На коржі:
1 баночка згущеного молока
2 яйця
0.5стак борошна
0.5 стак какао
1 пачка порошку до випічки
Крем.1 плитка чорного шоколаду(76%)
1.5стакана вершків жирних
1 стак пудри
50гр масла
50гр коняку
0.5 стак подрібленого жареного арахісу
Пропитка:1 пакетик сухого питного шоколаду +2 ст л коняку
Яйця збити і влити згущене молоко.Розмішати і всипати просяне борошно з какао і порошком.Тісто має бути трохи густіше за тісто на млинці.Якщо сильно густе то додати трохи молока або води.
На пергаментному папері намалювати круг(цей рецепт розрахований на тортівницю розміром 22см в діаметрі) і виливати по 2-3 ст л на це коло,розмастити по кругу і пекти по 5хв при 200гр.Папір відразу знімати,бо як охолоне то не відстане.Відразу так само робити другий корж.Має вийти приблизно 6-8 коржів дуже тоненьких.
Пропитуємо коржі-в окропі(0.5стак)розводимо шоколад і додаємо коняку.Розмішуємо і даємо охолонути.Пропитка готова.
Крем.Розтоплюємо масло та шоколад у 2-3 ст л вершків.(до кипіння не доводимо).Окремо збиваємо вершки з пудрою і поступово вливаємо охолоджену щоколадну масу.Далі продовжуємо збивати.В кінці вливаємо коняк і все добре збиваємо по пишної маси.Перемазуємо пропитані коржі,при цьому кожний промазаний корж посипаємо арахісом.
Дати пропитатися торту мінімум 4години.
Смачного!!!