В гості до Ірини
 Страви з риби та море продуктів - Сторінка 7 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви з риби та море продуктів
оксанкаДата: Понеділок, 10/10/2011, 23:49 | Сообщение # 91
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Рибка фарширована

мені рецепт сподобався biggrin biggrin biggrin але нажаль мої не розуміють такого поєднання як чорнослив і рибка sad happy


 
КсюшаДата: Понеділок, 10/10/2011, 23:56 | Сообщение # 92
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, Я собі сама таке експерементувала ,теж зразу було страшно що вийде,коли риба була готова,то вже не було ніяких сумнівів.В колеги по роботі дочка виходила заміж так років8-10 назад,так я якраз робила їй на весілля таку рибку,казала що всім сподобалось.,ну звичайно якщо дати багато того чорносливу,то буде забагато,я 1 штучку для відтінку смаку,хто не любить,можна і не давати,а вот горіхи рекомендую

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Вівторок, 11/10/2011, 00:40 | Сообщение # 93
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, Оксанко, дякую за ідейку при нагоді буду пробувати wink happy happy happy

 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 21:54 | Сообщение # 94
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Шашличок рибний.
головку часнику,пару гілок розмарину общипати
5ст.л.олії оливкової
Потовкти часник, розмарин без стебел і дати олію.
Філе білої риби порізати на невеликі куски,і зверху змастити тим соусом.
Взяти батон і поломити такими кусками як куски риби.
Беремо бритванку,застелену пергаментним папером і нанизати на гілки від розмарину
нашу рибу і батон зверху все полити соусом і накрити тоненькими смужками бекону.
Запікати 15 хвилин.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 22:04 | Сообщение # 95
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Якщо жабу віднести до риби,то ще один простенький рецепт жабячих лапок.Поділюся ,як я умудрилась таке готувати.Коли мій чоловік кілька років тому поїхав за кордон,а до мене прийшов у гості його брат,то я й захотіла вимахнутись,а біля мене якраз магазин,зайшла бачу ті лапки вони тоді були 120 гр кг,то я купила 12штук.Вот що я з тим добром робила,ви знаєте якби не знала що ім то подумала,курка,індик,чуть на страусине мясо похоже.
Лапки 12 штук,
мука 100гр.
цибуля 2шт.
часник 1 головка мала
помідори,кмин,олія,для жарки
150гр.червоного вина.Сіль перець.
Лапки помити ,просушити на салфетці,обваляти у муці.
Обжарити всі лапки,тоді додати всі інградієнти і протушити 5 хвилин..

А ще анекдот в тему:
Приїхав Іван-царевич до Парижа, пішов в ресторан. В меню читає: «Жаб’ячі лапки смажені», «Жаб’ячі лапки тушковані», «Суп з жаб’ячих лапок» і ще десяток схожих блюд. Іван-царевич важко зітхнувши: – Так от що з ними роблять, а я, дурень, цілуватися поліз.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 22:05
 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 09:27 | Сообщение # 96
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Короп запечений зі сиром

2 свіжих коропи почистити від луски, відрізати голови (з них зварити уху smile ), хребет відділити. Добре промити. Витерти, щоб не був геть мокрим. Натерни сіллю і перцем. Залишити маринуватись десь не 2-3 години (якщо довше - то краще).
Деко злегка змочити олією (я роблю і без неї), викласти рибні філе. В них зробити надрізи, запхати туди нарізані дольки лимону. Зрехшу злегка полити майонезом, я проблю в пачці маленьку дирку і тоді витискаю майонез на рибу. Поставити запікатись десь на хв 40. Коли риба буде майже готова - витягнути, поситати натертим сиром і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Ще запікати кілька хвилин,щоб сир розплавився.
Готову рибку порізати на порційні кусочки трошки посипати зеленню і подавати до столу.
Смачного!!!!!!!!!




Сообщение отредактировал Маряна - Четвер, 27/10/2011, 09:28
 
КсюшаДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:39 | Сообщение # 97
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Хек в шубі
1кг філе хека,я беру звичайний хек,відділяю від хребта і всього лишнього
Маринад:приправа до риби (в зеленій пачці)
2 невеличкі цибулі різати кубиком
чуть оцту(сік лимона)для кислинки.Рибу вмокаємо в цей маринад і заливаєм холодною водою,ставимо в холодильник на 1 добу.Рибу різати на куски не потрібно ціле філе.,
збити яйця на піну з додаванням солі і перцю,тоді виймаємо рибу з маринаду і вмокаємо в муку і піну і жаримо
Виймаємо на дошку щоб стік лишній жир.
Готуємо печериці,помідори різати на пластини,окремо.
Тоді беремо нашу рибу і тоненькою цівкою майонезу покриваємо її,на майонез ложимо плакстинки печериці,зверху кружальця помідора і ставимо в духовку на хв 10 запекти,тоді вийняти і посипати тертим сиром(як нема пармезану)то будь яким іншим твердим сиром і тоді в духовку до золотого кольору сиру.При подачі на стіл можна порізати,можна подати кожному порцію


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 08/11/2011, 17:40
 
ЛесяДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:44 | Сообщение # 98
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Від твоєї риби аж слюнбки потекли!!!

 
КсюшаДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:48 | Сообщение # 99
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, я дуже люблю морепродукти,через це і ділюсь з вами,щоб не тільки в мене слюнки текли а і у вас,а жабячі лапки які прикольні,там вище є рецепт.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
канаркаДата: Вівторок, 08/11/2011, 18:02 | Сообщение # 100
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Хек в шубі


Дуже апетитно!!!!!!
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 21/11/2011, 14:54 | Сообщение # 101
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Була в гостях і їла дуже смачнезну рибу, випросила рецепт і ділюся з вами. Фото немає бо ще сама не робила, а так як дійсно виходить смачно то рецептом ділюся вже, бо йдуть свята, іменини то може комусь пригодиться!
Риба "Короп в маринаді"
Рибу почистити, повідрізати всі плавники, і порізати на порційні кусочки, посолити і відставити на 2 год в бік.
Варимо маринад:
4 ст. води, 1,5 ст. оцту
лавровий лист, гіркий і духмяний перець горошком, Проварити 5 хв.
Рибу посмажити на олії, без кляру, без муки. Окремо посмажити багато цибулі (чим більше тим смачніше) до золотистого кольору.
Беремо каструлю і перекладаємо:
шар риби
шар цибулі..
поки не закінчаться ....Заливаємо рибу холодним маринадом Накриваємо кришкою і даємо рибі настоятись. Ніч, день, добу...


 
AntaliaДата: Понеділок, 21/11/2011, 14:57 | Сообщение # 102
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Зорянко, дякую за рецепт!!! Дуже люблю рибу, особливо карпа. Одне зле...багато там кісток...Як з ними боротися? cool wink
 
оксанкаДата: Вівторок, 22/11/2011, 13:13 | Сообщение # 103
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Риба "Короп в маринаді"

і я дякую, бо теж сииииииииииильно люблю рибу, в любому вигляді smile smile smile


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 22/11/2011, 13:49 | Сообщение # 104
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (оксанка)
і я дякую, бо теж сииииииииииильно люблю рибу, в любому вигляді

Quote (Antalia)
Зорянко, дякую за рецепт!!!

дівчатонька готуйте на здоровя!!
а ще моя мама підказала що таку рибку можна робити на святу вечерю, бо вона пісна.


 
оксанкаДата: Вівторок, 22/11/2011, 15:31 | Сообщение # 105
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
на святу вечерю, бо вона пісна

о дійсно і за тееееееееее дякую!!! вже понесла до блокноту!!!! smile smile smile


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024