Закуски
|
|
оксанка | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 01:44 | Сообщение # 226 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ірусь, не буду оригінальна....я теж дякую за нові цікаві рецептики!!!!!!!!!!!!!!!! Quote (Poetka) Рулетики сирно-м"ясні Quote (Poetka) Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою: Олю, дякую що нагадала
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 13:56 | Сообщение # 227 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою: Не їла але мені здається що смачне.Треба собі буде забацати.Дякую за рецептик.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 13:59 | Сообщение # 228 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) "Фереро-роше"(мясна закуска) закуска просто шикарна!!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 18:30 | Сообщение # 229 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою: Цікава закусочка,те що треба!!! Дякую! І мясні рулетики дуже апетитно виглядають!
|
|
| |
stina | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 19:52 | Сообщение # 230 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою: Раз в гостях пробувала , дуже сподобалося , дякую за рецепт.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 13/02/2012, 12:25 | Сообщение # 231 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Давно обіцяна" Печінка по царськи" 0,5 кг. курячої печінки 0,5кг. цибулі 0,5кг. моркви 2 яйця по пів стакана молока та манки сіль перець до смаку майонез Печінку змолоти вимішати з манкою та молоком,додати яйця посолити поперчити і відставити в холод на одну год. Цибулю порізатипів кільцями,моркву потерти. Овочі потушити на олії до мякості. Форму в якій будемо запікати змастити жиром посипати сухарями і викласти половину нашої печінки, зобити по ній сітку з майонезу і викласти тушені овочі. Зверху викладаємо другу частину печінки також робимо сітку з майонезу і запікаємо в духовці близько години при температурі 180гр. Смачного!!!!!
Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 13/02/2012, 12:26 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 13/02/2012, 12:56 | Сообщение # 232 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ira) Печінка по царськи дякую за смачний рецептик!!!
|
|
| |
Дана | Дата: Понеділок, 13/02/2012, 13:39 | Сообщение # 233 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 56
Статус: Offline
| Quote (Ira) " Печінка по царськи" Цей рецепт для мене. Дуже вже люблю печінку.Дякую.
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 13/02/2012, 21:09 | Сообщение # 234 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Іро,дякую за такий смачний рецепт,треба неодмінно спробувати.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 13/02/2012, 21:27 | Сообщение # 235 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Вже у записничку.Дякую Ірино!!!!!!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 22/02/2012, 11:44 | Сообщение # 236 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Маслини, мариновані з фетою
На святковий стіл ми часто подаємо сирну нарізку і маслини або оливки . Пропоную вам варіант закуски до горілочки або сухого вина
1 упаковка сиру фета , бринзи чи іншого сиру 1 банка маслин або оливок без кісточок 1 головка часнику 1 стручок червоного гострого перцю (за бажанням) Оливкова олія 2 столові ложки яблучного оцту (винного оцту або білого вина) Сухі трави (розмарин, базилік, чебрець, естрагон і т.п.) Сіль за бажанням
Сир нарізати кубиками. Часник і гострий перчик тонко нашаткувати.Змішати півсклянки олії з оцтом і травами.У чисту суху скляну банку викласти уперемішку сир , маслини , часник , гострий перчик Залити спочатку маслом зі спеціями і долити до верху оливковою олією.Витримати в холодильнику мінімум добу. Зберігати можна до півроку
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 22/02/2012, 11:47 | Сообщение # 237 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ir71, а яку ти фету брала, якого виробника?
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 22/02/2012, 11:51 | Сообщение # 238 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| М'ясна закуска «Перепелині ніжки»
Ця закуска «на один зубок» ідеальна для фуршетів і вечірок, де очікується велика кількість голодного народу. Її можна приготувати заздалегідь і заморозити, а смажити безпосередньо перед подачею
для тіста:
200 г майонезу 200 г сметани 350 г борошна Для начинки:
500 г м'ясного фаршу 1-2 цибулини 3-4 зубчики часнику Сіль, мелений чорний перець а ще 2 упаковки солоної соломки 2-3 яйця Панірувальні сухарі
Виходить багато.Краще робити пів порції,якщо для забави. Із зазначених інгредієнтів замісити тісто і поставити в холодильник на 15 хвилин.До фаршу додати подрібнену цибуля , часник. Посолити, поперчити і вимісити.Тісто розділити на 3-4 частини. Кожну розкачати в тонкий пласт. Склянкою вирізати кружки.По центру кожного викласти соломку. А зверху - чайну ложку фаршу.Краї тіста підняти над начинкою і щільно защипати. Кожен виріб розрізати гострим ножем навпіл.Кожну ніжку змочити у збитих яйцях,Запанірувати в сухарях. Обсмажувати партіями у великій кількості розпеченої олії буквально з хвилину-дві,а далі ще на 10хв у розігріту духовку.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 22/02/2012, 11:52 | Сообщение # 239 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) а яку ти фету брала, якого виробника?
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 22/02/2012, 13:07 | Сообщение # 240 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) М'ясна закуска «Перепелині ніжки» оце щось цікаве!!!!!!Я і справді подумала що то перепелині ніжки.
|
|
| |