В гості до Ірини
 Страви з риби та море продуктів - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 11
  • 12
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви з риби та море продуктів
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 15:54 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
КАТАЛОГ



Окунь запечений у фользі
Фарширована рибка
Рибні кульки
Риба з грибами
Торт закусочний з рибою
Фарширований батон
Оселедець на човнику
Осетрина по монастирськи
Жулєн з карпа
Грецька кухня
Риба з грибами у вершках
Щука
Риба з хроном
Паприкаш з рибою
Смажений короп з часником
Рулет з риби
Короп з цибулею та грибами
Скумбрія
Малосольна червона риба
Червона риба 2
Скумбрія копчена
Рибні котлети
Скумбрія на чаї
Маринована цибуля для рибних салатів
Риба тушена в кефірі
Фарширована рибка від Ксенії
Запіканка з хека
Оселедець по іспанськи
Рибка "Дорату"
Карп від Тані Павлик
Рибні колесики
Золота рибка
Рибка фарширована від Ксюші
Рибний шашличок
Жабячі лапки
Короп запечений з сиром
Хек в шубі
Короп в маринаді
Скумбрія варена
Філе риби з огірком під томатним соусом
Форель запечена у вершково-соєвому соусі.
Скумбрія копчена
Оселедець в томаті
Лосось в соєвому соусі
Скумбрія під сирним соусом.
Фарширована рибка від Орести
Риба від Олі
Запечена скумбрія


 
orestaДата: Понеділок, 01/02/2010, 00:45 | Сообщение # 2
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
ФАРШИРОВАНА РИБКА.
Беремо рибу,ретельно очищуємо її від луски,очищаємо від нутрощів,і ретельно промиваємо.Промиту рибу кладемо на стіл,і ножиком, біля самої голови робимо під шкірою надріз.Пальцем легенько відділяємо шкіру від мякоті,таким чином щоб голова залишалася із шкірою,а не окремо.На хребті під шкірою,ножницями підрізають плавники,щоб не порвати шкіру.Біля голови і хвоста ламаємо хребет,і получаємо шкіру із головою.

Фарш:

Мясо відділяємо від хребта,і мелемо на мясорубці.

Замочуємо білий хліб в воді,або молоці,і також перемелюємо на мясорубці.

Додаємо яйце,спасеровану до золотистого кольору цибулю,сіль,перець,і все ретельно перемішуємо.

Утвореним фаршем фаршируємо шкіру риби,надаючи їй форму риби.

Змастити фольгу жиром,положити на неї рибу і запікати в духавці до готовності.

Готовність риби перевіряють сірником.

Прикрепления: 6070767.jpg (94.8 Kb)


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ir71Дата: Понеділок, 01/02/2010, 09:13 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Класс!апетитна рибка.Я б таку попробувала.. happy

 
ОляДата: Понеділок, 01/02/2010, 11:08 | Сообщение # 4
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (ir71)
Класс!апетитна рибка.Я б таку попробувала.. happy

А я би ще не проти, щоби її хтось для мене зробив. happy Бо я дуже люблю фаршировану рибу, та не вмію і не беруся її фарширувати. snap

 
ir71Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:41 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Рибні кульки

500 г рибного філе
2 ст.л. лимонного соку
по 1 пучку зеленої цибулі і петрушки
2 яйця
100 г домашнього сиру
2 ст.л. кукурудзяної муки
2 ст.л. меленого мигдалю
2 ст.л. панірувальних сухарів
сіль, перець, рослинна олія

Рибу помити, порізати дрібними кубиками і полити лимонним соком. Яйця розтерти з сиром, додати сіль, перець, січену зелень петрушки, подрібнену цибулю і рибу. Все ретельно перемішати і сформувати кульки. Змішати панірувальні сухарі, мигдаль і кукурудзяну муку. У цій суміші запанірувати кульки і обсмажити в олії до золотистого кольору.



 
ir71Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:44 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Риба з грибами

2шт рибини(добре короп)
250 г шампіньйонів
2 цибулини
1 ст.л. борошна
1 скл сметани
100 г твердого сиру
2 ст.л. панірувальних сухарів
сіль, перець, зелень

Коропа почистити, відрізати голову і відділити м'ясо від хребта і кісток, не пошкоджуючи філе. Форму для запікання змастити маслом, викласти рибне філе, посолити, поперчити і запікати при 180 градусах протягом 10хв. Цибулю обсмажити в маслі, додати почищені і порізані скибочками шампіньйони і тушкувати до готовності, посолити і поперчити. Викласти гриби на філе. Змішати сметану з борошном, злегка підсолити і залити соусом рибу з грибами, притрусити все сумішшю дрібно натертого сиру і сухарів і продовжувати запікати до утворення рум'яної шкірочки. Подавати, прикрасивши зеленню.


 
ir71Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 17:43 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Торт закусочний з рибою

Тісто: борошно - 3 склянки, масло вершкове - 200 г, сметана - 200 г, сіль - 0.5 ч.ложки.
Начинка: Вершкове масло - 300 г, оселедець - 1 шт., Сардини - 1 банку, копчена риба - 1 шт., Хрін - 2 столові ложки, яйце - 5 шт., Рубана зелень петрушки - 2 столові ложки, зелена цибуля -- 1 столові ложки, цибулина - 1 шт., майонез - 1 ст.ложки., перець.

Приготування:
Замісити тісто з борошна, посіченою з маслом і сметаною. Розділити його на 5 частин і поставити на 20 хвилин на холод. Спекти 5 однакових коржів.

Приготувати начинку:

1. Оселедець пропустити через м'ясорубку і розтерти з 100 г масла і п'ятьма крутими жовтками, додати рубану зелень петрушки і цибулі.

2. 2 столові ложки хрону розтерти з 2 столові ложки майонезу, 100 г масла.

3. Сардина розтерти з 50 г масла і 1 столові ложки майонезу і перцем за смаком.

4. Тонко порізати скибочками копчену рибу.

5. Масло розтерти з зеленою цибулею.

Торт зверху змастити масою № 5, прикрасити кільцями білка і зеленню.

Супер смачно і гарно на святковому столі.Фото постараюся пізніше доставити.


 
ir71Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 17:44 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ФАРШИРОВАНИЙ БАТОН

Приготування:
З довгого батона вийняти м'якуш.

Половину змішати з банкою будь-яких рибних консервів (не в томаті), додати трохи вершкового масла і зелень петрушки (за бажанням), 2 дрібно рубаних яйця, посолити, поперчити.

Нафарширувати батон отриманою сумішшю і покласти в холодильник (не в морозилку!) Мінімум на 2 години.

Після чого нарізати як звичайний хліб (не дуже тонко, щоб вміст не вивалилося).


 
ir71Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 13:18 | Сообщение # 9
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Маринований оселедець на «човнику» з картоплі зі свіжими овочами

Філе маринованого оселедця - 300 г
Картопля-400 г
Сметана - 50 г
Овочі

Маринад:
Оливкова олія - 200 г
Оцет - 1 / 2 чайної ложки
Лимон - 1 шт.
Гвоздика
Насіння гірчиці білої
Порошковий перець

Спосіб приготування: Філе оселедця потримайте в маринаді. У звареній картоплі виріжте серцевину у вигляді човника, покладіть туди шматочки оселедця з невеликою кількістю овочів (можна огірок,помідор,перець) Прикрасьте блюдо сметаною.


 
ir71Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 13:19 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Осетрина по-монастирськи

Великі кубики картоплі обсмажити. Білі гриби обсмажити з цибулею (якщо були сухі - попередньо зварити, звичайно ж). Осетрину такими ж за розміром кубиками, як і картоплю, покласти в горщики. Поверх все інше. Залити сметаною або сумішшю сметани і бульйону. Можна зверху посипати тертим сиром. Запікають в духовці. В оригіналі - треба подавати порційну страву в горщиках. Осетрину гарно може замінити обсмажена нежирна свининка.


 
ir71Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 13:20 | Сообщение # 11
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Жюльєн З КАРПА

Інгредієнти:
500 г смаженого коропа, 1 склянка сметани, 1 головка часнику, сіль, перець
Приготування:
Філе риби розділити на маленькі шматочки.
До сметани додати сіль і перець.
Кокотниці натерти товченим часником, покласти туди шматочки коропа і залити сметаною.
Перед тим як поставити в духовку, посипати тертим сиром (1 ст.л.).


 
ir71Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 13:24 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Грецька кухня-
Саламіс

500г рибного філе,
2 столові ложки лимонного соку,
2 столові ложки оливкової олії,
1 цибулина,
1 зубчик часнику,
2 столові ложки білого вина,
2 шт. солодкого перцю,
2 огірка,
2 помідора.

Рибне філе без кісточок і шкіри скропити лимонним соком, злегка посолити. Вилити на сковороду столову ложку оливкового масла, розігріти і обсмажити в ньому дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник, потім покласти підготовлене філе, полити вином, посипати зеленню і тушкувати близько 15 хвилин під кришкою. Нарізати тонкими кільцями солодкий перець і обсмажити близько 10 хвилин в олії, що залишилася, після чого додати до перцю очищений від шкірки і нарізаний часточками огірок, а ще через 5 хвилин - половинки помідорів. Овочі приправити за смаком сіллю і перцем.

Готові тушковані овочі викласти на рибу і тушкувати ще близько 5 хвилин під кришкою на невеликому вогні. До столу подати в гарячому вигляді з білим хлібом або картоплею.


 
ir71Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 13:25 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Риба з грибами в вершках.

Обсмажити на маслі 2-3 часточки розрізаного на пелюстки часника, додати цибулю півкільцями,
потім порізані гриби.
Хвилин через 15 залити це 100 г вершків, сіль.
Поверх викласти філе риби, сбринути соком лимона, додати улюблені спеції, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні.
Як гарнір хороший рис.


 
orestaДата: П`ятниця, 05/03/2010, 19:16 | Сообщение # 14
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Які шикарні рецепти.Чимось на свята мушу скористатися. nyam nyam nyam ok

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ir71Дата: Середа, 24/03/2010, 14:10 | Сообщение # 15
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Окунь запечений у фользі

Морського окуня гарно почистити від луски,помити і замаринувати.
Маринад.
Спеції для риби,2 зубця часнику,трохи олії,1ст л соєвого соусу,сік з одного лимону.Все це робре розтерти руками і натерти цієї сумішю рибку.Залишити так на 1 год.
Далі робимо надрізи у рибі і вставляємо туди кільця лимону.Загортаємо все у фольгу і ставимо запікатися у духовку на 40хв. при 200гр.
Смакує краще охолоджена але й у гарячому вигляді дуже смачно.



 
  • Сторінка 1 з 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 11
  • 12
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024