В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Серпень » 21

Свиняча вирізка в маринаді - рецепт вихідного дня

1400 гр.свинини(гарним куском)

для маринаду :

400 гр.білого сухого вина
1 ч.л.коріандра
1 / 2 ч.л.чорного перцю
1/2ч.л.-набір приправ для м'яса / червоний,зелений і білий перец.розмарин.суха гірчиця /
1 зубок часнику натерти на тертку.
1 цибулина (нарізати шматками )
сіль.
сік 1 / 2 лимона

М"ясо натерти сіллю і перетягнути шпагатом.
З усіх інгредієнтів приготувати маринад .
Залити м'ясо маринадом і поставити в холодильник на 7-8 годин.
М'ясо дістати з маринаду,витерти насухо.Маринад зберегти.
У жаростійку форму поставити наше м"ясо.
Поставити в нагріту до 200 " духовку і дати м'ясу зарум'янитися з усіх боків.
залити маринадом і накривши кришкою / або фольгою / запікати при 200 град 1.5 години .

Детальніше  Субота | 15:59 |  Коментарів: (2)

Гаспачо

Помідори- 4шт
Огірок - 1шт
Болгарський перець червоний - 2шт
Цибуля червона - 1шт
Часник -2 зубчики
Лимон
Оливкова олія -2- 3ст.л
Томатний сік
зелень

Помідори покласти в миску , залити окропом на 2-3 хвилини , потім воду злити , з помідорів зняти шкірку , порізати на 4 частини.
Перці почистити від насіння ,зпекти в духовці при 200грд -20-30хв.Покласти в поліетиленовий кульок на кілька хвилин.
Далі легко зняти шкірочку. Порізати , огірок очистити від шкірки і теж порізати.
У блендер покласти помідори , перець , огірок , червону цибулю , часник і подрібнити до консистенції пюре , потім додати сік половини лимона , оливкову олію , томатний сік , ще збити.
Поставити в холодильник на 1 годину. Готовий суп посипати зеленню , можна подавати з сухариками .Я подавала з відвареним мясом.
Приємного апетиту !


Детальніше  Субота | 15:53 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 08/10/2024, 03:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024