Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:33 | Сообщение # 136
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
оксанка, Ой, як доречно! У мене якраз одна скумбрія в морозилці є. Оксаночко, дякую за детальний рецепт і фото! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Фарширована рибка від Орести Подаю вам рецепт ще одної фаршированої рибки. Зрештою процедура підготовки рибки до процесу фарширування такий самий як і усіх попередніх рецептах, а ось фарш я зробила другий. А саме: перемолола в блендері мясо риби додала чуть намоченої у молоці булки і ще додала смажених шампіньонів з великою кількістю цибулі. Це все перемішати,додати за смаком сіль,перець. Рибку зашила і запекла в духовці,підперши в двох боків (наприклад картоплею) щоб як буде запікатися не причепилася одною стороною і не зіпсувала товарний вигляд і заодно рівномірно запечеться.Запікаю 20-30хв. температуру регулюю - спочатку 180 потім трохи -220
oresta, і красиво оформлено,ну а смак напевно чудовий Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Ох, oresta, рибка виглядає дуже апетитно!!! Що стосується фаршу, то особисто я ше додаю трошки лимонного соку і сире яйце "У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
oresta Ой Орисю, з яким гарним рецептом ти до нас повертаєшся! Рада, що ти зноау з нами! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: Понеділок, 28/01/2013, 05:31 | Сообщение # 147
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Дівчата, сьогодні робила на обід дуже смачну рибну страву. Колись давніше робила щось подібне за рецептом Юльки Висоцької, а нині імпровізувала сама. Порізала філе сома ( можна будь-яку білу рибу, але я люблю сома, бо він жирненький і в нас дуже дешевий) полосками і підсмажила на олії. Порізала пів цибулини і всипала до риби. Пів кіло пецериць почертветувала і туди ж. Тепер посолила, поперчила і смажила з 5 хвилин то разом. Як вода з перериць вже висмажилася, кинула шримпи. То такі більші креветки сирі в панцирі, але без голов. Як вони почали ставати рожеві додала до страви сметани зо три великі ложки і довела до кипіння. Все це перекипіло разом з хвилину і роздушила тоді при кінці 3 зубчики часнику. Помішала, накрила покришкою і відставила. Креветки ті треба кидати в кінці, щоби вони не переварилися і не стали гумовими. Подавала до картопляного пюре. Діти брали по два рази добавку. Фотки не зробила, бо все змели. Може на другий раз встигну. Але страва смачнюща і ситна! Зробіть - не пошкодуєте!
Дата: Понеділок, 28/01/2013, 11:26 | Сообщение # 148
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Оля)
Але страва смачнюща і ситна! Зробіть - не пошкодуєте!
по опису страва дійсно має бути смачною.але мої спокійно відносяться до всі страв з риб і морепродуктів., то можуть не зрозуміти і не їсти.. а от я скуштувала б з величезним задоволенням після такого апетитного розпису.
Дата: Понеділок, 28/01/2013, 12:34 | Сообщение # 149
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
але мої спокійно відносяться до всі страв з риб і морепродуктів., то можуть не зрозуміти і не їсти..
Зорянко, то спершу спробуй без тих шримрів(креветок). Просто зроби рибу з грибами. Вони і не зрозуміють. :) Можна подати по макароні ще, або поверх рису.