Страви з риби та море продуктів
|
|
ir71 | Дата: Понеділок, 14/03/2011, 09:45 | Сообщение # 61 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (ксенія) Риба фарширована Тут мають бути не лише фото а й рецепти.А просто фото страв у темі "що у нас сьогодні на столі".Тому Оксанко виправляйся і дописуй рецепт
|
|
| |
Galysuk | Дата: Вівторок, 15/03/2011, 12:18 | Сообщение # 62 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Запіканка з Хека На 2 середніх філе хека -беру 5-6 яїчок,2 середні цибулинки,зелень(кріп,петрушка),сіль,перць за смаком . Яйка збити віничком з приправами,рибку з цибулькою і зеленню потрібнити в комбайні чи пропустити через мясорубку+яїчка,добре перемішати.Це все вилити на застелену фольгою форму і запікати на середньому вогні близько 30 хв(я печу 180 -30хв,але в мене електрична,то в такій можливл требуде чуть довше..),ще гарячу запіканочку можна присипати натертим твердим сиром,але я це роблю рідко,бо вона і так смачна,дуже добре ріжеться .
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 15/03/2011, 12:23 | Сообщение # 63 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Galysuk) ,бо вона і так смачна Коли прочитала то справді аж засмакувала мені така запіканочка.Дякую за репепт,Галю!
|
|
| |
ксенія | Дата: Вівторок, 15/03/2011, 12:51 | Сообщение # 64 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Іра, я вже виправилася.
|
|
| |
Рося | Дата: Субота, 09/04/2011, 20:16 | Сообщение # 65 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Оселедець по-іспанськи На 1 оселедець гарнір: 1грушка,1цибулина,2солених огірка,половинку капустини,300г грибів,2ст.л лимонного соку,2ст.л олії,сіль,зелень. Гриби відварити.Нарізати грушку,огірки, гриби,цибулю і капусту.Додати трішки грибного бульону,олії,лимонний сік,посолити,покласти спеції. Тушити до готовності.Викласти гарнір навколо оселедця.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 09/04/2011, 21:10 | Сообщение # 66 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Риба з грушкою???О це вже цікаво!!!!Дякую,Олю за рецепт!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 09/04/2011, 23:12 | Сообщение # 67 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Рося) Оселедець по-іспанськи О то вже новинка!!!! Дякую!!!
|
|
| |
мамця | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 19:23 | Сообщение # 68 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дівчата пропоную рецепт рибки "Дорату" Берем великого коропа, чистим робимо невеличкі надрізи солим перчим і поливаємо соком лимона.Коли трошки встоється відправляємо рибу на розігріту сковорідку з олією.Обжарюємо з двох сторін, а потім перекладаємо в духовку на пательню і печемо ще 15 хв.До цієї рибки дуже пасує такий салатик-соус:2 помідорки різати кубиками, 150 гр оливок кружочками, і пучок петрушки.Заправити це лимонним соком і олією.Одного разу забула, що то має бути все сире і відправила всі овочі на сковорідку.Скажу, що теж було смачне.Фото не вспіла зробити, все "змели" швидко.
Оксана Я.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 04/06/2011, 17:03 | Сообщение # 69 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Хочу поділитися з вами дуже смачним рецептом. Карп 1 кг карпа 50 гр шпондера, 150 гр сметани, 0,5 ст білого сухого вина, 2 ст.л. борошна 500 гр відвареної картоплі, порізаної на кружечки, 200 гр цибулі, порізаної кружальцями. 150 гр помідорів, порізати кружечками, 50 гр масла, 1 зелений болгарський перець(можна і червоний, то для різних кольорів) порізаний полосками, 2 ч.л. паприки. Приготування: Почистити і помити рибу. Голову відрізати, а також хвіст і плавники. Розрізати по хребту і витягнути його. Порізати рибу на великі шматки. Нашпигувати шпондером. Натерти рибу сіллю і паприкою. Бритванку натерти маслом і викласти дно та боки картоплею. На бульбу покласти рибу, потім цибулю, помідори та перець. Полити трошки олійки і поставити в духовку 180 градусів. Не накривати. Поки риба в духовці, розмішати сметану з мукою і полити на рибу через 10хв готування. Накрити бритванку фольгою і поставити в духовку ще на 25 хв. Час від часу поливати страву вином і помішувати овочі. Смачного!!!
|
|
| |
|
Улянка | Дата: Субота, 04/06/2011, 19:39 | Сообщение # 71 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Pavluk, апетитно, дякую за рецепт!!!
s
|
|
| |
Pocя | Дата: Субота, 04/06/2011, 23:31 | Сообщение # 72 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
|
Цікавий рецепт! Люблю рибку Дякую за рецепт!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 05/06/2011, 01:26 | Сообщение # 73 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата на здоррв'я. Мені дуже подобається така рибка. І дуже смачно виходить.
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 06/06/2011, 11:55 | Сообщение # 74 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
|
Люблю рибу в сметані. І карпа люблю. Таню, дякую за смачний рецепт.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 21:05 | Сообщение # 75 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Рибні колесики,
блюдо яке подобається львівським студентам. 1хліб білий кирпіч 250гр рибних консервів в маслі 1 цибуля 2ст.ложки тертого хрону 3 ст.л.майонезу чуть перцю червоного і чорного меленого 6 чайних ложок масла З хліба зрізати тонко шкірку,порізати хліб вздовж на 6 рівних частин через цілий хліб. Беремо пергамент у викладаємо хліб вздовж і розкачуємо по довжині виходить довгий пласт .Все крім масла збити міксером.хліб змастити маслом .На 1 кусок хліба 1 ч. л.масла і тоді начинку і завернути рулетом.Можна робити 6 рулетиків,я робила 2,тобто три куска хліба ложила в довжину один біля одного і розкачала і вийшов 1 кусок,масло бажано щоб було кімнатної температури,щоб добре мастилось.коли закрутили рулетики,завертаємо тісно в пергамент,а потім у харчову плівку ,або фольгу і в холодильник на 1 годину.Різати як рулет.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |