Страви з риби та море продуктів
|
|
Pavluk | Дата: Неділя, 02/09/2012, 13:32 | Сообщение # 121 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата, хочу з вами поділитися смачним рецептом. Форель запечена у вершково-соєвому соусі. Слад: форель вершки 300-500мл соєвий соус - 3-5ст.л. Приготування: Змішати вершки та соєвий соус до однорідності. Попробувати чи не треба солі. Рибу почистити, помити та, за бажанням порізати на порційні шматки. Покласти форель у форму та залити отриманим соусом. Поставити в розігріту духовку, та пекти 40хвилин. Час від часу поливати соусом, щоб спинка риби не була сухою. Все риба готова. Смачного!!!!!!!!!! П.С. рецепт знайшла на сайті кукінг.нет, в господині Natush. Дуже дякую за смачний рецепт!!! Риба получилась ДУУУУУУУУУУУУЖЕ смачна. Мій чоловік ледве тарілку за нею не злопав
|
|
| |
Alenka | Дата: Субота, 27/10/2012, 21:09 | Сообщение # 122 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 96
Статус: Offline
| Ще один рецептик скумбрії копченої На 1 кг риби (я беру на 3 рибини) 1 літра води 2 ст. л. чаю 2 ст. л. цукру 4 ст. л. солі Все це зварити і додати 50 грамів рідкого диму Коли охолоне, залити рибу (посудину краще брати вузьку, але високу, можна пластикову пляшку з відрізаним верхом) тримати рибку в цьому маринаді 2 доби. Потім витягнути і підвісити, щоб стікла лишня рідина.
До речі, одного разу, забувши, залила рибу ще гарячим маринадом. так вийшла скумбрія "гарячого копчення". Моїм дуже сподобалася
Додано (27/10/2012, 21:09) --------------------------------------------- Оселедець в томаті На 3 рибини 200 гр оцету 200 гр олії рафінованої 3 ст л цукру 1 ст л солі 1 ст л томатної пасти лавровий листочок, перчик горошком Все закипятити, охолодити і залити порізане на шматочки філе риби. Маринувати десь 12 год. (я часто роблю на ніч) Смачного!!!
Пам'ятайте, дівчата: ваги - просто брешуть, люди - просто заздрять, а дзеркало криве просто... Ні на секунду не сумнівайтеся у своїй привабливості.
Сообщение отредактировал Alenka - Четвер, 31/01/2013, 21:51 |
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 27/10/2012, 21:36 | Сообщение # 123 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Alenka, дякую за смачну рибку. Обо'язково випробую. В мене дуже поважають смачну копчені рибу.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 28/10/2012, 00:23 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Alenka) Оселедець в томаті дякую
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 28/10/2012, 00:23 |
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 28/10/2012, 00:31 | Сообщение # 125 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Alenka, дякую за рецептики
|
|
| |
Alenka | Дата: Неділя, 28/10/2012, 09:17 | Сообщение # 126 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 96
Статус: Offline
| готуйте на здоровя! Смачного!
Пам'ятайте, дівчата: ваги - просто брешуть, люди - просто заздрять, а дзеркало криве просто... Ні на секунду не сумнівайтеся у своїй привабливості.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 05/12/2012, 15:00 | Сообщение # 127 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Лосось в соєвому соусі
Філе лосося – 2 куски 50 мл соєвого соусу 1 ч.л. меду 0,5 апельсину 1 зубчик часнику 1 цибулина кусочок (2 см) свіжого кореню імбиру.
Часник нарізати тоненькими пластинками, цибулю – кольцами. Корінь імбиру почистити і натерти на дрібній терці. Соєвий соус, 1 ст. л. води, мед, сік і цедру апельсина, часник та імбир обережно нагрівати в невеличкій каструльці, але не кип'ятити. Лосося покласти в неглибоку посудину. Вилити цю суміш на рибу, посипати більшою частиною цибулі. Маринувати приблизно 2 години. На добре розігріту сковорідку з оливковою оляєю викласти лосося і смажити, один раз перевернувши, приблизно 6-8 хв. до золотистого кольору. Дуже смачна виходить риба. Перевірено неодноразово!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 05/12/2012, 15:50 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| LILEJA, класна страва і фото проце розповідає,а треба так додуматись соєвий соус влити в перець.Дякую за рецепт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 05/12/2012, 15:57 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) Перевірено неодноразово! Дякую за перевірений рецепт!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 05/12/2012, 17:57 | Сообщение # 130 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Зоряна9810, Ксюша, дякую. Думаю, якщо спробуєте. то не пожалієте. Quote (Ксюша) додуматись соєвий соус влити в перець То чоловік готував. От він і додумався.
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 05/12/2012, 18:12 | Сообщение # 131 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| LILEJA, отже, чоловікові передай нашу подяку за смачний рецепт і гарне оформлення!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 05/12/2012, 19:59 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) Лосось в соєвому соусі дякаую за рецептик
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 14:25 | Сообщение # 133 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Скумбрія під сирним соусом.
Розморозила скумбрію, почистила і розрізала по черевині, розклавши як книжку, при цьому вийняла хребет і кістки. Добре натерла соком з лимона, поперчила. Залишила на 15 хв. Тоді на деко і в духовці запекла 20 хв. В цей час готувала сирний соус. На сковорідку поклала 150 гр. вершкового масла, коли воно розтопилося додала 1ст.л. муки,добре вимішала, щоб не було грудочок і маленькою цівкою долила 150 гр. теплого молока(можна і більше, тоді соус рідший буде), все варилося на мелесенькому вогні 5хв., тоді додала заздалегіть потертий на грубій терці плавлений сирок, можна і 100 гр. твердого сиру. Варити до повного розчинення сиру, на малому вогні. Відставила щоб соус охолов. В кухонному комбайні(можна і блендером) пересікла зелену петрушку і кріп(в мене були заморожені, я це все розморозила) і додала соус теплий. Все перетерла і кінці додала 3 зубчики часнику. Соусом полила рибу.
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:00 | Сообщение # 134 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я вже слиною давлюся!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:25 | Сообщение # 135 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| (оксанка) Скумбрія під сирним соусом. але смачно все описала!!!
|
|
| |