Страви з риби та море продуктів
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 16:37 | Сообщение # 151 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Оля, дякую за рецепт смачної страви,я також постійно купляю або форель або лосось,і таке роблю з грибами,але крім цибульки я ще даю болгарський перець і під тертим сиром в пароварці,то сама любиме блюдо з риби у нас в сім"ї
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Субота, 20/04/2013, 11:09 | Сообщение # 152 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Запечена скумбрія
Скумбрія морожена, лимон, сіль, перець, приправа для риби. Рибу почистити, помити. Обсипати приправою, посолити, поперчити( зовні і всередині). Лимон порізати кружечками і обкласти рибу і двох сторін і всередині.Загорнути з лимоном в харчову плівку і холод на 1-2 год. Коли замаринується, залишити 2-3 кружечки лимону всередині. Покласти рибу у подвійний шар фольги або в рукав і запікати 40 хв.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 29/05/2013, 01:36 | Сообщение # 153 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Рибка в траві 300грам шампанського 100грам зеленої цибулі,порізати 1-2 зелених огірки-потерти на грубій терці 400гр філе рибиСибас(можна замінити) сіль ,перець, 100грам вершків. Шампанське вилити в сковорідку додати цибулю і огірок,кипятити 5 хвилин додати сіль перець,підготовлене філе і проварити під кришкою 5хвилин.Рибу вийняти з овочами на тарілку ,дати щоб шампанське трошки випарувалось(5хвилин) і додати вершки ще проварити до загустіння соусу. Подавати рибку під соусом.Рецепт піддивилась у програмі Все буде добре ,рецепт від одного з братів Сафронових
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 29/05/2013, 13:07 | Сообщение # 154 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ксюша, має бути "п'яна" рибка, але думаю, що дуже смачна.
|
|
| |
Танюша | Дата: Середа, 29/05/2013, 22:09 | Сообщение # 155 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Ксюша дуже оригінальний рецепт риби такого поєднання ще не зустрічала цікаво спробувати.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 29/05/2013, 22:48 | Сообщение # 156 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ось цікавий рецептик з нету Красива і смачна закуска з оселедця Нам знадобиться:
- Оселедець
- Огірок
- Червоний перець
- Яйце-1 шт
- Одна цибулина
- Зелень (кріп, петрушка-за смаком)
- Зітхання 2 шт
- Желатин
- Майонез
Приготування:
Беремо 1 оселедчик і розбираємо на 2 філе без кісток. Огірок порізати тоненькими пластинками.
Беремо половинку червоного перцю і нарізаємо його квадратиками. Варене яйце і варену моркву порізати на маленькі кубики.
Зелень дрібно перезать.
Замочити 1 ст ложку розчинної желатину в 100 гр окропу, розмішати до повного растворенія.Хорошо змішати 3-4 стол.ложки майонезу з 2-3 ложками розчину з желатином.
Змішати з підготовленою нарізаною начинкою для риби (огірок і перець червоний залишаємо і не змішуємо з майонезом).
Тепер беремо харчову плівку і на неї будемо збирати шарами:
половинка філе, половина яєчно-морквяної суміші, половина платівок огірка і перцю, тепер повторюємо: друга половина яєчно-морквяної суміші, друга половина платівок огірків і друга половина філе оселедця.
Щільно загорнути у вигляді ковбаси чи прямокутника за допомогою харчової плівки, краї зав'язати.
І прибираємо на ніч на холод.
На наступний день дістаємо і ріжемо на красиві шматочки. Приємного апетиту!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 29/05/2013, 23:12 |
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/05/2013, 00:53 | Сообщение # 157 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| РИБНИЙ ТОРТ(з нету) З риби можна приготувати безліч різноманітних страв, і навіть торт. Наприклад, з морквою і чорносливом. Це оригінально, святково-красиво і смачно! Подаватися такий торт буде, звичайно, не в якості десерту, а як закуска. Спробуйте! СКЛАД: На самому початку я хотіла б звернути вашу увагу на наявність в рецепті чорносливу. Це дуже активний інгредієнт, здатний забити своїм смаком і солодкістю всі, тому будьте з ним дуже акуратні. Не переборщити! У даному випадку краще недобрати, ніж перебрати і зіпсувати все. Для рибного торта вам знадобиться: 600 г рибного філе 3 великі моркви 2 середні цибулини жменю чорносливу без кісточок великий пучок кропу 200 мл молока 3 яйця сіль, перець 1 столова ложка розчинної желатину форма для кексів ПРИГОТУВАННЯ: Форму змастіть вершковим маслом і вистелити папером для випічки. При необхідності змастіть маслом папір зверху. Наріжте частина моркви дуже тонкими пластинками і викладіть першим шаром на дно форми. Викладайте морквяні пластини внахлест, щоб дно було повністю закрито. Залишилася моркву натріть на крупній тертці. Наріжте рибне філе смужками. Половину підготовленої риби укладіть щільним шаром на моркву. Посоліть-поперчіть, посипте половиною норми сухого желатину. Чорнослив розпарте і наріжте тонкими смужками. Половину чорносливу рівномірно розподіліть по рибі. Дрібно наріжте цибулю і кріп і змішайте в єдину масу. Викладіть половину укропно-цибулевої суміші на шар чорносливу. Далі викладайте торт шарами в наступній послідовності: половина всієї натертої моркви - половина нарізаною риби - посоліть, поперчіть, посипте залишилися желатином - шар чорносливу - шар укропно -цибулевої суміші - терта морква. Шари ущільните, надавав зверху руками. Для заливки розмішайте яйця з молоком, додайте сіль, поперчіть. Залийте отриманою яєчною сумішшю рибний торт. Після заливки дайте торту постояти хвилин 10 - 15, щоб молочна суміш рівномірно розподілилася по всьому об'єму. При необхідності додайте яєчно-молочної суміші, щоб останній шар моркви був повністю прикритий. Запікайте в розігрітій до 180С духовці до повної готовності. Час запікання залежить від висоти рибного торта і в середньому становить 40 - 60 хвилин. Дайте охолонути у формі. Викладіть на блюдо сервіровки і залиште в холодильнику на 2 - 3 години, а можна на ніч, щоб желе застигло, і шари щільно схопилися. Зніміть папір. При бажанні прикрасьте сіточкою майонезу і нарізаними у вигляді квітів помідорами чері. Подавайте в холодному вигляді в якості закуски. Приємного вам апетиту!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Четвер, 30/05/2013, 20:21 | Сообщение # 158 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| ще не готувала, але знайшла в інтернеті, думаю дуже смачно, буду мати червону рибу, обов"язково спробую. Смачна пародія на суші Основа для рулетиків - сир. Його можна взяти в принципі будь-який інгредієнти:- сир- Слабосолена червона риба (сьомга, форель)- лимон- Кедрові горішки- кріп- огірок. Готуємо начинку. Злегка обсмажуємо кедрові горішки, ріжемо не дрібне, але й не крупно укропчик. Натираємо цедру лимона. Всі змішуємо з Рікоттою. Додаємо сік половинки лимона. Перемішуємо. Огірочок ріжемо на смужки. Начинка готова.Беремо бамбуковий коврик,, кладемо на нього харчову плівку. На плівку викладаємо з невеликим перехлестом тонко порізану рибу. На рибу - начинку, приблизно по 5-7 мм завтовшки.Посередині - кілька смужок порізаного огірочка. Огірочок взагалі потрібен для свіжості і для хрумскості.Загортаємо. Формуємо «ковбаску». Закручуємо торці «ковбаски». Акуратно поміщаємо «ковбаску» в холодильник. Там вона трохи застигає.Дістаємо, розгортаємо і зволоженим ножем розрізаємо навскоси. Виставляємо в тарілочку, прикрашаємо лимончиком.Корисна, здорова і незвично смачна їжа.
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Четвер, 30/05/2013, 23:57 | Сообщение # 159 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| моя подружка, готувала такі типу суші, казала дуже смачно
|
|
| |
natali0310 | Дата: Вівторок, 09/07/2013, 20:22 | Сообщение # 160 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| Карасі в сметані
Краще брати невеликі карасики, бо в мене великі. Рецепт дуже простий: 1 кг карасиків, посолити, поперчити залишити на 30 хв, потім запанірувати в борошні та пожарити до залотавого кольору. Окремо пожарити 2 великі цибулини нарізані кільцями . На дно посудини в якій будемо запікати покласти шар цибулі, потім саму рибку, зверху залити 1 ст сметани та посипати зеленню. Запікати десь 40 хв, я накривала спочатку форму фольгою, а потім доводила до гарної скоринки без неї. Рибка дуже смачна та м"ягенька.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 09/07/2013, 22:22 | Сообщение # 161 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| natali0310, смачно і апетитно,а рибку не потрібно різати а цілу?
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
natali0310 | Дата: Середа, 10/07/2013, 18:29 | Сообщение # 162 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| якщо у вас маленька рибка то вона найкраще підходить до цієї страви. У мене було більше великої так я порізала для зручності.
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 10/07/2013, 21:12 | Сообщение # 163 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ого щось давненько сюди незаглядала.......а тут стільки всякої смакоти!!!!!дякую дівчата!!!!!!!!!!!!!! :da-38:
Сообщение отредактировал Ira - Середа, 10/07/2013, 21:13 |
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 10/07/2013, 23:35 | Сообщение # 164 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| natali0310, дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 24/12/2013, 17:34 | Сообщение # 165 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
Закусочний рулет зі скумбрії .
Для рулету краще взяти побільше, та пожирнішу тушку. Рибку розморозити , відрізати голову і хвіст. Отфіліровать тушку уздовж хребта ( животик НЕ прорізати !) . Витягнути кишки. промити рибку , гарненько обсушити серветками. Посолити . У нас було куплено 3 рибини вагою в 1.300 . Солі знадобилося 1.5 столових ложки. Скласти в скляний або емальований посуд , закрити харчовою плівкою і відправити на 12-24 години в холодильник. Дістати , швидко обполоснути і обсушити серветками. Розстелити на столі харчову плівку , відрізавши см.40 від рулону . На неї , внахлест , покласти ще такий же шматок пленкі.Вдоль довгої сторони плівки , посередині , покласти першу солону тушку скумбрії м'ясом до верху. Посипати спеціями для засолювання риби. Якщо ні спецій , чудово можна обійтися меленим чорним перцем , запашним перцем і коріандром . Покласти пару листочків лаврового листа , порізану кружальцями часник. Другу тушку накласти на першу " валетом " , тобто там де хвостик у першому рибки , накладаємо " від голови" другого рибки. Тушки накладаються м'ясом один до одного. Взагалі - то правильніше брати парна кількість тушок , але у нас було 3 . Тому шкурку від 2 рибки теж поперчили , поклали лавровий листочок і різаний чесночек . Третю тушку теж поклали " валетом " щодо 2 тушки ( м'ясом усередину) . Тепер , за допомогою плівки , загортаємо рибну конструкцію в рулет. Закриваємо плівкою з усіх боків. Тепер кладемо наш рибний рулетик на край рулони харчової плівки і починаємо туго замотувати наш рулет. Відправляємо наш рулет годин на 10 в холодильник. Після цього кладемо його в морозіловку і дістаємо в міру потреби. Дістали рулетик , він відійшов хвилин 10-15 , відрізали скільки вам треба шматочків , і знову відправили в морозилку. Робиться довго , зате результат цього вартий! Переваги цього рецепта - якщо у вас утворилося багато скумбрії і ви не знаєте як її раціональніше використовувати. Тривале зберігання , при цьому ваша рибка не стане солоніша , вам завжди є чим здивувати гостей , та й ваші домочадці навряд чи залишаться байдужі до такої вкуснятіне.А який чоловік відмовиться від такої закуски до пива ? Особливо вона смачна , коли вона ще не повністю відтанула
|
|
| |
|