В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Червень » 02

Торт з полуницею і мусом з білого шоколаду

Бисквіт:
2 яйця
2ст л цукру
1пачка кіселю полуничного(мала пачка)
2ст л муки,
1 ст л розпушувача

Мус:
200 г білого шоколаду (дрібно натертого)
250 мл вершків
15гр желатину
близько 1стакана полуниці

Бисквіт.Яйця збити з цукром до твердих піків,вcиgати кісіль перемішаний з борошном та розпушувачем і обережно перемішати в одному напрямку.Випікати до готовності.Охолодити і пропитати сиропом.
Сироп:1стак цукру зварити у 0.5л води,можна використати полуничний сік або лікер.

Мус.
Розтопити шоколад на водяній бані. Замочити желатин в холодній воді. Нагріти 100 мл вершків й розчинити в них набряклий желатин. Залити гарячими вершками шоколад і розмішати. Охолодити до кімнатної температури. Збити вершки, що залишилися до м'яких піків. Потроху, у 3 прийоми, ввести збиті вершки у шоколадну масу, акуратно перемішуючи.

Збірка.
Рецепт на роз'ємну форму, розміром 22см.

У бісквіта зрізати верхню і нижню скоринки, Викласти корж на дно форми.
Відібрати полуницю однакового розміру і розрізати її навпіл (полуниця повинна бути обов'язково сухою, інакше вона може забарвити мус). Решту полуницю нарізати тонкими пластинками, половину з яких викласти поверх коржа.
Викласти шоколадний мус.Прикрасити.Я використала мигдальні пластівці.
Охолодити в холодильнику не менше 6 годин і подавати.


Рецепт Мішель з kuking.net


Детальніше  Середа | 12:48 |  Коментарів: (6)
Вівторок, 08/10/2024, 02:00
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024