В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 15 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
IraДата: Середа, 12/10/2011, 13:29 | Сообщение # 211
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, яка гарна господинька до нас приєдналася biggrin biggrin . Оксано ти просто молодчина дуже все в тебе зроблено гарно зі смаком і від душі dry dry dry Молодчина!!!!!1

 
КсюшаДата: Середа, 12/10/2011, 13:59 | Сообщение # 212
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дякую,стараюсь

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Понеділок, 31/10/2011, 14:43 | Сообщение # 213
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Львівські каштани -холодна мясна закуска



 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 07/11/2011, 12:59 | Сообщение # 214
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Пікантні крабові кульки
7 крабових паличок
1 червоний болгарський перець
1 скибочка білого хліба завтовшки 4 см
50-60 г твердого сиру
1 яйце
невеликий пучок зеленої цибулі
3 ст. ложки майонезу
1/2 ч. ложки гірчиці
листочки салату або ніжні листочки пекінської капусти
сіль
перець
Наріжте крабові палички, болгарський перець. Сир натріть на крупній тертці або наріжте дрібними шматочками. З скибочки батона зріжте скориночки і подрібніть м’якуш. Цибулю теж подрібніть.
Всі подрібнені продукти перемішайте з яйцем, гірчицею і майонезом.
Посоліть, поперчіть і відставте на 15 хвилин, щоб легше було формувати кульки.
Нагрійте духовку до 180°С.
Сформуйте кульки розміром трохи більше волоського горіха.
Викладіть їх на деко і запікайте 15-20 хвилин. Можна застелити деко папером для випічки. Кульки легше знімаються з дека, що охололо.


 
оксанкаДата: Понеділок, 07/11/2011, 18:31 | Сообщение # 215
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
ir71, Зоряна9810, Дякую за закусочки...дуже смачненькоооооо smile smile smile

 
Зоряна9810Дата: Середа, 04/01/2012, 00:06 | Сообщение # 216
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Гриби в гірчичному маринаді.
Шампіньони свіжі або морожені 1 кг
гостра гірчиця 3 ст. л.
часник 5-6 зубців
петрушка, кріп, тмін, перець
маринад: олія 50 мл, оцет- 1 ст. л. сіль
Спосіб приготування: гриби швидко помити і обсмажити на сковорідціЮ щоб випарувалась рідина.
Викласти їх в салатницю і перемішати з часником і зеленню. Змішати всі складники маринаду , додати гірчицю і збити вінчиком. залити гриби маринадом перемішати і поставити на 6-8 год на холод.


 
ir71Дата: Неділя, 15/01/2012, 18:20 | Сообщение # 217
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Закуска "В корзинках"

Салат:
у подрібновачі або дрібно нарізати
цибулю(скропити лимонним соком і віджати)
білок яйця
варене мясо курки(нежирне)
тв сир на терку
додати кусочки ананасу(грубі,не подрібнювати)
майонез

наповнити корзинки



 
ir71Дата: Неділя, 15/01/2012, 18:23 | Сообщение # 218
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Гостра закуска "Язик дракона"

Баклажани нарізати кільцями, посолити і поставити під гніт на 15 хвилин, щоб скла з них гіркота.

Моркву натерти на тертці, і обсмажити її з цибулею.

Посмажити баклажани до готовності, промазати їх майонезом змішаним з часником, зверху викласти моркву з цибулею, потім сир і зелень. потрусити зверху чорним меленим перцем.



 
ir71Дата: Неділя, 15/01/2012, 18:31 | Сообщение # 219
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Рулети закусочні.

450 г моркви
4 яйця
1 ст. л. вершкового масла
175 г вершкового сиру
1 пучок зелені
1 зубчик часнику
сіль,
мелений чорний перець
Моркву очистити, натерти (велика терка). Спассерувати на вершковому маслі протягом 5 хв., остудити. Духовку розігріти до 180 градусів. Деко застелити папером для випічки. До остиглої моркви додати жовтки, сіль і перець за смаком, перемішати. Білки збити до стійкої піни, додати до моркви, акуратно перемішати.
Викласти масу на підготовлений лист у вигляді прямокутника 20 на 30 см, приблизно. Випікати в попередньо розігрітій духовці 12-15 хвилин.
Перевернути корж на лист паперу для випічки, накрити вологим рушником, остудити. Обережно зняти папір (на якій випікався корж).

Приготувати начинку. часник подрібнити, ретельно перемішати з вершковим сиром кімнатної температури. Розподілити сирну масу по поверхні коржа рівним шаром, згорнути рулет з допомогою паперу, накрити плівкою, охолодити

Так само зробити рулет зі зеленю.
Начинка.Така сама але замість часнику додати подріблені горіхи.



 
ir71Дата: Неділя, 15/01/2012, 18:44 | Сообщение # 220
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
"Фереро-роше"(мясна закуска)

індича печінка
цибуля
сало
яйця

Робимо все по принципу паштету рецепт є ось тут
Коли все охолоне,катаємо шаріки.
Далі пачку фішташків дрібно мелемо і обтакуляємо шаріки у фісташках.Закуска просто на УРа!



 
PocяДата: Неділя, 15/01/2012, 19:35 | Сообщение # 221
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Дякую,Іринко,за рецепти! Вже собі занотувала.Всі страви дуже цікаві і не сумніваюсь що такі ж смачні як і красиві! snegurochka snegurochka snegurochka

 
ЛесяДата: Неділя, 15/01/2012, 20:01 | Сообщение # 222
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Іруська!!!!!!Дякую за рецепти новинок!!!!!!!!!!!!

 
PoetkaДата: Понеділок, 16/01/2012, 00:36 | Сообщение # 223
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
ir71 Іруся,дякую за нові ідеї.твої каштанчики мені дуууже сподобались і смачно і неординарно.Дякую!!!!!Все супер,навіть нема слів. biggrin biggrin

Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Понеділок, 16/01/2012, 00:43 | Сообщение # 224
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
І я додам свою лепту:
Рулетики сирно-м"ясні

на 2 рулети:
4 сирих яйця
4 плавлений сирка
1 ч.л. гашеної соди
150 гр. майонезу
600 гр. мішаного фаршу
Спасерована цибулька з морквою

Натерті на грубу терку сирки змішуємо з жовтками,додаємо майонез і збиті білки, 1 ч.л. погашеної соди.Все це викладаємо на деко і випікаємо при 180 гр. приблизно 15-20 хв,до золотистого кольору.Увага!Випікаємо 2 рулети.
Кожен змащуємо фаршем ,який готуємо,як на котлетки з яйцем,але без хліба,просто сіль,перчик,часничок,цибулька...
на край рулета кладемо морву з цибулькою і скручуємо рулетики,зверху трошки майонезом змастити, а можна і не змащувати і запікати десь 20 хв.
Дуже смачно,але й дуже калорійно....


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Понеділок, 16/01/2012, 00:43
 
PoetkaДата: Понеділок, 16/01/2012, 00:51 | Сообщение # 225
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою:

Відварюємо капустку ,як на голубці, і кладемо в маринаді,як для огірочків,кожен має свій перевірений рецепт маринаду...
маринуємо відварені і перерізані навпіл і обрізані від грубихі частин листячка капустки УВАГА!!!!!залишаємо під тягарем на 3-4 дні,потім закручуємо в капусту корейську моркву і подаємо до столу.
Скажу чесно мужики балділи від такої закуски...


Я ОЛЯ!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024