В гості до Ірини
 Страви з риби та море продуктів - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви з риби та море продуктів
TalochkaДата: Понеділок, 24/12/2012, 15:33 | Сообщение # 136
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
оксанка,
Ой, як доречно! У мене якраз одна скумбрія в морозилці є.
Оксаночко, дякую за детальний рецепт і фото!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
orestaДата: Четвер, 24/01/2013, 01:12 | Сообщение # 137
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Фарширована рибка від Орести
Подаю  вам рецепт  ще одної фаршированої рибки. Зрештою процедура підготовки
рибки до процесу  фарширування такий самий як і усіх попередніх рецептах,  а  ось фарш
я зробила другий. А саме: перемолола в блендері  мясо риби  додала чуть намоченої
у молоці булки і  ще додала смажених шампіньонів з великою кількістю цибулі.  Це все
перемішати,додати за смаком сіль,перець.  Рибку зашила і запекла в духовці,підперши в двох
боків (наприклад картоплею) щоб як буде запікатися не причепилася одною стороною і не зіпсувала
товарний вигляд і заодно рівномірно запечеться.Запікаю 20-30хв.  температуру регулюю - спочатку
180 потім трохи -220
Прикрепления: 9749701.jpg (49.9 Kb)


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
IraДата: Четвер, 24/01/2013, 01:15 | Сообщение # 138
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
oresta, класно!!!!!!! А толстолобика можна нафарширувати?

 
КсюшаДата: Четвер, 24/01/2013, 02:11 | Сообщение # 139
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
oresta, і красиво оформлено,ну а смак напевно чудовий s1468

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Четвер, 24/01/2013, 08:48 | Сообщение # 140
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
oresta, Знала чи на ніч нагодувати,смакота!!!!!!!!!!!!Дякую Оресто за рецептик.

 
MariykaДата: Четвер, 24/01/2013, 09:39 | Сообщение # 141
Mariyka
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
Ох, oresta,  рибка виглядає дуже апетитно!!!
Що стосується фаршу, то особисто я ше додаю трошки лимонного соку і сире яйце podmigivaniya-118


"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
 
ir71Дата: Четвер, 24/01/2013, 10:02 | Сообщение # 142
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (oresta)
Фарширована рибка від Орести
Моя Орися взялася до роботи. 


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 24/01/2013, 10:52 | Сообщение # 143
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
oresta, дякую за новий рецепт. гриби у рибі то щось нове. s1468

 
LILEJAДата: Четвер, 24/01/2013, 14:13 | Сообщение # 144
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
oresta, цікавий рецепт, а фото яке. Зразу хочеться спробувати.

 
ТаньчикДата: Четвер, 24/01/2013, 18:45 | Сообщение # 145
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
oresta, апетитненька рибка

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
TalochkaДата: Четвер, 24/01/2013, 20:34 | Сообщение # 146
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
oresta Ой Орисю, з яким гарним рецептом ти до нас повертаєшся! da-38 Рада, що ти зноау з нами! emocii-563 emocii-563 privetstvie-197

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ОляДата: Понеділок, 28/01/2013, 05:31 | Сообщение # 147
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Дівчата, сьогодні робила на обід дуже смачну рибну страву. Колись давніше робила щось подібне за рецептом Юльки Висоцької, а нині імпровізувала сама.
 Порізала філе сома ( можна будь-яку білу рибу, але я люблю сома, бо він жирненький і в нас дуже дешевий) полосками і підсмажила на олії. Порізала пів цибулини і всипала до риби. Пів кіло пецериць почертветувала і туди ж. Тепер посолила, поперчила і смажила з 5 хвилин то разом. Як вода з перериць вже висмажилася, кинула шримпи. То такі більші креветки сирі в панцирі, але без голов. Як вони почали ставати рожеві додала до страви сметани зо три великі ложки і довела до кипіння. Все це перекипіло разом з хвилину і роздушила тоді при кінці 3 зубчики часнику. Помішала, накрила покришкою і відставила. Креветки ті треба кидати в кінці, щоби вони не переварилися і не стали гумовими.
 Подавала до картопляного пюре. Діти брали по два рази добавку. Фотки не зробила, бо все змели. Може на другий раз встигну. Але страва смачнюща і ситна! Зробіть - не пошкодуєте!
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 28/01/2013, 11:26 | Сообщение # 148
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Оля)
Але страва смачнюща і ситна! Зробіть - не пошкодуєте!
по опису страва дійсно має бути смачною.але мої спокійно відносяться до всі страв з риб і морепродуктів., то можуть не зрозуміти і не їсти.. zlost-490
а от я скуштувала б з величезним задоволенням після такого апетитного розпису.


 
ОляДата: Понеділок, 28/01/2013, 12:34 | Сообщение # 149
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
але мої спокійно відносяться до всі страв з риб і морепродуктів., то можуть не зрозуміти і не їсти..

 Зорянко, то спершу спробуй без тих шримрів(креветок). Просто зроби рибу з грибами.  Вони і не зрозуміють. :) Можна подати по макароні ще, або поверх рису.
 
LILEJAДата: Понеділок, 28/01/2013, 16:11 | Сообщение # 150
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Оля, і мене рецепт зацікавив. Можна дійсно спочатку без креветок спробувати (бо їх лише чоловік любить). Дякую. podmigivaniya-118

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024