для маринаду :
400 гр.білого сухого вина
1 ч.л.коріандра
1 / 2 ч.л.чорного перцю
1/2ч.л.-набір приправ для м'яса / червоний,зелений і білий перец.розмарин.суха гірчиця /
1 зубок часнику натерти на тертку.
1 цибулина (нарізати шматками )
сіль.
сік 1 / 2 лимона
М"ясо натерти сіллю і перетягнути шпагатом.
З усіх інгредієнтів приготувати маринад .
Залити м'ясо маринадом і поставити в холодильник на 7-8 годин.
М'ясо дістати з маринаду,витерти насухо.Маринад зберегти.
У жаростійку форму поставити наше м"ясо.
Поставити в нагріту до 200 " духовку і дати м'ясу зарум'янитися з усіх боків.
залити маринадом і накривши кришкою / або фольгою / запікати при 200 град 1.5 години .