В гості до Ірини
 Страви з риби та море продуктів - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви з риби та море продуктів
PocяДата: Вівторок, 22/11/2011, 16:07 | Сообщение # 106
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Дякую,Зоряночко за рецепт рибки! На свята саме те що треба! biggrin biggrin biggrin

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 22/11/2011, 16:10 | Сообщение # 107
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Pocя)
На свята саме те що треба!

ага, пісно але дуууже смачно!


 
stinaДата: Вівторок, 22/11/2011, 18:14 | Сообщение # 108
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Риба "Короп в маринаді"

Зоряна, дякую за гарний рецепт.


Мене звати Людмила!
 
masikДата: П`ятниця, 02/12/2011, 17:47 | Сообщение # 109
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
СКУМБРІЯ ВАРЕНА

2 рибини почистити і порізати на куски
на рибу порізати цибулину
зварити маринад-200 гр.води,1ч.л.цукру,1ч.л.солі,50гр.олії,30 гр.оцту, пахучий перчик,лавр.лист.
Цим маринадом залити рибу і варити 7 хв.Їсти охолоджену.


Сообщение отредактировал masik - П`ятниця, 02/12/2011, 21:34
 
оксанкаДата: П`ятниця, 02/12/2011, 18:15 | Сообщение # 110
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (masik)
СКУМБРІЯ ВАРЕНА

дякую за рецептик!!!!!!!!!!!


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 18:25 | Сообщение # 111
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (masik)
СКУМБРІЯ ВАРЕНА

дякую за рецепт, до записника
А скумбрія морожена?
і маринадом гарячим заливати чи холодним?


 
PocяДата: П`ятниця, 02/12/2011, 22:55 | Сообщение # 112
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
masik, дякую за рецептик рибки!!! Оце вже намареную риби на свята-запала оком на Зоряниного маринованого карпа а тепер ще Твоя скумбрія smile smile smile !

 
masikДата: Субота, 03/12/2011, 01:48 | Сообщение # 113
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
А скумбрія морожена? і маринадом гарячим заливати чи холодним?

Так морожена. заливати гарячим маринадом
 
оксанкаДата: Субота, 24/12/2011, 13:26 | Сообщение # 114
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Філе риби з огірком під томатним соусом

1 кг філе риби (любої, в мене окунь) поріразати на порційні кусочки , обсмажити тільки в борошні. Поскладати в лоточок.
3 середні цибулини порізати кружечками, чуть-чуть посолити , поцукрувати , залишити щоб зм’якла. Викласти по рибі.
4-5 середній квашених (можна маринованих) огірки порізати кружечками, викласти по цибулі.
Готуємо соус:
400 гр. води
100гр. олії
200гр. томатної пасти
1 ст.л. оцту
лавровий листок
перець, сіль до смаку
Все варимо 10 хв, щоб кипіло і горячим заливаємо рибу.
Не накривати , нехай охолоне. Якщо накрити риба відпариться. wink
Смачного!!!!!!!!!!!
Рецепт підкинула подруга...
Прикрепления: 8112128.jpg (45.1 Kb)


 
ir71Дата: Субота, 24/12/2011, 14:05 | Сообщение # 115
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оксанко,а смак як?Мене цікавить якщо томатна паста і кислий огірок разом то вони створюють кисле середовище,то рибка не сильно кисла виходить???

 
оксанкаДата: Субота, 24/12/2011, 20:03 | Сообщение # 116
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
то рибка не сильно кисла виходить???

Ні не дуже кисле... олія робить свою справу, пом’якшує смак wink


 
ir71Дата: Субота, 24/12/2011, 20:30 | Сообщение # 117
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Дякую,буду пробувати,бо я щось останніи часом підсіла на рибку happy happy happy

 
КсюшаДата: Субота, 24/12/2011, 20:37 | Сообщение # 118
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
masik,
оксанка, дякую за гарні рецепти.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ТаньчикДата: Понеділок, 06/02/2012, 19:33 | Сообщение # 119
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
оксанка, щойно готувала рибку по твоєму останньому рецепту, дуже смамчно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
оксанкаДата: Понеділок, 06/02/2012, 20:00 | Сообщение # 120
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Таньчик, Рада що тобі сподобалося!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024