В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 20 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
наталяДата: Четвер, 08/11/2012, 18:30 | Сообщение # 286
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
Дівчата хочу поділитися з вами рецептом кабачкового торту
Для тіста:
1 кг-кабачків,
4 яйця,
1 ст. муки з гіркою,
сіль, чорний мелений перець,
для крему:
3-4 помідори,
70 г майонезу,
3 часточки часнику, зелений лук
Приготування :

Кабачки натріть на крупній терці, злегка відіжміть від лиш нього соку.викласти в глибоке блюдце ,додати яйця,перець,сіль,муку.Тісто добре перемішайте,має бути таке як на оладі.Сковороду розігрійте, змастіть рослинною олією і випікайте млинці - тісто потрібно розподіляти на сковороді ложкою.Обсмажте млинці з обєїх сторін до золотистої скориночки. З однієї порції у мене виходить 6 кабачкових млинців.

Помідори нарізуйте кільцями дуже тонко - вони нам потрібні для начинки.Зелену цибулю подрібніть. У невелику тарілочку викладете майонез.видушіть часник ,додайте цибулю перемішайте
збір:
Кабачковий корж намажте приготованим майонезом.Зверху на майонез положить декілька кілець помідорів, якщо помідори нарізані сильно тонко -можно повністю вистелити ними корж.і знов кабачковий корж.можна ще натерти сир на помідори.
я роблю так кабачковий корж+майонез+помідори+сир+кабачковий корж і так далі
 
оксанкаДата: П`ятниця, 09/11/2012, 18:15 | Сообщение # 287
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Пиріг гречано-картопляний з литого тіста.
Відварюємо картоплю, запарюємо гречку,смажимо бугато цибульки з морквою.Картоплю з цибулькою і морквою, я перетерла в кухонному комбайні.тоді додала гречку. Відставила щоб начинка повністю охолола.
Готуємо тісто: 4 яйця(білки збиваємо окремо),
1 п.майонезу-(250гр.)
1 ст. сметани
4 ст.л. муки
1 ч.л. порошку до печева
Все добре взбити міксером, в кінці додати збиті до піків білки і легко перемішати.
Деко застелити пергаментом, який добре змастити жиром. Вилити частину тіста, викласти начинку так, щоб край був вільний приблизно на 1см. і тоді залити другою частиною тіста.



Смачного!!!
Прикрепления: 6719099.jpg (56.6 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 09/11/2012, 18:15
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 18:18 | Сообщение # 288
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
оксанка, дякую за такий рецепт. давно шукаю перевірений, і ти закінчила вже мої пошуки...

 
оксанкаДата: П`ятниця, 09/11/2012, 18:19 | Сообщение # 289
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Зоряна9810, будь-ласка!!! podmigivaniya-118

 
ir71Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 20:24 | Сообщение # 290
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Пиріг гречано-картопляний з литого тіста.

О це КЛАСНА ШТУКА!!!!!Я завжди знала що має бути на дріждях,а тут лите тісто.Класно,Оксанко дякую!!!!! obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87


 
IraДата: Субота, 10/11/2012, 00:23 | Сообщение # 291
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
оксанка, нє ну то тре було в такий пізній час знайти таку смакоту то тепер треба йти кухню замкнути smehs-260 smehs-260 а пиріг просто бомбезний da-38 da-38

 
наталяДата: Субота, 10/11/2012, 02:58 | Сообщение # 292
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
Оксанка ,:emocii-950:

Додано (10/11/2012, 02:58)
---------------------------------------------
Оксанка ,:emocii-950:

 
Оленка14Дата: Субота, 10/11/2012, 14:42 | Сообщение # 293
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Наталя я теж роблю такий кабачковий торт! По такому ж рецепту! Мої хлопці змітають його дуже швидко! podmigivaniya-118
 
оксанкаДата: Субота, 10/11/2012, 15:33 | Сообщение # 294
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ira)
а пиріг просто бомбезний

він справді смачний,
і суттєво відрізняється від того що на дріжджовому тісті, а ще можна з начинкою експерементувати podmigivaniya-118


 
КсюшаДата: Субота, 10/11/2012, 18:27 | Сообщение # 295
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
наталя, дякую за гарнийц рецепт торта ,треба буде якось спробувати.
оксанка, гарний такий апетитний кусочок,дякую що вгостила


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
наталяДата: Понеділок, 12/11/2012, 17:29 | Сообщение # 296
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
Ксюша пробуйте на здоров'я,він дійсно дуже смачний .шкода,що фото не маю.коли буду робити наступний раз обов'язково з фотографую і вам покажу podmigivaniya-118
 
stinaДата: Понеділок, 12/11/2012, 23:21 | Сообщение # 297
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Пиріг гречано-картопляний з литого тіста.

В мене теж є схожий рецепт, але замість гречки я даю капусту з яйцями, але спробую з гречкою , дякую.


Мене звати Людмила!
 
IraДата: Вівторок, 13/11/2012, 00:22 | Сообщение # 298
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (stina)
я даю капусту з яйцями,

а докладніше emocii-160


 
наталяДата: Вівторок, 13/11/2012, 03:05 | Сообщение # 299
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
Канапка божа корівка
Домашній сир перемолоти через м'ясорубку,додаємо часник і майонез,добре вимішуємо. Беремо різаний батон або багет(я беру багет) і намазуємо сиром .навколо канапки обсипаємо кропчиком (дрібно на різаним) посередині канапки ложем половинку помідора чері .з чорних маслин робимо крапочки і голову,майонезом робимо очі.
Фото не моє
Прикрепления: 8337645.jpg (87.1 Kb)
 
оксанкаДата: Вівторок, 13/11/2012, 11:20 | Сообщение # 300
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (наталя)
Канапка божа корівка

цікаві канапки, da-38 але було б краще таки з фото podmigivaniya-118


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024