На коржі: 1 баночка згущеного молока 2 яйця 0.5стак борошна 0.5 стак какао 1 пачка порошку до випічки Крем.1 плитка чорного шоколаду(76%) 1.5стакана вершків жирних 1 стак пудри 50гр масла 50гр коняку 0.5 стак подрібленого жареного арахісу Пропитка:1 пакетик сухого питного шоколаду +2 ст л коняку Яйця збити і влити згущене молоко.Розмішати і всипати просяне борошно з какао і порошком.Тісто має бути трохи густіше за тісто на млинці.Якщо сильно густе то додати трохи молока або води. На пергаментному папері намалювати круг(цей рецепт розрахований на тортівницю розміром 22см в діаметрі) і виливати по 2-3 ст л на це коло,розмастити по кругу і пекти по 5хв при 200гр.Папір відразу знімати,бо як охолоне то не відстане.Відразу так само робити другий корж.Має вийти приблизно 6-8 коржів дуже тоненьких. Пропитуємо коржі-в окропі(0.5стак)розводимо шоколад і додаємо коняку.Розмішуємо і даємо охолонути.Пропитка готова. Крем.Розтоплюємо масло та шоколад у 2-3 ст л вершків.(до кипіння не доводимо).Окремо збиваємо вершки з пудрою і поступово вливаємо охолоджену щоколадну масу.Далі продовжуємо збивати.В кінці вливаємо коняк і все добре збиваємо по пишної маси.Перемазуємо пропитані коржі,при цьому кожний промазаний корж посипаємо арахісом. Дати пропитатися торту мінімум 4години. Смачного!!!
|