1400 гр.свинини(гарним куском) для маринаду : 400 гр.білого сухого вина 1 ч.л.коріандра 1 / 2 ч.л.чорного перцю 1/2ч.л.-набір приправ для м'яса / червоний,зелений і білий перец.розмарин.суха гірчиця / 1 зубок часнику натерти на тертку. 1 цибулина (нарізати шматками ) сіль. сік 1 / 2 лимона М"ясо натерти сіллю і перетягнути шпагатом. З усіх інгредієнтів приготувати маринад . Залити м'ясо маринадом і поставити в холодильник на 7-8 годин. М'ясо дістати з маринаду,витерти насухо.Маринад зберегти. У жаростійку форму поставити наше м"ясо. Поставити в нагріту до 200 " духовку і дати м'ясу зарум'янитися з усіх боків. залити маринадом і накривши кришкою / або фольгою / запікати при 200 град 1.5 години .
|