Помідори- 4шт Огірок - 1шт Болгарський перець червоний - 2шт Цибуля червона - 1шт Часник -2 зубчики Лимон Оливкова олія -2- 3ст.л Томатний сік зелень Помідори покласти в миску , залити окропом на 2-3 хвилини , потім воду злити , з помідорів зняти шкірку , порізати на 4 частини. Перці почистити від насіння ,зпекти в духовці при 200грд -20-30хв.Покласти в поліетиленовий кульок на кілька хвилин. Далі легко зняти шкірочку. Порізати , огірок очистити від шкірки і теж порізати. У блендер покласти помідори , перець , огірок , червону цибулю , часник і подрібнити до консистенції пюре , потім додати сік половини лимона , оливкову олію , томатний сік , ще збити. Поставити в холодильник на 1 годину. Готовий суп посипати зеленню , можна подавати з сухариками .Я подавала з відвареним мясом. Приємного апетиту !
|