Бисквіт на окропі.
Бисквіт на окропі
4яйця
1ст цукру
1ст муки
1ст л порошку до печива
1ст л олії
3ст л окропу
ваніль
Яйця збити з цукром до гарного соломяного кольору(збивати близько 15хв)
Всипати муку,просіяну з розпушувачем,ваніль і вимішати лопаткою методом складання(в одну сторону)
Влити 3 стл окропу,відразу швидко мішати і 1 ст олії,теж легко вимішати.Влити все у застелену пергаментом форму і випікати до готовності.Охолодити і розрізати на три коржі.
Крем.
250гр сиру(сметанкового,мякого)
1ст вершків
1ст пудри.
1 стак ягід чорниць
Сироп.
1ст води+0.5ст цукру+100гр лікеру(коняк або горівка)
Вершки збити з пудрою до піків,по трохи додавати сир і продовжувати збивати.Крем виходить пухкий та ніжний.
Складаємо торт.Коржі пропитуємо сиропом.Викладаємо крем і добре посипаємо ягодами.На верх торта залишаємо трохи крему і прикрашаємо по бажанню.
Те що смачно,то я вам гарантую!!!