Сьогодні при неділі,хотілося чогось незвичного і я поблукавши в просторах нету наткнулася на рецепт Irmelli з ЖЖ ,"Фрікасе в хлібі".Ось я загорілася бажанням таке приготовити.Звичайно взяла лише ідею,тому мій рецепт відрізняється від оригінала.Але я мабуть не вплинуло на смак,бо вийшло дуже смачно. Потрібно : Круглі булочки Куряча грудка - 2 шт . ; Перець болгарський - 1 шт . ; Помідори у власному соку - 250 гр . ; Цибуля - 1 шт . ; сметана - 1 / 2 склянки олія; Зелень Перець , сіль , каррі Грудку помити , обсушити паперовим рушником. Нарізати на невеликі шматочки,кубіками.Дрібно нарізати цибулю і болгарский перець .Обсмажити на олії в в глибокій сковороді курку до утворення рум'яної скоринки. Приправити сіллю , перцем каррі.Окремо обсмажити цибулю,перець і туди ж додати помідори у власниму соці.Гасити на середньому вогні із закритою кришкою 15 хвилин.Потім все це додати у пательну де смажилася курка.Влити сметану і гасити на вогні ще кілька хвилин. Зрізати верхівку у булочок , видалити мякуш.Наповнити булочки мясною сумішю і поставити у розігріту духовку на 15 хвилин. Не передати словами яка смачна скоринка получається у хліба.Просочена соком з мясної суміші,аж проситься,щоб її спробувати.До речі з бакалом червоного вина смакує ще краще! Приготуйте собі і ви.Ну дуже смачно!!!!
|