Страви з риби та море продуктів
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 23:49 | Сообщение # 91 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Рибка фарширована мені рецепт сподобався але нажаль мої не розуміють такого поєднання як чорнослив і рибка
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 23:56 | Сообщение # 92 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, Я собі сама таке експерементувала ,теж зразу було страшно що вийде,коли риба була готова,то вже не було ніяких сумнівів.В колеги по роботі дочка виходила заміж так років8-10 назад,так я якраз робила їй на весілля таку рибку,казала що всім сподобалось.,ну звичайно якщо дати багато того чорносливу,то буде забагато,я 1 штучку для відтінку смаку,хто не любить,можна і не давати,а вот горіхи рекомендую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 11/10/2011, 00:40 | Сообщение # 93 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, Оксанко, дякую за ідейку при нагоді буду пробувати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 21:54 | Сообщение # 94 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Шашличок рибний. головку часнику,пару гілок розмарину общипати 5ст.л.олії оливкової Потовкти часник, розмарин без стебел і дати олію. Філе білої риби порізати на невеликі куски,і зверху змастити тим соусом. Взяти батон і поломити такими кусками як куски риби. Беремо бритванку,застелену пергаментним папером і нанизати на гілки від розмарину нашу рибу і батон зверху все полити соусом і накрити тоненькими смужками бекону. Запікати 15 хвилин.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 22:04 | Сообщение # 95 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Якщо жабу віднести до риби,то ще один простенький рецепт жабячих лапок.Поділюся ,як я умудрилась таке готувати.Коли мій чоловік кілька років тому поїхав за кордон,а до мене прийшов у гості його брат,то я й захотіла вимахнутись,а біля мене якраз магазин,зайшла бачу ті лапки вони тоді були 120 гр кг,то я купила 12штук.Вот що я з тим добром робила,ви знаєте якби не знала що ім то подумала,курка,індик,чуть на страусине мясо похоже. Лапки 12 штук, мука 100гр. цибуля 2шт. часник 1 головка мала помідори,кмин,олія,для жарки 150гр.червоного вина.Сіль перець. Лапки помити ,просушити на салфетці,обваляти у муці. Обжарити всі лапки,тоді додати всі інградієнти і протушити 5 хвилин..
А ще анекдот в тему: Приїхав Іван-царевич до Парижа, пішов в ресторан. В меню читає: «Жаб’ячі лапки смажені», «Жаб’ячі лапки тушковані», «Суп з жаб’ячих лапок» і ще десяток схожих блюд. Іван-царевич важко зітхнувши: – Так от що з ними роблять, а я, дурень, цілуватися поліз.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 22:05 |
|
| |
Маряна | Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:27 | Сообщение # 96 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Короп запечений зі сиром
2 свіжих коропи почистити від луски, відрізати голови (з них зварити уху ), хребет відділити. Добре промити. Витерти, щоб не був геть мокрим. Натерни сіллю і перцем. Залишити маринуватись десь не 2-3 години (якщо довше - то краще). Деко злегка змочити олією (я роблю і без неї), викласти рибні філе. В них зробити надрізи, запхати туди нарізані дольки лимону. Зрехшу злегка полити майонезом, я проблю в пачці маленьку дирку і тоді витискаю майонез на рибу. Поставити запікатись десь на хв 40. Коли риба буде майже готова - витягнути, поситати натертим сиром і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Ще запікати кілька хвилин,щоб сир розплавився. Готову рибку порізати на порційні кусочки трошки посипати зеленню і подавати до столу. Смачного!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Маряна - Четвер, 27/10/2011, 09:28 |
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:39 | Сообщение # 97 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Хек в шубі 1кг філе хека,я беру звичайний хек,відділяю від хребта і всього лишнього Маринад:приправа до риби (в зеленій пачці) 2 невеличкі цибулі різати кубиком чуть оцту(сік лимона)для кислинки.Рибу вмокаємо в цей маринад і заливаєм холодною водою,ставимо в холодильник на 1 добу.Рибу різати на куски не потрібно ціле філе., збити яйця на піну з додаванням солі і перцю,тоді виймаємо рибу з маринаду і вмокаємо в муку і піну і жаримо Виймаємо на дошку щоб стік лишній жир. Готуємо печериці,помідори різати на пластини,окремо. Тоді беремо нашу рибу і тоненькою цівкою майонезу покриваємо її,на майонез ложимо плакстинки печериці,зверху кружальця помідора і ставимо в духовку на хв 10 запекти,тоді вийняти і посипати тертим сиром(як нема пармезану)то будь яким іншим твердим сиром і тоді в духовку до золотого кольору сиру.При подачі на стіл можна порізати,можна подати кожному порцію
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 08/11/2011, 17:40 |
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:44 | Сообщение # 98 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Від твоєї риби аж слюнбки потекли!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:48 | Сообщение # 99 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, я дуже люблю морепродукти,через це і ділюсь з вами,щоб не тільки в мене слюнки текли а і у вас,а жабячі лапки які прикольні,там вище є рецепт.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
канарка | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:02 | Сообщение # 100 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Дуже апетитно!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 14:54 | Сообщение # 101 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Була в гостях і їла дуже смачнезну рибу, випросила рецепт і ділюся з вами. Фото немає бо ще сама не робила, а так як дійсно виходить смачно то рецептом ділюся вже, бо йдуть свята, іменини то може комусь пригодиться! Риба "Короп в маринаді" Рибу почистити, повідрізати всі плавники, і порізати на порційні кусочки, посолити і відставити на 2 год в бік. Варимо маринад: 4 ст. води, 1,5 ст. оцту лавровий лист, гіркий і духмяний перець горошком, Проварити 5 хв. Рибу посмажити на олії, без кляру, без муки. Окремо посмажити багато цибулі (чим більше тим смачніше) до золотистого кольору. Беремо каструлю і перекладаємо: шар риби шар цибулі.. поки не закінчаться ....Заливаємо рибу холодним маринадом Накриваємо кришкою і даємо рибі настоятись. Ніч, день, добу...
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 14:57 | Сообщение # 102 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Зорянко, дякую за рецепт!!! Дуже люблю рибу, особливо карпа. Одне зле...багато там кісток...Як з ними боротися?
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 22/11/2011, 13:13 | Сообщение # 103 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Риба "Короп в маринаді" і я дякую, бо теж сииииииииииильно люблю рибу, в любому вигляді
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 22/11/2011, 13:49 | Сообщение # 104 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (оксанка) і я дякую, бо теж сииииииииииильно люблю рибу, в любому вигляді Quote (Antalia) Зорянко, дякую за рецепт!!! дівчатонька готуйте на здоровя!! а ще моя мама підказала що таку рибку можна робити на святу вечерю, бо вона пісна.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 22/11/2011, 15:31 | Сообщение # 105 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) на святу вечерю, бо вона пісна о дійсно і за тееееееееее дякую!!! вже понесла до блокноту!!!!
|
|
| |
|