/01/2012, 20:01 | Сообщение # 222 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Іруська!!!!!!Дякую за рецепти новинок!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 00:36 | Сообщение # 223 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| ir71 Іруся,дякую за нові ідеї.твої каштанчики мені дуууже сподобались і смачно і неординарно.Дякую!!!!!Все супер,навіть нема слів.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 00:43 | Сообщение # 224 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| І я додам свою лепту: Рулетики сирно-м"ясні на 2 рулети: 4 сирих яйця 4 плавлений сирка 1 ч.л. гашеної соди 150 гр. майонезу 600 гр. мішаного фаршу Спасерована цибулька з морквою
Натерті на грубу терку сирки змішуємо з жовтками,додаємо майонез і збиті білки, 1 ч.л. погашеної соди.Все це викладаємо на деко і випікаємо при 180 гр. приблизно 15-20 хв,до золотистого кольору.Увага!Випікаємо 2 рулети. Кожен змащуємо фаршем ,який готуємо,як на котлетки з яйцем,але без хліба,просто сіль,перчик,часничок,цибулька... на край рулета кладемо морву з цибулькою і скручуємо рулетики,зверху трошки майонезом змастити, а можна і не змащувати і запікати десь 20 хв. Дуже смачно,але й дуже калорійно....
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Понеділок, 16/01/2012, 00:43 |
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 00:51 | Сообщение # 225 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою: Відварюємо капустку ,як на голубці, і кладемо в маринаді,як для огірочків,кожен має свій перевірений рецепт маринаду... маринуємо відварені і перерізані навпіл і обрізані від грубихі частин листячка капустки УВАГА!!!!!залишаємо під тягарем на 3-4 дні,потім закручуємо в капусту корейську моркву і подаємо до столу. Скажу чесно мужики балділи від такої закуски...
Я ОЛЯ!
|
|
| |