Страви з риби та море продуктів
|
|
Ксюша | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 21:22 | Сообщение # 76 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дівчаточка подивилась,що тут такого рецепту немає,рішила поділитись. Золота рибка на 1 кг мороженої мойви,2 баночки шпротів. Відрізати голову в мойви,зробити проріз в спинці,видалити хребет,нутрощі.Посипати перцем,кубиком курячого бульону розтертим,можна іншою приправою.Мойву начиняємо шпротами..Кожну рибку обкачуємо в муці,потім в клярі.Подавати можна з соусом. Кляр;1склянка муки,чуть солі,2 жовтки,чуть цукру,1 ст.л. сметани,125 гр молока розмішати до однорідної маси,додати 2 збитих на піну білка. Соус;порізаний кріп,дрібно порізаний маринований огірок,тертий хрін перемішати з майонезом.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:36 | Сообщение # 77 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Золота рибка Ксюша, нова цікава страва! Має бути смачно.
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:40 | Сообщение # 78 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Золота рибка цікавий рецепт...пробую уявити яке то буде на смак....певно дуже смачне.Дякую.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/10/2011, 11:45 | Сообщение # 79 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| LILEJA, Для мене вона вже надто стара,бо давно її роблю на свята.Так рибка дійсно золота на вигляд і смачна.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/10/2011, 11:45 | Сообщение # 80 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Antalia, Не то слово, в роті тане.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 09/10/2011, 11:45 | Сообщение # 81 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Золота рибка Згадала цей рецепт! Колись робила! Дійсно смачно ! Дякую Ксюша що нагадала!
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 09/10/2011, 11:55 | Сообщение # 82 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оксана, ну..якщо тане...зроблю точно!!! Дякую!!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 09/10/2011, 12:44 | Сообщение # 83 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, щось цікаве, дякую.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 11:14 | Сообщение # 84 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Рибка фарширована Помити і почистити рибу відділити мясо від шкіри,акуратно щоб не пошкодити її.Тоді відділяємо мясо від кісток ,щоб легше відділялось,я кидаю на кипяток на 1-2 хв,тоді за допомогою вилки мясо гарно знімається.Шкірку гарно промиваємо ,солимо і в голову напихаємо різаної цибулі,хай так постоїть поки готуємо фарш.Мясо рибки перекрутити через мясорубку (міксер),додати жареної моркви і цибулі,0.5кг свинного фаршу,даю замість булки ,сіль перць 4-5 яєць.Я собі сама придумала і додавала грецькі мелені горіхи0.5 стакана і 1 шт меленого чорносливу(всім сподобалось)рибка мала запах димку.Тоді забираємо цибулю з голови і начиняємо рибу.Я запікаю в духовці.Для того щоб риба не підгоряла роблю їй ковдру із овочів(морква,цибуля,картопля_грубими кольцами)зверху ложу рибу,даю трохи олії,трохи води.Час від часу верх поливаю олією.Печемо до румяної шкірки не на великій температурі.Подивіться що з того вийшло
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 11:31 | Сообщение # 85 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Рибка фарширована Дуже дюблю таку рибку але не получається вона у иене.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 11:41 | Сообщение # 86 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ксюша, рибка супер. А як ти робиш оті прикраси з овочів. Може, при нагоді покажеш нам?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 11:48 | Сообщение # 87 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| LILEJA[/b], з овочів яких,отой чудачок,чи з цибулі лілії,чи може ось такі квітки з картоплі Запитуйте що іменно постараюсь розказати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 10/10/2011, 17:02 |
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 13:00 | Сообщение # 88 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Запитуйте що іменно постараюсь розказати Тобі треба відкрити темку по прикрашаню страв але покроково з фотками.І нас навчити
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 13:45 | Сообщение # 89 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Прикріплення: 6368780.jpg(123Kb) Оксано,на перший раз прощаю,а далі просто таке буду видаляти.Фото не має перевищувати 100кб
Я відкрию темку ОСЬ ТУТ про прикращання овочами.Ти при нагоді занось туди свої творіння
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 17:04 | Сообщение # 90 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, Я вже все виправила,більше так не буду,просто не побачила що не ту фотку поставила
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |