В гості до Ірини
 Страви з риби та море продуктів - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви з риби та море продуктів
ir71Дата: Понеділок, 14/03/2011, 09:45 | Сообщение # 61
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (ксенія)
Риба фарширована

Тут мають бути не лише фото а й рецепти.А просто фото страв у темі "що у нас сьогодні на столі".Тому Оксанко виправляйся і дописуй рецепт


 
GalysukДата: Вівторок, 15/03/2011, 12:18 | Сообщение # 62
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Запіканка з Хека
На 2 середніх філе хека -беру 5-6 яїчок,2 середні цибулинки,зелень(кріп,петрушка),сіль,перць за смаком .
Яйка збити віничком з приправами,рибку з цибулькою і зеленню потрібнити в комбайні чи пропустити через мясорубку+яїчка,добре перемішати.Це все вилити на застелену фольгою форму і запікати на середньому вогні близько 30 хв(я печу 180 -30хв,але в мене електрична,то в такій можливл требуде чуть довше..),ще гарячу запіканочку можна присипати натертим твердим сиром,але я це роблю рідко,бо вона і так смачна,дуже добре ріжеться .
 
ir71Дата: Вівторок, 15/03/2011, 12:23 | Сообщение # 63
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Galysuk)
,бо вона і так смачна

Коли прочитала то справді аж засмакувала мені така запіканочка.Дякую за репепт,Галю!


 
ксеніяДата: Вівторок, 15/03/2011, 12:51 | Сообщение # 64
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Іра, я вже виправилася.
 
РосяДата: Субота, 09/04/2011, 20:16 | Сообщение # 65
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Оселедець по-іспанськи

На 1 оселедець гарнір:
1грушка,1цибулина,2солених огірка,половинку капустини,300г грибів,2ст.л лимонного соку,2ст.л олії,сіль,зелень.
Гриби відварити.Нарізати грушку,огірки, гриби,цибулю і капусту.Додати трішки грибного бульону,олії,лимонний сік,посолити,покласти спеції. Тушити до готовності.Викласти гарнір навколо оселедця.


 
ir71Дата: Субота, 09/04/2011, 21:10 | Сообщение # 66
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Риба з грушкою???О це вже цікаво!!!!Дякую,Олю за рецепт!!!!

 
оксанкаДата: Субота, 09/04/2011, 23:12 | Сообщение # 67
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Рося)
Оселедець по-іспанськи

О то вже новинка!!!! happy happy happy Дякую!!!


 
мамцяДата: Вівторок, 12/04/2011, 19:23 | Сообщение # 68
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дівчата пропоную рецепт рибки "Дорату"

Берем великого коропа, чистим робимо невеличкі надрізи солим перчим і поливаємо соком лимона.Коли трошки встоється відправляємо рибу на розігріту сковорідку з олією.Обжарюємо з двох сторін, а потім перекладаємо в духовку на пательню і печемо ще 15 хв.До цієї рибки дуже пасує такий салатик-соус:2 помідорки різати кубиками, 150 гр оливок кружочками, і пучок петрушки.Заправити це лимонним соком і олією.Одного разу забула, що то має бути все сире і відправила всі овочі на сковорідку.Скажу, що теж було смачне.Фото не вспіла зробити, все "змели" швидко.


Оксана Я.
 
PavlukДата: Субота, 04/06/2011, 17:03 | Сообщение # 69
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Хочу поділитися з вами дуже смачним рецептом.
Карп
1 кг карпа
50 гр шпондера,
150 гр сметани,
0,5 ст білого сухого вина,
2 ст.л. борошна
500 гр відвареної картоплі, порізаної на кружечки,
200 гр цибулі, порізаної кружальцями.
150 гр помідорів, порізати кружечками,
50 гр масла,
1 зелений болгарський перець(можна і червоний, то для різних кольорів) порізаний полосками,
2 ч.л. паприки.
Приготування:
Почистити і помити рибу. Голову відрізати, а також хвіст і плавники. Розрізати по хребту і витягнути його. Порізати рибу на великі шматки. Нашпигувати шпондером. Натерти рибу сіллю і паприкою. Бритванку натерти маслом і викласти дно та боки картоплею. На бульбу покласти рибу, потім цибулю, помідори та перець. Полити трошки олійки і поставити в духовку 180 градусів. Не накривати.
Поки риба в духовці, розмішати сметану з мукою і полити на рибу через 10хв готування. Накрити бритванку фольгою і поставити в духовку ще на 25 хв. Час від часу поливати страву вином і помішувати овочі.
Смачного!!!


 
оксанкаДата: Субота, 04/06/2011, 18:36 | Сообщение # 70
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, Всьо рецепт поїхав у блокнот!!! happy happy happy biggrin biggrin biggrin

 
УлянкаДата: Субота, 04/06/2011, 19:39 | Сообщение # 71
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Pavluk, апетитно, дякую за рецепт!!!

s
 
PocяДата: Субота, 04/06/2011, 23:31 | Сообщение # 72
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Карп


Цікавий рецепт! Люблю рибку biggrin biggrin biggrin Дякую за рецепт!


 
PavlukДата: Неділя, 05/06/2011, 01:26 | Сообщение # 73
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата на здоррв'я. Мені дуже подобається така рибка. І дуже смачно виходить.

 
ОляДата: Понеділок, 06/06/2011, 11:55 | Сообщение # 74
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Карп


Люблю рибу в сметані. І карпа люблю. Таню, дякую за смачний рецепт.
flower
 
КсюшаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 21:05 | Сообщение # 75
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Рибні колесики,

блюдо яке подобається львівським студентам.
1хліб білий кирпіч
250гр рибних консервів в маслі
1 цибуля
2ст.ложки тертого хрону
3 ст.л.майонезу
чуть перцю червоного і чорного меленого
6 чайних ложок масла
З хліба зрізати тонко шкірку,порізати хліб вздовж на 6 рівних частин через цілий хліб.
Беремо пергамент у викладаємо хліб вздовж і розкачуємо по довжині виходить довгий пласт .Все крім масла збити міксером.хліб змастити маслом .На 1 кусок хліба 1 ч. л.масла і тоді начинку і завернути рулетом.Можна робити 6 рулетиків,я робила 2,тобто три куска хліба ложила в довжину один біля одного і розкачала і вийшов 1 кусок,масло бажано щоб було кімнатної температури,щоб добре мастилось.коли закрутили рулетики,завертаємо тісно в пергамент,а потім у харчову плівку ,або фольгу і в холодильник на 1 годину.Різати як рулет.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024