з ЖЖ ,"Фрікасе в хлібі".Ось я загорілася бажанням таке приготовити.Звичайно взяла лише ідею,тому мій рецепт відрізняється від оригінала.Але я мабуть не вплинуло на смак,бо вийшло дуже смачно.
Потрібно :
Круглі булочки
Куряча грудка - 2 шт . ;
Перець болгарський - 1 шт . ;
Помідори у власному соку - 250 гр . ;
Цибуля - 1 шт . ;
сметана - 1 / 2 склянки
олія;
Зелень
Перець , сіль , каррі
Грудку помити , обсушити паперовим рушником. Нарізати на невеликі шматочки,кубіками.Дрібно нарізати цибулю і болгарский перець .Обсмажити на олії в в глибокій сковороді курку до утворення рум'яної скоринки. Приправити сіллю , перцем каррі.Окремо обсмажити цибулю,перець і туди ж додати помідори у власниму соці.Гасити на середньому вогні із закритою кришкою 15 хвилин.Потім все це додати у пательну де смажилася курка.Влити сметану і гасити на вогні ще кілька хвилин.
Зрізати верхівку у булочок , видалити мякуш.Наповнити булочки мясною сумішю і поставити у розігріту духовку на 15 хвилин.
Не передати словами яка смачна скоринка получається у хліба.Просочена соком з мясної суміші,аж проситься,щоб її спробувати.До речі з бакалом червоного вина смакує ще краще!
Приготуйте собі і ви.Ну дуже смачно!!!!