Страви з риби та море продуктів
|
|
Ксюша | Дата: Вівторок, 24/12/2013, 17:37 | Сообщение # 166 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, дякую,вчасно поставила рецепт,якраз те що треба перед святами
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 23:04 | Сообщение # 167 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Здається такого не було рецепту. Так фарширую скумбрію на ДН. На 1 морожену скумбрію: 150г сиру твердого 1 морква 1 цибуля майонез
З риби витягнути хребет (зробити філе), збризнути лимонним соком і залишити на 10 хв. Моркву потерти на грубій тертці, цибулю порізати півкільцями, посолити, поперчити і пасерувати. На розвернуту філейку змазану майонезом викласти рівномірно готові овочі, зверху потерти сир на дрібній тертці. Потім скласти вдвое і зв"язати ниткою як шинку. Замотати у фольгу. Пекти 40 хв. на невеликому вогні. Дати повністю остигнути. Порізати на порції.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 15/01/2014, 00:28 | Сообщение # 168 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата muroslava07 ( ) Здається такого не було рецепту ні не було. але згодиться точно! дякую за свіжий цікавий рецепт
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 15/01/2014, 10:43 | Сообщение # 169 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| muroslava07, я щось подібне робила, але моїм не сподобався сам запах печеної скумбрії,а тепер бачу ти скроплювала лимоном, а я ні,видно тому і був запах.Дякую за рецепт.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Середа, 15/01/2014, 12:14 | Сообщение # 170 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Ксюш, я думаю що багато ще залежить від свіжості риби і кількості її заморожування. бо перед Новим Роком я пробувала фарширувати за рецептом, то купили в супермаркеті рибу. Ну і запах дав своє. м"ясо риби має бути білим.
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Вівторок, 28/01/2014, 13:10 | Сообщение # 171 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Маринований оселедець( нічим не поступається купленій в магазині) 2кг мороженого оселедця 200гр. води 200гр. оцету (треба трохи менше) 200гр. олії 2ст.л. солі 2ст.л цукру 3ст.л. томатної пасти Воду, оцет, олію закип"ятити і охолодити. Додати сіль, цукор, томатну пасту. Оселедець розібрати на філе. Викладаємо в банку: на низ лавр. лист, чорний перець, цибулю і шар риби. Потім знову цибуля, риба і т.д. маринувати 3 дні. Смачного. (Я все разом закип"ятила). Рецепт з роботи.
|
|
| |
Машуня | Дата: Вівторок, 28/01/2014, 16:31 | Сообщение # 172 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| muroslava07, гарний рецепт, обов'язково спробую його зробити для своїх домашніх, бо сама оселедця не їм
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 28/01/2014, 20:52 | Сообщение # 173 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| muroslava07, дякую за гарні рецептики рибки!!!!!
|
|
| |
s-batiste | Дата: П`ятниця, 27/11/2020, 00:41 | Сообщение # 174 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| Неужели вам не надоело сидеть по 10 часов в душном офисе, при этом зарабатывая столько, что не хватает на еду? А вот пользователи данного сервиса Вулкан Удачи 777 играть уже давно знают, что заработок не такая уж и проблема. Ты можешь уделять пару часов в неделю, при это зарабатывая в несколько раз больше. Поспеши, ты еще можешь успеть на розыгрыш призов!
|
|
| |
annafavorskaya1 | Дата: П`ятниця, 22/01/2021, 10:57 | Сообщение # 175 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
|
|
|
| |