Закуски
|
|
наталя | Дата: Четвер, 08/11/2012, 18:30 | Сообщение # 286 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| Дівчата хочу поділитися з вами рецептом кабачкового торту Для тіста: 1 кг-кабачків, 4 яйця, 1 ст. муки з гіркою, сіль, чорний мелений перець, для крему: 3-4 помідори, 70 г майонезу, 3 часточки часнику, зелений лук Приготування :
Кабачки натріть на крупній терці, злегка відіжміть від лиш нього соку.викласти в глибоке блюдце ,додати яйця,перець,сіль,муку.Тісто добре перемішайте,має бути таке як на оладі.Сковороду розігрійте, змастіть рослинною олією і випікайте млинці - тісто потрібно розподіляти на сковороді ложкою.Обсмажте млинці з обєїх сторін до золотистої скориночки. З однієї порції у мене виходить 6 кабачкових млинців.
Помідори нарізуйте кільцями дуже тонко - вони нам потрібні для начинки.Зелену цибулю подрібніть. У невелику тарілочку викладете майонез.видушіть часник ,додайте цибулю перемішайте збір: Кабачковий корж намажте приготованим майонезом.Зверху на майонез положить декілька кілець помідорів, якщо помідори нарізані сильно тонко -можно повністю вистелити ними корж.і знов кабачковий корж.можна ще натерти сир на помідори. я роблю так кабачковий корж+майонез+помідори+сир+кабачковий корж і так далі
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 18:15 | Сообщение # 287 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Пиріг гречано-картопляний з литого тіста. Відварюємо картоплю, запарюємо гречку,смажимо бугато цибульки з морквою.Картоплю з цибулькою і морквою, я перетерла в кухонному комбайні.тоді додала гречку. Відставила щоб начинка повністю охолола. Готуємо тісто: 4 яйця(білки збиваємо окремо), 1 п.майонезу-(250гр.) 1 ст. сметани 4 ст.л. муки 1 ч.л. порошку до печева Все добре взбити міксером, в кінці додати збиті до піків білки і легко перемішати. Деко застелити пергаментом, який добре змастити жиром. Вилити частину тіста, викласти начинку так, щоб край був вільний приблизно на 1см. і тоді залити другою частиною тіста.
Смачного!!!
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 09/11/2012, 18:15 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 18:18 | Сообщение # 288 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| оксанка, дякую за такий рецепт. давно шукаю перевірений, і ти закінчила вже мої пошуки...
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 18:19 | Сообщение # 289 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Зоряна9810, будь-ласка!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 20:24 | Сообщение # 290 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Пиріг гречано-картопляний з литого тіста. О це КЛАСНА ШТУКА!!!!!Я завжди знала що має бути на дріждях,а тут лите тісто.Класно,Оксанко дякую!!!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 10/11/2012, 00:23 | Сообщение # 291 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| оксанка, нє ну то тре було в такий пізній час знайти таку смакоту то тепер треба йти кухню замкнути а пиріг просто бомбезний
|
|
| |
наталя | Дата: Субота, 10/11/2012, 02:58 | Сообщение # 292 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| Оксанка ,:emocii-950: Додано (10/11/2012, 02:58) --------------------------------------------- Оксанка ,:emocii-950:
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Субота, 10/11/2012, 14:42 | Сообщение # 293 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Наталя я теж роблю такий кабачковий торт! По такому ж рецепту! Мої хлопці змітають його дуже швидко!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 10/11/2012, 15:33 | Сообщение # 294 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ira) а пиріг просто бомбезний він справді смачний, і суттєво відрізняється від того що на дріжджовому тісті, а ще можна з начинкою експерементувати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 10/11/2012, 18:27 | Сообщение # 295 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| наталя, дякую за гарнийц рецепт торта ,треба буде якось спробувати. оксанка, гарний такий апетитний кусочок,дякую що вгостила
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
наталя | Дата: Понеділок, 12/11/2012, 17:29 | Сообщение # 296 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| Ксюша пробуйте на здоров'я,він дійсно дуже смачний .шкода,що фото не маю.коли буду робити наступний раз обов'язково з фотографую і вам покажу
|
|
| |
stina | Дата: Понеділок, 12/11/2012, 23:21 | Сообщение # 297 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Пиріг гречано-картопляний з литого тіста. В мене теж є схожий рецепт, але замість гречки я даю капусту з яйцями, але спробую з гречкою , дякую.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 00:22 | Сообщение # 298 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (stina) я даю капусту з яйцями, а докладніше
|
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 03:05 | Сообщение # 299 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| Канапка божа корівка Домашній сир перемолоти через м'ясорубку,додаємо часник і майонез,добре вимішуємо. Беремо різаний батон або багет(я беру багет) і намазуємо сиром .навколо канапки обсипаємо кропчиком (дрібно на різаним) посередині канапки ложем половинку помідора чері .з чорних маслин робимо крапочки і голову,майонезом робимо очі. Фото не моє
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 11:20 | Сообщение # 300 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (наталя) Канапка божа корівка цікаві канапки, але було б краще таки з фото
|
|
| |