Нам потрібно: 1стакан ягід кілька полуничок 1 полунична галаретка(желе) 1 пачка желатину(15гр) 150гр жирних вершків 100гр морозива
На дно форми засипаємо жменю сухих ягід.Желатин розводимо на водяній бані і даємо йому трохи охолонути.А тим часом збиваємо вершки до твердих стоячих піків.По трохи вводимо морозиво і продовжуємо збивати.В самому кінці вливаємо розведений желатин і добре ще раз збити. Цю вершкову масу вливаємо на ягоди у формі і ставимо у холод на 1 год.В серединку цієї маси можна додати любі ягоди чи фрукти.Я ж додала кілька полуниць. Окремо розводимо галаретку і даємо їй охолонути.Коли маса у холодильнику застине то виймаємо і посипаємо ягодами.А зверху заливаємо охолонувшою галареткою.Ставимо всю цю смакоту в холодиньник для повного застивання. Через годину десерт готовий.У мене силіконова форма,тому вийняла і перегорнула я свій десер без проблем.Якщо у вас не має силіконової форми то можна використати іншу але раджу застелити її харчовою плівкою.Тоді виймете свій десерт з форми без проблем. Перед подачею оздобила білим шоколадом.Смачного!!!!