В гості до Ірини
 Страви з риби та море продуктів - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви з риби та море продуктів
PavlukДата: Неділя, 02/09/2012, 13:32 | Сообщение # 121
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата, хочу з вами поділитися смачним рецептом.
Форель запечена у вершково-соєвому соусі.
Слад:
форель
вершки 300-500мл
соєвий соус - 3-5ст.л.
Приготування:
Змішати вершки та соєвий соус до однорідності. Попробувати чи не треба солі.
Рибу почистити, помити та, за бажанням порізати на порційні шматки.
Покласти форель у форму та залити отриманим соусом. Поставити в розігріту духовку, та пекти 40хвилин.
Час від часу поливати соусом, щоб спинка риби не була сухою.
Все риба готова. Смачного!!!!!!!!!!
П.С. рецепт знайшла на сайті кукінг.нет, в господині Natush. Дуже дякую за смачний рецепт!!!
Риба получилась ДУУУУУУУУУУУУЖЕ смачна. Мій чоловік ледве тарілку за нею не злопав biggrin biggrin biggrin


 
AlenkaДата: Субота, 27/10/2012, 21:09 | Сообщение # 122
Alenka
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 96
Статус: Offline
Ще один рецептик скумбрії копченої
На 1 кг риби (я беру на 3 рибини)
1 літра води
2 ст. л. чаю
2 ст. л. цукру
4 ст. л. солі
Все це зварити і додати 50 грамів рідкого диму
Коли охолоне, залити рибу (посудину краще брати вузьку, але високу, можна пластикову пляшку з відрізаним верхом)
тримати рибку в цьому маринаді 2 доби.
Потім витягнути і підвісити, щоб стікла лишня рідина.
 

До речі, одного разу, забувши, залила рибу ще гарячим маринадом. так вийшла скумбрія "гарячого копчення". Моїм дуже сподобалася podmigivaniya-118

Додано (27/10/2012, 21:09)
---------------------------------------------
Оселедець в томаті
На 3 рибини
200 гр оцету
200 гр олії рафінованої
3 ст л цукру
1 ст л солі
1 ст л томатної пасти
лавровий листочок, перчик горошком
Все закипятити, охолодити і залити порізане на шматочки філе риби. Маринувати десь 12 год. (я часто роблю на ніч)
Смачного!!!
Прикрепления: 8030976.jpg (41.9 Kb)


Пам'ятайте, дівчата: ваги - просто брешуть, люди - просто заздрять, а дзеркало криве просто... Ні на секунду не сумнівайтеся у своїй привабливості.

Сообщение отредактировал Alenka - Четвер, 31/01/2013, 21:51
 
PavlukДата: Субота, 27/10/2012, 21:36 | Сообщение # 123
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Alenka, дякую за смачну рибку. Обо'язково випробую. В мене дуже поважають смачну копчені рибу.

 
оксанкаДата: Неділя, 28/10/2012, 00:23 | Сообщение # 124
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Alenka)
Оселедець в томаті

дякую da-38 da-38 da-38 da-38




Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 28/10/2012, 00:23
 
IraДата: Неділя, 28/10/2012, 00:31 | Сообщение # 125
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Alenka, дякую за рецептики da-38

 
AlenkaДата: Неділя, 28/10/2012, 09:17 | Сообщение # 126
Alenka
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 96
Статус: Offline
готуйте на здоровя! Смачного!

Пам'ятайте, дівчата: ваги - просто брешуть, люди - просто заздрять, а дзеркало криве просто... Ні на секунду не сумнівайтеся у своїй привабливості.
 
LILEJAДата: Середа, 05/12/2012, 15:00 | Сообщение # 127
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Лосось в соєвому соусі

Філе лосося – 2 куски
50 мл соєвого соусу
1 ч.л. меду
0,5 апельсину
1 зубчик часнику
1 цибулина
кусочок (2 см) свіжого кореню імбиру.

Часник нарізати тоненькими пластинками, цибулю – кольцами. Корінь імбиру почистити і натерти на дрібній терці.
Соєвий соус, 1 ст. л. води, мед, сік і цедру апельсина, часник та імбир обережно нагрівати в невеличкій каструльці, але не кип'ятити. Лосося покласти в неглибоку посудину. Вилити цю суміш на рибу, посипати більшою частиною цибулі. Маринувати приблизно 2 години. На добре розігріту сковорідку з оливковою оляєю викласти лосося і смажити, один раз перевернувши, приблизно 6-8 хв. до золотистого кольору.
Дуже смачна виходить риба. Перевірено неодноразово!



Прикрепления: 3357107.jpg (63.2 Kb)


 
КсюшаДата: Середа, 05/12/2012, 15:50 | Сообщение # 128
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
LILEJA, класна страва і фото проце розповідає,а треба так додуматись соєвий соус влити в перець.Дякую за рецепт obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Середа, 05/12/2012, 15:57 | Сообщение # 129
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
Перевірено неодноразово!

Дякую за перевірений рецепт!!!


 
LILEJAДата: Середа, 05/12/2012, 17:57 | Сообщение # 130
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Зоряна9810, Ксюша, дякую. Думаю, якщо спробуєте. то не пожалієте.
Quote (Ксюша)
додуматись соєвий соус влити в перець

То чоловік готував. От він і додумався. podmigivaniya-118


 
TalochkaДата: Середа, 05/12/2012, 18:12 | Сообщение # 131
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
LILEJA, отже, чоловікові передай нашу подяку за смачний рецепт і гарне оформлення! da-38

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Середа, 05/12/2012, 19:59 | Сообщение # 132
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
Лосось в соєвому соусі

da-38 da-38 da-38 дякаую за рецептик podmigivaniya-118


 
оксанкаДата: Понеділок, 24/12/2012, 14:25 | Сообщение # 133
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Скумбрія під сирним соусом.

Розморозила скумбрію, почистила і розрізала по черевині, розклавши як книжку, при цьому вийняла хребет і кістки. Добре натерла соком з лимона, поперчила. Залишила на 15 хв. Тоді на деко і в духовці запекла 20 хв.
В цей час готувала сирний соус. На сковорідку поклала 150 гр. вершкового масла, коли воно розтопилося додала 1ст.л. муки,добре вимішала, щоб не було грудочок і маленькою цівкою долила 150 гр. теплого молока(можна і більше, тоді соус рідший буде), все варилося на мелесенькому вогні 5хв., тоді додала заздалегіть потертий на грубій терці плавлений сирок, можна і 100 гр. твердого сиру. Варити до повного розчинення сиру, на малому вогні. Відставила щоб соус охолов. В кухонному комбайні(можна і блендером) пересікла зелену петрушку і кріп(в мене були заморожені, я це все розморозила) і додала соус теплий. Все перетерла і кінці додала 3
зубчики часнику. Соусом полила рибу.
Прикрепления: 2357090.jpg (54.3 Kb)


 
ЛесяДата: Понеділок, 24/12/2012, 15:00 | Сообщение # 134
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я вже слиною давлюся!!!

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:25 | Сообщение # 135
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
(оксанка)
Скумбрія під сирним соусом.

але смачно все описала!!!


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024