В гості до Ірини
 Страви з риби та море продуктів - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви з риби та море продуктів
КсюшаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 21:22 | Сообщение # 76
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчаточка подивилась,що тут такого рецепту немає,рішила поділитись.
Золота рибка
на 1 кг мороженої мойви,2 баночки шпротів.
Відрізати голову в мойви,зробити проріз в спинці,видалити хребет,нутрощі.Посипати перцем,кубиком курячого бульону розтертим,можна іншою приправою.Мойву начиняємо шпротами..Кожну рибку обкачуємо в муці,потім в клярі.Подавати можна з соусом.
Кляр;1склянка муки,чуть солі,2 жовтки,чуть цукру,1 ст.л. сметани,125 гр молока розмішати до однорідної маси,додати 2 збитих на піну білка.
Соус;порізаний кріп,дрібно порізаний маринований огірок,тертий хрін перемішати з майонезом.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
LILEJAДата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:36 | Сообщение # 77
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Золота рибка

Ксюша, нова цікава страва! Має бути смачно.


 
AntaliaДата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:40 | Сообщение # 78
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Золота рибка
цікавий рецепт...пробую уявити яке то буде на смак....певно дуже смачне.Дякую.
 
КсюшаДата: Субота, 08/10/2011, 11:45 | Сообщение # 79
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
LILEJA, Для мене вона вже надто стара,бо давно її роблю на свята.Так рибка дійсно золота на вигляд і смачна.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Субота, 08/10/2011, 11:45 | Сообщение # 80
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Antalia, Не то слово, в роті тане.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Оленка14Дата: Неділя, 09/10/2011, 11:45 | Сообщение # 81
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Золота рибка

Згадала цей рецепт! smile Колись робила! Дійсно смачно ! Дякую Ксюша що нагадала!
 
AntaliaДата: Неділя, 09/10/2011, 11:55 | Сообщение # 82
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
в роті тане
Оксана, ну..якщо тане...зроблю точно!!! happy Дякую!!!! smile
 
IraДата: Неділя, 09/10/2011, 12:44 | Сообщение # 83
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, щось цікаве, дякую.

 
КсюшаДата: Понеділок, 10/10/2011, 11:14 | Сообщение # 84
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Рибка фарширована
Помити і почистити рибу відділити мясо від шкіри,акуратно щоб не пошкодити її.Тоді відділяємо мясо від кісток ,щоб легше відділялось,я кидаю на кипяток на 1-2 хв,тоді за допомогою вилки мясо гарно знімається.Шкірку гарно промиваємо ,солимо і в голову напихаємо різаної цибулі,хай так постоїть поки готуємо фарш.Мясо рибки перекрутити через мясорубку (міксер),додати жареної моркви і цибулі,0.5кг свинного фаршу,даю замість булки ,сіль перць 4-5 яєць.Я собі сама придумала і додавала грецькі мелені горіхи0.5 стакана і 1 шт меленого чорносливу(всім сподобалось)рибка мала запах димку.Тоді забираємо цибулю з голови і начиняємо рибу.Я запікаю в духовці.Для того щоб риба не підгоряла роблю їй ковдру із овочів(морква,цибуля,картопля_грубими кольцами)зверху ложу рибу,даю трохи олії,трохи води.Час від часу верх поливаю олією.Печемо до румяної шкірки не на великій температурі.Подивіться що з того вийшло
Прикрепления: 0013819.jpg (70.4 Kb) · 1086242.jpg (76.9 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Понеділок, 10/10/2011, 11:31 | Сообщение # 85
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Рибка фарширована

Дуже дюблю таку рибку але не получається вона у иене.


 
LILEJAДата: Понеділок, 10/10/2011, 11:41 | Сообщение # 86
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ксюша, рибка супер. applause А як ти робиш оті прикраси з овочів. Може, при нагоді покажеш нам?

 
КсюшаДата: Понеділок, 10/10/2011, 11:48 | Сообщение # 87
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
LILEJA[/b], з овочів яких,отой чудачок,чи з цибулі лілії,чи може ось такі квітки з картоплі
Запитуйте що іменно постараюсь розказати
Прикрепления: 4233983.jpg (28.5 Kb) · 8421004.jpg (67.5 Kb) · 8017143.jpg (64.9 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 10/10/2011, 17:02
 
ЛесяДата: Понеділок, 10/10/2011, 13:00 | Сообщение # 88
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Запитуйте що іменно постараюсь розказати

Тобі треба відкрити темку по прикрашаню страв але покроково з фотками.І нас навчити


 
ir71Дата: Понеділок, 10/10/2011, 13:45 | Сообщение # 89
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Прикріплення: 6368780.jpg(123Kb)

Оксано,на перший раз прощаю,а далі просто таке буду видаляти.Фото не має перевищувати 100кб

Я відкрию темку ОСЬ ТУТ про прикращання овочами.Ти при нагоді занось туди свої творіння


 
КсюшаДата: Понеділок, 10/10/2011, 17:04 | Сообщение # 90
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, Я вже все виправила,більше так не буду,просто не побачила що не ту фотку поставила cry cry cry cry

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024