В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 16 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
оксанкаДата: Понеділок, 16/01/2012, 01:44 | Сообщение # 226
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ірусь, не буду оригінальна....я теж дякую за нові цікаві рецептики!!!!!!!!!!!!!!!! wacko wacko wacko wacko wacko
Quote (Poetka)
Рулетики сирно-м"ясні

Quote (Poetka)
Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою:

Олю, дякую що нагадала tongue biggrin biggrin


 
ЛесяДата: Понеділок, 16/01/2012, 13:56 | Сообщение # 227
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою:

Не їла але мені здається що смачне.Треба собі буде забацати.Дякую за рецептик.


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 16/01/2012, 13:59 | Сообщение # 228
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
"Фереро-роше"(мясна закуска)

закуска просто шикарна!!!!


 
PocяДата: Понеділок, 16/01/2012, 18:30 | Сообщение # 229
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою:

Цікава закусочка,те що треба!!! Дякую! І мясні рулетики дуже апетитно виглядають!


 
stinaДата: Понеділок, 16/01/2012, 19:52 | Сообщение # 230
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою:

Раз в гостях пробувала , дуже сподобалося , дякую за рецепт. smile


Мене звати Людмила!
 
IraДата: Понеділок, 13/02/2012, 12:25 | Сообщение # 231
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Давно обіцяна" Печінка по царськи"
0,5 кг. курячої печінки
0,5кг. цибулі
0,5кг. моркви
2 яйця
по пів стакана молока та манки
сіль перець до смаку
майонез
Печінку змолоти вимішати з манкою та молоком,додати яйця посолити поперчити і відставити в холод на одну год.
Цибулю порізатипів кільцями,моркву потерти. Овочі потушити на олії до мякості.
Форму в якій будемо запікати змастити жиром посипати сухарями і викласти половину нашої печінки, зобити по ній сітку з майонезу і викласти тушені овочі. Зверху викладаємо другу частину печінки також робимо сітку з майонезу і запікаємо в духовці близько години при температурі 180гр.
Смачного!!!!!




Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 13/02/2012, 12:26
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 13/02/2012, 12:56 | Сообщение # 232
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ira)
Печінка по царськи

дякую за смачний рецептик!!!


 
ДанаДата: Понеділок, 13/02/2012, 13:39 | Сообщение # 233
Дана
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 56
Статус: Offline
Quote (Ira)
" Печінка по царськи"

Цей рецепт для мене. Дуже вже люблю печінку.Дякую.
 
PoetkaДата: Понеділок, 13/02/2012, 21:09 | Сообщение # 234
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Іро,дякую за такий смачний рецепт,треба неодмінно спробувати. cool

Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Понеділок, 13/02/2012, 21:27 | Сообщение # 235
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Вже у записничку.Дякую Ірино!!!!!!!!!

 
ir71Дата: Середа, 22/02/2012, 11:44 | Сообщение # 236
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Маслини, мариновані з фетою



На святковий стіл ми часто подаємо сирну нарізку і маслини або оливки . Пропоную вам варіант закуски до горілочки або сухого вина

1 упаковка сиру фета , бринзи чи іншого сиру
1 банка маслин або оливок без кісточок
1 головка часнику
1 стручок червоного гострого перцю (за бажанням)
Оливкова олія
2 столові ложки яблучного оцту (винного оцту або білого вина)
Сухі трави (розмарин, базилік, чебрець, естрагон і т.п.)
Сіль за бажанням

Сир нарізати кубиками. Часник і гострий перчик тонко нашаткувати.Змішати півсклянки олії з оцтом і травами.У чисту суху скляну банку викласти уперемішку сир , маслини , часник , гострий перчик
Залити спочатку маслом зі спеціями і долити до верху оливковою олією.Витримати в холодильнику мінімум добу. Зберігати можна до півроку


 
Зоряна9810Дата: Середа, 22/02/2012, 11:47 | Сообщение # 237
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ir71, а яку ти фету брала, якого виробника?

 
ir71Дата: Середа, 22/02/2012, 11:51 | Сообщение # 238
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
М'ясна закуска «Перепелині ніжки»



Ця закуска «на один зубок» ідеальна для фуршетів і вечірок, де очікується велика кількість голодного народу. Її можна приготувати заздалегідь і заморозити, а смажити безпосередньо перед подачею

для тіста:

200 г майонезу
200 г сметани
350 г борошна
Для начинки:

500 г м'ясного фаршу
1-2 цибулини
3-4 зубчики часнику
Сіль, мелений чорний перець
а ще
2 упаковки солоної соломки
2-3 яйця
Панірувальні сухарі

Виходить багато.Краще робити пів порції,якщо для забави.
Із зазначених інгредієнтів замісити тісто і поставити в холодильник на 15 хвилин.До фаршу додати подрібнену цибуля , часник. Посолити, поперчити і вимісити.Тісто розділити на 3-4 частини. Кожну розкачати в тонкий пласт. Склянкою вирізати кружки.По центру кожного викласти соломку.
А зверху - чайну ложку фаршу.Краї тіста підняти над начинкою і щільно защипати.
Кожен виріб розрізати гострим ножем навпіл.Кожну ніжку змочити у збитих яйцях,Запанірувати в сухарях.
Обсмажувати партіями у великій кількості розпеченої олії буквально з хвилину-дві,а далі ще на 10хв у розігріту духовку.
Прикрепления: 2427448.jpg (21.1 Kb)


 
ir71Дата: Середа, 22/02/2012, 11:52 | Сообщение # 239
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
а яку ти фету брала, якого виробника?

Прикрепления: 0542170.jpg (15.9 Kb)


 
ЛесяДата: Середа, 22/02/2012, 13:07 | Сообщение # 240
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
М'ясна закуска «Перепелині ніжки»

оце щось цікаве!!!!!!Я і справді подумала що то перепелині ніжки.


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024