1стакан ягід
кілька полуничок
1 полунична галаретка(желе)
1 пачка желатину(15гр)
150гр жирних вершків
100гр морозива
На дно форми засипаємо жменю сухих ягід.Желатин розводимо на водяній бані і даємо йому трохи охолонути.А тим часом збиваємо вершки до твердих стоячих піків.По трохи вводимо морозиво і продовжуємо збивати.В самому кінці вливаємо розведений желатин і добре ще раз збити.
Цю вершкову масу вливаємо на ягоди у формі і ставимо у холод на 1 год.В серединку цієї маси можна додати любі ягоди чи фрукти.Я ж додала кілька полуниць.
Окремо розводимо галаретку і даємо їй охолонути.Коли маса у холодильнику застине то виймаємо і посипаємо ягодами.А зверху заливаємо охолонувшою галареткою.Ставимо всю цю смакоту в холодиньник для повного застивання.
Через годину десерт готовий.У мене силіконова форма,тому вийняла і перегорнула я свій десер без проблем.Якщо у вас не має силіконової форми то можна використати іншу але раджу застелити її харчовою плівкою.Тоді виймете свій десерт з форми без проблем.
Перед подачею оздобила білим шоколадом.Смачного!!!!